Sastanak ustaša: Mesić primio Čanka i Kostreša

eremita:
Ја л' ? Па да ли има ОДЛУКУ СКУПШТИНЕ ВОЈВОДИНЕ да иде код Месића или он то по обичају злоупотребљава функцију ?
Daj Mito ili cash, koji si već, znaš da se predsednici skupština sastaju s mnogima bez ikakve odluke.
misoni:
Ja ne mogu ništa da im uzmem.Oni su političari koje neke neznalice biraju na funkcije,znači oni kradu i pljačkaju mene.Onaj ko me krade i pljačka za mene nije Srbin,ma ko to bio...A ti kako hoćeš.Znači što se tiče ovog sastanka nije u pitanju geografija,nego pljačka.8-)
Znači, sad vređamo birače. A šta su to opljačkali?

nesha taxista:
Daj Mito ili cash, koji si već, znaš da se predsednici skupština sastaju s mnogima bez ikakve odluke.

Znači, sad vređamo birače. A šta su to opljačkali?

Ја сам само под ником: eremita, немој да ми подмећеш..... :evil:

Какви бре, "председници скупштина" - тек ћеш да видиш како ће добити по носу и та љига Костреш и ћопави Чанак........ да је такав сусрет организовао Пајтић, хајде де, али и он би претходно морао да се консултује са Владом Србије уколико није сепаратиста или страни плаћеник или онај КОЈИ СПРОВОДИ ЦОБЕЛОВЕ ПРЕТЊЕ СРБИЈИ....... :evil: :evil: :evil:

eremita:
Ја сам само под ником: eremita, немој да ми подмећеш..... :evil:
Jok ja, kolega provalio:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4905962&postcount=801
eremita:
Какви бре, "председници скупштина" - тек ћеш да видиш како ће добити по носу и та љига Костреш и ћопави Чанак........ да је такав сусрет организовао Пајтић, хајде де, али и он би претходно морао да се консултује са Владом Србије уколико није сепаратиста или страни плаћеник или онај КОЈИ СПРОВОДИ ЦОБЕЛОВЕ ПРЕТЊЕ СРБИЈИ....... :evil: :evil: :evil:
Kakvom vladom, Seljom & co? S njim mogu samo da piju...
Karlito Brigante:
Pa,Čanak je pre bavljenja politikom bio petorazredni muzikant,i sve što ima ''stekao'' je u politici.A Kostreš je nova inkarnacija Nemanje Kolesara.
Čanak je bio muzičar s Brenom, a posle radio 10 godina u Naftagasu. Za Kostreša ne znam, ali očito ni ti, čim ništa pametnije nisi o njemu umeo da smisliš.

nesha taxista:
Jok ja, kolega provalio:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4905962&postcount=801

Kakvom vladom, Seljom & co? S njim mogu samo da piju...

Čanak je bio muzičar s Brenom, a posle radio 10 godina u Naftagasu. Za Kostreša ne znam, ali očito ni ti, čim ništa pametnije nisi o njemu umeo da smisliš.

Ето.... :evil: :evil: :evil: и шта сада да ти одговорим? Да те отерам у "три лијепе твоје" или да се правим да ово нисам прочитао???

Људи попут Чанка, Костреша, Чеде &co., па и ликови попут тебе НАЈВИШЕ ШТЕТЕ НАНОСЕ СРБИЈИ. Србија нема већих непријатеља од оваквих ликова.......

Back