Sastav romeo i julija

Zdravo, moze li neko ovde da napise uvod za temu romeo i julija, ako ne dobijem 5 ne idem na more😇.
Niko nije primetio da dečko traži pomoć da bi išao na more.

Ja odlično pišem ali da ti treba za tebe pomogao bih ti, ovako se pitam zašto bih se trudio oko nekoga koga zabole za sopstveno obrazovanje, tako da bi pomoć tebi bio čist paradoks.

Izvinjavam se na boldovanim slovima, uopšte ne mogu da podesim na standardna. Nije namerno.

Bajo moj lepo Ti je covek Antihejter napisao.
Ako sam me zasluzis to more dzaba ti svi nasi sastavi.
Hocea da se.kladimo da ce te.roditelji poslati na more bez obzira.na sve?
Ides linijom manjeg otpora.
Ako neces da se kladis savet je da budes upprniji i potrazis na netu "o liku i delu Sekspira" gde ozbiljni ljudi sa vise aspekata posmatraju vanvremensku pricu o ljubavi u ovom slucaju "zabranjenje" ... dakle zagrej stolicu.
Sve nase price ce biti samo ppmoc da otupis sto pre a to niko ne zeli.

Kad znas da definises problem lako je fokusirati se na resenje.
Izgovor ne ide mi posanje...hm...otkud onda uvodni post. Sve smo te lwpo razumeli

Ako ti stalo do tog pismenog plati da ti neko sastavi retko ko danas pomаže bez interesa.
nisi u pravu ... mene je bio blam u srednjoj a tek sada, da neko vodi moje botke. Ej kako ce sutta u zivotu uvek nekoga za rukav?
Kako ce voleti ako se.ne potrudi da razume delo.
Mogu da se kladim da nije procitao ni tri strane niti zna u kom gradu se radnja desava

Ma znam da nisam upravu ali on nema šanse da se udubi u romeo i juliju. Problem je što deca sada ne kapiraju da treba se uči i da se radi jer misle da taj trud nije neophodan za život tek kad završe čkole posle se kaju što nisu učili. Pored ovoliko tehnogologije ima toliko informacija da nemaju vremena da se udube u jednu informaciju.

Back