- Poruka
- 70.116
Ako je romanticnije tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se on meni svidja i ako se ja njemu svidjam i izasli smo na pice to je dejt.Ok. Ali da li se i ti njoj svidjas i da li ta cinjenica da sedi sa tobom i pije kafu automatski to znaci?
Kazes romanticnd, dakle imas nameru da spavas s njim?Vidi sad da ti objasnim, mi žene idemo na DEJT sa onim ko nam se dopada i imamo romantične namjere, a to kad kažemo VIĐANJE ili ti danas popularno među omladinom da BLEJIMO e tu ti nema ništa od romantike, ni kiss, ni za goozu, ni za siku jok. Bude friendzonovan odmah.
A opustena atmosfera je sex?Mogu, ali neću...
Ja to odradim pre dejta...
Posle je na dejtu opuštena atmosfera...
Pa nije on mali vise da ga lazes...Vidi sad da ti objasnim, mi žene idemo na DEJT sa onim ko nam se dopada i imamo romantične namjere, a to kad kažemo VIĐANJE ili ti danas popularno među omladinom da BLEJIMO e tu ti nema ništa od romantike, ni kiss, ni za goozu, ni za siku jok. Bude friendzonovan odmah.
Moram da se slozim sa njim ovaj put.Ne znam za druge, ali meni je romantika pun paket. To kao tralala za ruke i nono seks veceras se zove tinejdz poluromantika. I ne nije dejt.
E sad razumem, izlazis s nekim da se tek upoznate, namirisete jel. Ok, validno, i ja ne znam sta ce biti od toga, ni ne opterecujem se. Ali to onda nije dejt. To je VIDJANJE, upoznavanje, ne znaci nista osim svidjamo se/vidjamo se. Kakav crni dejt.
Jel kapirate sad koliko je ceo taj koncept dejta zapravo besmislen? Bez obzira sto pise na guglu?
Ja bih pomislio da hoćeš da me podojiš.Nego, kad bih ja sad iscimala bilo koga od vas na kafu, vi biste mislili da je dejt ili poziv na seks?
Pitam, meni bas ne idu medjuljudski odnosi i sad razmisljam ko zna koliko sam puta u zivotu bila pogresno shvacena.
Ma jokJa bih pomislio da hoces da me otrujes. Ne znam za druge.
A ozbiljno pitamJa bih pomislio da hoćeš da me podojiš.![]()
I ja sam ozbiljan...Ma jok
A ozbiljno pitam
Znaci mislio bi da je seks.I ja sam ozbiljan...
Od sise se ne odvajam...![]()
Ne mislio bi da je neka fetiš varijanta...Znaci mislio bi da je seks.
Kevo oćeš da igramo tablić...A ne gledam Evroviziju.
Al mozemo na rafting, bandzi nema sanse.
Jb.t pa tebi niko nije objasnio da ne mora svaki kontakt sa zenom da bude seks![]()
U skoro svim međuljudskim relacijama značenje rečenog u dobroj meri zavisi od konteksta. Bez nekog specifičnog, nestandardnog konteksta poziv na kafu i njegovo prihvatanje, ako je to prva kafa, znače upoznavanje "s druge strane stola", dakle kafa i čašica razgovora. Nekad iz toga može da usledi dejt. Može prijateljstvo. Itd.Nego, kad bih ja sad iscimala bilo koga od vas na kafu, vi biste mislili da je dejt ili poziv na seks?
Pitam, meni bas ne idu medjuljudski odnosi i sad razmisljam ko zna koliko sam puta u zivotu bila pogresno shvacena.
To je ok.U skoro svim međuljudskim relacijama značenje rečenog u dobroj meri zavisi od konteksta. Bez nekog specifičnog, nestandardnog konteksta poziv na kafu i njegovo prihvatanje, ako je to prva kafa, znače upoznavanje "s druge strane stola", dakle kafa i čašica razgovora. Nekad iz toga može da usledi dejt. Može prijateljstvo. Itd.