Saša Ćurčić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A prica se da je bio sa Denisom Rodmanom 2001. godine negde kod onih bliznakinja kad su ih napali teroristi.

A i ja sam cuo da je dao carsku krunu dushanu velikom kad smo proglasavali carstvo 1346, a kolko se secam neko je rekao da je zapravo on pogurao onaj prvi avion 1903...ma covek legenda, svuda je bio
Ja apsolutno verujem mojim izvorima....

Walken:
Bolje mu je da napravi oprostajnu zurku na stadionu, jer vise pijancio i zajebavao se nego sto je igaro fudbal... Da je bio malo posveceniji fudbalu mozda bi i napravio karijeru u nekom velikom klubu...

O tome i jeste rec. Godinama niko nije znao sta je sa njim i sad pobedio u ovom sranju od reality show-a i odjednom mu organizuju oprostajnu utakmicu iako je 2000-te otisao u penziju.

SASA CURCHIC je ZAKON....pobediO je u VB-u.....zasluzenO,emotivac,fudbal igra 1000%eXtra.....ma naJJachi je !!!!!!!!!
Ceo post je :lol::lol::lol:, ne znam koji deo pre da boldujem, zato neću nijedan :-P
Trebalo bi da je pisao on. Životna priča! :D Sigurno je imao o čemu da piše, ali ne znam na šta to liči.
Na prvi pogled mi ne odaje utisak čoveka koji ume da čita, a kamoli da piše :D

dELIO JE LOPTE DECI SA kOSOVA I DJACIMA PRVACIMA U GRADU.....PA SAM GLEDALA KAD JE IGRAo FUDBAL,A I TATA MI JE PRICAO......ako te bash zanima........:roll::roll::roll:
Da li se zayebavaš ili stvarno misliš ovo što pišeš?
Gledala si ga kako igra fudbal na tamo nekoj manifestaciji gde je delio lopte?! Alo bre, ovde govori o takmičarskim utakmicama(koje nisam ni ja gledao).
A to što ti tata pričao... Svako ima svoje shvatanje dobre igre
Bitno da si ti pročitala njegovu autobiografiju :roll::roll::roll:

E pa ako je tako, to te svrstava u vrsnog poznavaoca lika i dela Saše Ćurčića.
Idi bre, poznaje Ćurčića bolje on sam sebe :lol:

sanja je pravi Curciolog :lol: :lol: :lol:

Nego te lopte sto je delio, jel on kupio ili se on samo slikao? i da. Njima bas trebaju lopte od milion stvari koje su im bitnije, to je kao da nekom klosaru sa ulice poklonis parfen, ali necemo o tome, ovo nije politika ;)

Bolje što nije, inače bi ga Sanja92 proglasila i vozačem Formule 1. :lol: :lol: :lol:

Jeste on bio dobar igrač, ali nećemo sad pričati bajke o njemu. To što nije uspeo u fudbalu u dovoljnoj meri koliko je obećavao kao igrač sam je kriv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back