Zdravo, moze li neko ovde da napise uvod za temu romeo i julija, ako ne dobijem 5 ne idem na more
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko nije primetio da dečko traži pomoć da bi išao na more.Zdravo, moze li neko ovde da napise uvod za temu romeo i julija, ako ne dobijem 5 ne idem na more.
a feministkinje jel ga vole ?Krenes sa stihovima Djordjeta Balasevica - sve prave ljubavi su tuzne iz pesme Jesen stize dunjo moja.
To je takticki jako dobar potez jer profesorke srpskog vole Balasevica, skoro je umro, i mislim da su nesto od njega uvrstili u program.
mislis da je poznajem sve feministkinje?a feministkinje jel ga vole ?
Ako ti stalo do tog pismenog plati da ti neko sastavi retko ko danas pomаže bez interesa.Zdravo, moze li neko ovde da napise uvod za temu romeo i julija, ako ne dobijem 5 ne idem na more.
nisi u pravu ... mene je bio blam u srednjoj a tek sada, da neko vodi moje botke. Ej kako ce sutta u zivotu uvek nekoga za rukav?Ako ti stalo do tog pismenog plati da ti neko sastavi retko ko danas pomаže bez interesa.