Extreme_Girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 456
Miss_worms:Sto se bre neko ne ugleda na mene?![]()
Gde bi nam onda bio kraj? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miss_worms:Sto se bre neko ne ugleda na mene?![]()
SisaDaPimp:I sad tisina, necu vise da sam cuo jedno prigovaranje moderatorima.. Jasno?? Iako nije ima da bude.. Madafakeri..
Anonymous:SisaDaPimp:I sad tisina, necu vise da sam cuo jedno prigovaranje moderatorima.. Jasno?? Iako nije ima da bude.. Madafakeri..
Vidis kako si opasan? :wink:
Mogli bi i tebe da zaposle...
maja_:nisam dugo na forumu,al sam primjetila da neki traz objasnjenja od SASHE,i napadaju je,al mislim da cura radi dobro svoj "posao".
p.s.Sasha,jedan savjet:nemoras se pravdati drugima...vazno je da ti znas kako radis,a i vecina je sigurno zadovoljna :wink:
Pa zar ne bi forum bio zanimljiviji?mario80:
'DAVOOO!!!! meni je onda pukla veza, pa sam zato nestala.. a sto me nije bilo prvo sam bila bolesna, a posle me mrzelo da dolazimExtreme_Girl:mortishaaa:eve mene, ali ne znam sta cu vam ja![]()
a i sto bas na ovoj temi
![]()
8)
De si breti Mortisa,nemam skim da se svadjam dok nisi bila to,doduse i ja nisam cesto ovde ali ti si nas bas zapostavila!E da imas nekih zamena,ali ti nisu ravne!p0z! :wink:
Sjajno sad si tu,i sad Extreme ima s' kim da se svadja...ili prica!mortishaaa:'DAVOOO!!!! meni je onda pukla veza, pa sam zato nestala.. a sto me nije bilo prvo sam bila bolesna, a posle me mrzelo da dolazimExtreme_Girl:mortishaaa:eve mene, ali ne znam sta cu vam ja![]()
a i sto bas na ovoj temi
![]()
8)
De si breti Mortisa,nemam skim da se svadjam dok nisi bila to,doduse i ja nisam cesto ovde ali ti si nas bas zapostavila!E da imas nekih zamena,ali ti nisu ravne!p0z! :wink:![]()
![]()
i kazes nema mi ravneops: jao 'FALA
ops:
ops:
da, divno!!!!!! i ja se radujem! Evo i dokaza:Miss_worms:Sjajno sad si tu,i sad Extreme ima s' kim da se svadja...ili prica!mortishaaa:'DAVOOO!!!! meni je onda pukla veza, pa sam zato nestala.. a sto me nije bilo prvo sam bila bolesna, a posle me mrzelo da dolazimExtreme_Girl:mortishaaa:eve mene, ali ne znam sta cu vam ja![]()
a i sto bas na ovoj temi
![]()
8)
De si breti Mortisa,nemam skim da se svadjam dok nisi bila to,doduse i ja nisam cesto ovde ali ti si nas bas zapostavila!E da imas nekih zamena,ali ti nisu ravne!p0z! :wink:![]()
![]()
i kazes nema mi ravneops: jao 'FALA
ops:
ops:
![]()