Саставите закон

R.Reventlov

Aktivan član
Poruka
1.747
Нешто сам се мајао на овој теми о алиментацији па ми паде на памет да би могао да се отвори подфорум у форуму Правда и неправда који би носио назив из наслова теме или сличан.
Да видимо како би форумаши склопили поједине законе из разних области.
Подфорум јер би могло да се покрене доста тема о различитим законима, да се не изгубе сви у некој општој теми.

Рецимо:
Саставите закон о алиментацији
Саставите закон о правима потрошача

Као основу можемо узети постојеће законе или кретати од нуле.

Upvote 0
Suvišno je praviti nov podforum za nešto što može samo po sebi biti jedna / dve teme.
Могуће, али би онда имали разбијене сличне теме на разним пдф-овима (што и није лоше да се повећа посећеност) с тим да није увек лако сврстати теме о законима на постојећим пдф-овима.
Или да се избор остави модераторима да пребаце где мисле да је приближно одговарајуће.

Могуће, али би онда имали разбијене сличне теме на разним пдф-овима (што и није лоше да се повећа посећеност) с тим да није увек лако сврстати теме о законима на постојећим пдф-овима.
Или да се избор остави модераторима да пребаце где мисле да је приближно одговарајуће.
Još odavno, kada sam bio moderator, niko nije za to da se prave podforumi jer se uvek dodaje taj dodatni klik do nečega. To bi bilo ok kada bi nešto zaista bilo od koristi, baš popularno, ali čini mi se da ovo ne bi zaživelo. Tako bar ja mislim.

@R.Reventlov sta mislis da za pocetak ti pokrenes bar jednu takvu temu, pa da vidimo kako se razvija?
Слажем се, видећемо на више тематских. Обзиром да су колеге дале мишљење, могуће је да су у праву и да не треба пдф већ тема по тема.

Back