Sastavite dlanove i obratite pažnju na linije srca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.022
Sastavite dlanove i obratite pažnju na linije srca.

lhj.jpg

Ova osoba definitivno nije zrela za vezu. Život može da bude stalno pun nadgledanja i praćenja svakog koraka vašeg partnera, Ovi ljudi su veoma samomotivisani, može se reći i pomalo sebični i dobri su za druge stvari u životu, ali ne za partnerstvo, ljubav i podizanje porodice.
To znači da vaš partner ima ozbiljne namere u vezi sa vama i kuda vaš život i veza idu zajedno. To takođe znači da je on/ona racionalna osoba i verovatno neće voleti previše uzbuđenja i avantura u vašem zajedničkom životu. Vi ste u miru sa ovakvim partnerom.
Vaš partner je mudra osoba, koja ceni ljubav, privrženost i romantiku. Međutim, u isto vreme, ova osoba je veoma tvrdoglava, duhovna i nezavisna od društvenih pravila.

Sastavite dlanove i obratite pažnju na linije srca.

Pogledajte prilog 1486309

To znači da vaš partner ima ozbiljne namere u vezi sa vama i kuda vaš život i veza idu zajedno. To takođe znači da je on/ona racionalna osoba i verovatno neće voleti previše uzbuđenja i avantura u vašem zajedničkom životu. Vi ste u miru sa ovakvim partnerom.
linija mi je ista kao na dvojci

ja rekoh dug i bezbrižan život a ono... ozbiljne namere :(

kako mene smaraju te ozbiljne namere samo kad bi znao, ozbiljne namere su ozbiljna odgovornost.
neko se negde oklizne u toku sprovođenja ozbiljnih namera
ali uvek, nepogrešivo.

Back