Sastanak Tome Nikolica i ruskog ambasadora povodom gasnog sporazuma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
nikolic-konuzin-04122008.jpg

http://www.sns.org.rs/sr/novosti/glavne-vesti/400-vesti-nikolic-konuzin-04122008.html

После Европске тројке, данас је у просторијама Српске напредне странке био представник Руске федерације. Разменили смо мишљење о актуелној политичкој ситуацији, интересовало их је какви су ставови СНС у вези са догађајима на Косову и Метохији, а посебно смо разменили ставове око тога како Влада Србије спроводи закон ратификован у Скупштини Србије.

Нешто се дешава у главама министара, чланова Владе Републике Србије који понекад много више мисле на своје лично богатство, на своје личне интересе, на интересе својих политичких странака, на интересе својих ментора и налогодаваца него на интересе Србије и то мора да престане.

Потписивању тог споразума присуствовали су председник Србије, председник Руске федерације, представници владе једне и друге државе и данас то неко доводи у питање. Па споразуме које потпишете уз присуство руског председника, америчког председника, не смете да доводите у питање. Чиме се ми то играмо? Својом будућношћу . А ко смо то ми да такве споразуме доводимо у питање? Ево ми, који смо опозиција у Србији, не доводимо у питање споразум коме је присуствовао председник Србије, а власт коју увеличава тај председник доводи у питање спровођење споразума чијем потписивању је он присуствовао. Каква смо то ми апсурдна земља?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back