Saška

Eeee imam i ja svoju Sašku koja se ne zove Saška i kaze ona meni malopre kako je nasla resenje za svoj zivotni problem...elem, ona hoce svog bivseg muza da spakuje i iz Crne Gore ga posalje meni u Beograd. Meni?!?! A ja sam vestica, i ona to zna...jel to ona pokusava da mene uvuce u trojku? :lol:

e, saska...
bila je najlepsa devojcica u razredu, od prvog do cetvrtog razreda svi smo bili zaljubljeni u nju
a ja, cni seljak, takvu lepotu ranije nisam ni video, u mom selu sve bili decaci i samo jedna devojcica koja mi se nije svidjala
naravno da sam bio zaljubljen od prvog trena, ali tek u trecem razredu smo poceli da razmenjijemo ljubavne romane od Mir Jam
i moja saska se ne zove saska, zove se aleksandra

Eeee imam i ja svoju Sašku koja se ne zove Saška i kaze ona meni malopre kako je nasla resenje za svoj zivotni problem...elem, ona hoce svog bivseg muza da spakuje i iz Crne Gore ga posalje meni u Beograd. Meni?!?! A ja sam vestica, i ona to zna...jel to ona pokusava da mene uvuce u trojku? :lol:
Zabice, sto se ona razvela od njega, a sada hoce da ga "spakuje" kod tebe :dontunderstand:?! Ti bokca, ja shvatila ovu temu ozbiljno, pa citam i citam i razmisljam o Saskinom liku i delu :zcepanje:!!!

msm da je zabica sama i zeljna,..drugarica joj ponudila pomoc,,
to je pravo drugarstvo :super:

pa i ja već neko vrijeme o tome razmišljam...svi se raspisali i traže neke skrivene namjere, a Saška je samo prava drugarica i brižna bivša ženica i došla je na pametnu ideju kako da usreći i pruži malo ljubavi i jednom i drugom....bravo za nju, takva nesebičnost rijetko se nalazi :ok:

pa i ja već neko vrijeme o tome razmišljam...svi se raspisali i traže neke skrivene namjere, a Saška je samo prava drugarica i brižna bivša ženica i došla je na pametnu ideju kako da usreći i pruži malo ljubavi i jednom i drugom....bravo za nju, takva nesebičnost rijetko se nalazi :ok:
m,da....nece se potrosi :)

Mnogo razmisljanja nije dobro...Budes konfuzna :rotf:
insekt duso,,sledi insekt ;)

ma da sigurno radi iz solidarnosti :roll:

`ладно си стартовао братовљеву девојку?

U vreme kad ona to nije bila, kad mu je bila bivša. Bez obzira na to njeno odbijanje, ja i ona smo se povremeno čuli uglavnom preko fejsbooka. Imali smo i razmenjene brojeve mobilni, par puta me je nazvala i na mobilni. Bili smo dobri drugovi, sve do momenta, kada sam ja ugasio sve fejsbookove, promenio broj. Bio je to kratak perio, ali dovoljan da izgubim kontakt sa njom, i ako sam posle pokušavao da stupim u kontak sa njom preko fejsbooka, nije mi odgovorila na par poruka

Back