Saša Popović-u malim bočicama se drži otrov

petrica86

Aktivan član
Poruka
1.467
Sedim ja sinoć sa društvom,pričamo,pink na tv-u,zvezde granda,ono kad treba da proglase ko ispada,bacakaju se tamo po podu ko nenormalni,da bi Saša Popović rekao da sve to ne važi,kao ponovo.Pitam se da li je on normalan,hoće da mu neko tamo umre od stresa,ja bih ga posle toga opaučila i napustila šou.Kako mu nije žao,to su mladi ljudi,deca.
Tad sam se uverila da ih tretira kao robove,dzaba što im da posao,pruži šansu ako ih ne poštuje kao ljudska bića,što im ne da slobodu izražavanja već svi moraju da budu kao klonovi.Što ti mladi moraju da se pravdaju za neka svoja dela u prošlosti,ako im on tako kaže.Muči ih,ponižava,odvratan čovek.
Kada su mu bili Gavrilovići ne ume ni dobro veče da im kaže,nego DOĐITE VAMO,IDITE TAMO,samo nešto naređuje pa ne vodi se tako emisija,mora prema svima da ima poštovanja i obzira bez obzira ko je u pitanju.

da,samo što te ovde blamira pred hiljadama ljudi,kao onaj dečko što je u vojsci duvao pa je morao da se pravda u sred emisije i još Saša kaže Grand produkcija to osuđuje,pa koja si ti institucija da osuđuješ bilo šta i što bi taj dečko uopšte morao da se pravda,pa pola ljudi koji to gledaju ni ne znaju kako se zove.Onda Milena i Nemanja,izbacili su ih kada im više nisu odgovarali,umesto da stanu iza njih,baš me zanima šta li piše u tom ugovoru koji sklapaju.Drugo koliko god da je on njima potreban,potrebni su i oni njemu,jer ne plasira ih za dzabe sigurno.

Pazi be gledam emisije te vrste al drug poznaje onog momka sto je pre par godina pobedio ( sto nije pevao narodnjake ). Mislim da to sto Sasa radi i te kako ima smila, jer vecina njih misli da je show business lep, miran i lagodan posao. I ako ga ne gotivim jer je prakticno on kriv za stanje muzike scene u nasoj zemlji, to sto radi ima i te kakvog smisla. Njegov zadatak je da stvori idola mladjoj polulaciji, nekog ko ce biti spreman da prihvati sve sto mu se kaze, a ne mlakonju, metiljavu osobu koja ce pokleknuti pred problemima. Njegov zadatak je da u moru tih koji se prijave, pronajde pravog kandidata koji ce moci da obrne pare i da vrati ono ulozeno u njega. Sta mu vredi osoba koja zna da peva a nije spremna da se suoci sa svakodnevnim problemima?

dobro neka vrsta provokacije se podrazumeva,zato su tu novinari žute štampe,ali ono što je uradio sinoć je jako surovo,izmaltretirati i istresirati ih tako.Jedno je provokacija a drugo je nepoštovanje,on se prema njima odnosi kao da su lutke,najbolje će naučiti da budu tuđe marionete,klonovi,bez svog mišljenja i stava.Najdebilnije mi je bilo kada je neka pevačica predstavila svog momka-muža,ne sećam se tačno šta joj je i on im kaže onako polunervozno i naređivački poljubite se,poljubite se i oni se naravno poljube u sekundi,bilo je smešno-tužno.

Svako moze da mu kaze necu :) Nije on kriv sto je tim ljudima zinula guuza za slavu i novac. Nije on kriv sto si ljudi toliko nisko pali pa prihavatju to. A toga ima u svakoj emisiji te vrste, nije on nista gori od bilo kog drugoh "voditelja". Zuta stampa naravno, al ona dolazi na red tek kada Sale od njih napravi nesto, tu mislim da osobu o kojoj ce stampa da pise. Tada moze da bude kasno, ovako on samo odstranjuje osobe koje nece moci da podnesu pritisak.

da,samo i sam kažeš da on diktira mnoge stvari što se tiče muzičke scene tako da je dosta stvari u njegovim rukama,ako bi samo malo promenio svoje ophođenje prema toj deci,ne bi delovao kao neka pijavica koja samo sebe gleda,nije mi jasno ni po kom principu neko može da se takmiči po tri puta.Moja drugarica zna osobu koja se takmičila,kaže da je Saša odvratan čovek.Mene iritira njegovo ponašanje prema takmičarima,jer se sve to može izvesti sa više ukusa,lepšim ophođenjem,kulturnije,mislim da bi tad mnogo bolje,lakše i sa manje stresa naučili da se nose sa tim poslom.
Da ne pominjem one audicije gde prikazuju ljude ometene u razvoju,duševno bolesne pa ih još ismejava i ponaša se kao Bog,odvratno i bezukusno.

Back