gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee imam i ja svoju Sašku koja se ne zove Saška i kaze ona meni malopre kako je nasla resenje za svoj zivotni problem...elem, ona hoce svog bivseg muza da spakuje i iz Crne Gore ga posalje meni u Beograd. Meni?!?! A ja sam vestica, i ona to zna...jel to ona pokusava da mene uvuce u trojku?![]()
Zabice, sto se ona razvela od njega, a sada hoce da ga "spakuje" kod tebeEeee imam i ja svoju Sašku koja se ne zove Saška i kaze ona meni malopre kako je nasla resenje za svoj zivotni problem...elem, ona hoce svog bivseg muza da spakuje i iz Crne Gore ga posalje meni u Beograd. Meni?!?! A ja sam vestica, i ona to zna...jel to ona pokusava da mene uvuce u trojku?![]()
msm da je zabica sama i zeljna,..drugarica joj ponudila pomoc,,Zabice, sto se ona razvela od njega, a sada hoce da ga "spakuje" kod tebe?! Ti bokca, ja shvatila ovu temu ozbiljno, pa citam i citam i razmisljam o Saskinom liku i delu
!!!
msm da je zabica sama i zeljna,..drugarica joj ponudila pomoc,,
to je pravo drugarstvo![]()
m,da....nece se potrosipa i ja već neko vrijeme o tome razmišljam...svi se raspisali i traže neke skrivene namjere, a Saška je samo prava drugarica i brižna bivša ženica i došla je na pametnu ideju kako da usreći i pruži malo ljubavi i jednom i drugom....bravo za nju, takva nesebičnost rijetko se nalazi![]()
m,da....nece se potrosi
Mnogo razmisljanja nije dobro...Budes konfuzna
insekt duso,,sledi insekt![]()
pa i ja već neko vrijeme o tome razmišljam...svi se raspisali i traže neke skrivene namjere, a Saška je samo prava drugarica i brižna bivša ženica i došla je na pametnu ideju kako da usreći i pruži malo ljubavi i jednom i drugom....bravo za nju, takva nesebičnost rijetko se nalazi![]()
ma da sigurno radi iz solidarnosti![]()
`ладно си стартовао братовљеву девојку?