SASLUŠAN BIVŠI SNAJPERISTA KOJI JE PLJAČKAO GRAĐANE

- - - - - - - - - -

Када неко несвесно нешто уради као овај војник то је олакшавајућа околност.

Ово је увод да се ускоро и БоТови прогласе неурачуљиви
па да им све буде олакшавајућа околност
нису знали
били су уцењени
нису имали од ега да живе
не сећају се
........итд

- - - - - - - - - -

ja sam se borio protiv ZG, a po naredjenju BG, mi smo hteli da potpisemo mir jos ranije ali BG je hteo da nastavimo da ratujemo do poslednje kapi, sad lepo odresite kesu

Ти си тукао Србе из Србије за дневнице Милошевића

Poslednja izmena od moderatora:
Да,али човек је крварио за СРБИЈУ.

Zaboravio je samo da napomene,da je osuđeni ratni zločinac,da je sam priznao da je ubio dvoje civila albanske nacionalnosti na Kosovu i za to delo je u Beogradu osuđen na 2 godine zatvora,koje iz nepoznatih razloga nikada nije odslužio.
Držim da sigurno nije ubio samo dvoje ljudi,jer takav borac i heroj sigurno ima mnogo bolji učinak,doduše nezvanično...
Vidi mu se po licu da je dobrica,i to što je ljude zaustavljao i uzimao im po 40e,pa to je bilo samo zato da ih pravi saobraćajci ne bi zaustavili i uzeli im bar 20-tak evra više.
To što uvek vozi dobre automobile marke bmw ili audi q7 koji košta malo više od 70000e,pa to je samo od pametnog ulaganja i rentiranja nekretnina...
To što su mu našli puške,municiju i dvoglede,pa to je samo alat za sticanje nekretnina.
Ovih dana,slični alatničari baš po Srbiji imaju puno posla i to nije lak zanat.
Ovog borca za srpstvo,junačinu,heroja sa Košara ne treba osuditi,nego ga pustiti na slobodu uz odlikovanje lično od predsednika saveta za saradnju sa Kinom i Rusijom...

Zaboravio je samo da napomene,da je osuđeni ratni zločinac,da je sam priznao da je ubio dvoje civila albanske nacionalnosti na Kosovu i za to delo je u Beogradu osuđen na 2 godine zatvora,koje iz nepoznatih razloga nikada nije odslužio.
Držim da sigurno nije ubio samo dvoje ljudi,jer takav borac i heroj sigurno ima mnogo bolji učinak,doduše nezvanično...
Vidi mu se po licu da je dobrica,i to što je ljude zaustavljao i uzimao im po 40e,pa to je bilo samo zato da ih pravi saobraćajci ne bi zaustavili i uzeli im bar 20-tak evra više.
To što uvek vozi dobre automobile marke bmw ili audi q7 koji košta malo više od 70000e,pa to je samo od pametnog ulaganja i rentiranja nekretnina...
To što su mu našli puške,municiju i dvoglede,pa to je samo alat za sticanje nekretnina.
Ovog borca za srpstvo,junačinu,heroja sa Košara ne treba osuditi,nego ga pustiti na slobodu uz odlikovanje lično od predsednika saveta za saradnju sa Kinom i Rusijom...

Otkad se po ljepoti i izgledu meri ko je kakav covek?Posto kazes po licu....ides gradom gledas ljude vidi ovaj ljepotan dobar covek ,vidi ovog ruznog mora da je ubica,silovatelj itd,da li ste normalni?Ovaj mozda i nije nevinasce ali ne mozes tako generalizovati....

Otkad se po ljepoti i izgledu meri ko je kakav covek?Posto kazes po licu....ides gradom gledas ljude vidi ovaj ljepotan dobar covek ,vidi ovog ruznog mora da je ubica,silovatelj itd,da li ste normalni?Ovaj mozda i nije nevinasce ali ne mozes tako generalizovati....

Znači iz moga posta ti si zapamtio samo opasku o izgledu.Bravo za tebe,inteligencijo! :klap:

Danilo Tešić priznao je krivicu pred sudom za ratni zločin nad dva nedientifikovana albanska civila u selu Kušnin na Kosovu.

Iako je proletos osuđen na sedmogodišnju zatvorsku kaznu, bivši vojnik Tešić se, zbog zdravstvenih problema, još nalazi na slobodi. Odmeravajući kazne njemu i Mišelu Seregiju, vojniku sa kojim je Tešić počinio ovaj ratni zločin, Vrhovni vojni sud je posebno cenio činjenicu da su vojnici postupali po naređenju pretpostavljenih, ali to nije smatrao bito olakšavajućom okolnošću.

Neposredno nakon izricanja drugostepene presude, Danilo i Mišel odlučili su da govore za B92 u dokumentarnom filmu “Kad pališ, pali bolje”.

“Ja sam pucao u jednog koji je odmah preminuo, a onaj u koga je pucao Mišel pao je i počeo da kuka”, rekao je Tešić. “Ja sam od tog straha šta mi se može desiti toliko uplašio, zatvorio oči i ispalio. I ne znam, pali su oboje”, rekao je Seregiju. “Počeo je da mi vrišti, da mi histeriše ‘ne mogu Tešiću, ti idi pucaj’, taj njegov lom gde ja isto bukvalno nisam znao šta da uradim, prišao sam i pucao još jednom u njega”, rekao je Tešić. “Pa sad, Danilo je njemu prišao i ispalio mu metak u glavu”, rekao je Seregiju.

Osuđen je na više pa su mu smanjili, inače na osnovu njegovog priznanja i svedočenja kao i njegovog kolege koji je bio saučesnik osuđeni su njima nadređeni oficiri VJ na mnogo više robije. U najnovijoj TV verziji tvrdi da su mu podmetnuli, tj. naterali ga da prizna.

Sve u svemu lik je lud onako baš. To ne sme hodati ulicom bio kriv PTSP ili prirodno ludilo. Strašno je što ima onakav arsenal. Taj mora biti non stop pod nadzorom,zatvor ili ludara svejedno.

- - - - - - - - - -

Они су га подмитили управо јер су мислили да је пандур, занимљива ситуација

Nije zanimljiva jer formalno moraš dati mito službenom licu da bi počinio krivično delo davanja mita ili pokušaja davanja mita. Šta god su oni mislili da rade davanjem para nekom indijancu formalno nisu počinili apsolutno nijedan prekršaj.

Poslednja izmena:
realno uradio je nesto sta ne sme i treba da odgovara za to ali mi nije zao onih koje je prevario.
pravili su saobracajne prekrsaje i onda nisu hteli pisanu kaznu nego su nudili mito.
dobili su sta su zasluzili. mislili su da su se jeftino izvukli (mozda se posle po drustvenim mrezama i hvalili kako su resili stvar sa par novcanica) i onda se slogirali kad su skapirali da su prevareni i da nista nisu trebali da plate :)

Па неко је морао да крене да заводи ред на путевима, полиција нити може све нити стиже, ови да нису криви свакако не би плаћали нити би их овај заустављао, уместо да му се ода признање они га апсе.

privatno-javno partnerstvo, koje je sns mafija najavila, se implementira.

Све је то правило рата.

Back