Sasha85 pomozi!

• Začetnik teme Začetnik teme dugme
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maja_:
nisam dugo na forumu,al sam primjetila da neki traz objasnjenja od SASHE,i napadaju je,al mislim da cura radi dobro svoj "posao".

p.s.Sasha,jedan savjet:nemoras se pravdati drugima...vazno je da ti znas kako radis,a i vecina je sigurno zadovoljna :wink:

Hvala... :wink:

Ne pravdam se.... Ali neke stvari moram da objasnim.... Mada,mislim da sam dosta ponavljala.... :wink:
Nemaju pojma kakva mogu da budem... Ne znaju koliko su srecni... :)

Extreme_Girl:
mortishaaa:
eve mene, ali ne znam sta cu vam ja :lol: :lol: a i sto bas na ovoj temi :lol: :lol: 8)

De si breti Mortisa,nemam skim da se svadjam dok nisi bila to,doduse i ja nisam cesto ovde ali ti si nas bas zapostavila!E da imas nekih zamena,ali ti nisu ravne!p0z! :wink:
'DAVOOO!!!! meni je onda pukla veza, pa sam zato nestala.. a sto me nije bilo prvo sam bila bolesna, a posle me mrzelo da dolazim :lol: :lol:
i kazes nema mi ravne :oops: jao 'FALA :oops: :oops:

mortishaaa:
Extreme_Girl:
mortishaaa:
eve mene, ali ne znam sta cu vam ja :lol: :lol: a i sto bas na ovoj temi :lol: :lol: 8)

De si breti Mortisa,nemam skim da se svadjam dok nisi bila to,doduse i ja nisam cesto ovde ali ti si nas bas zapostavila!E da imas nekih zamena,ali ti nisu ravne!p0z! :wink:
'DAVOOO!!!! meni je onda pukla veza, pa sam zato nestala.. a sto me nije bilo prvo sam bila bolesna, a posle me mrzelo da dolazim :lol: :lol:
Sjajno sad si tu,i sad Extreme ima s' kim da se svadja...ili prica! :evil:

Miss_worms:
mortishaaa:
Extreme_Girl:
mortishaaa:

Sjajno sad si tu,i sad Extreme ima s' kim da se svadja...ili prica! :evil:
da, divno!!!!!! i ja se radujem! Evo i dokaza: :D :D :D :D <-- upravo igledam tako :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back