SAŠA (45) DONEO DEVOJČICI (14) KARANFIL PA POKUŠAO DA JE SILUJE: Detalji horora u Žepču, jurila ga petorica

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
SAŠA (45) DONEO DEVOJČICI (14) KARANFIL PA POKUŠAO DA JE SILUJE: Detalji horora u Žepču, jurila ga petorica

Novosti online
09. 03. 2021. u 11:00

САША (45) ДОНЕО ДЕВОЈЧИЦИ (14) КАРАНФИЛ ПА ПОКУШАО ДА ЈЕ СИЛУЈЕ: Детаљи хорора у Жепчу, јурила га петорица

Ilustracija

SRPSKI državljanin Saša (45) uhapšen je u nedelju u gradu Žepče, u blizini Zavidovića, u Bosni i Hercegovini, zbog sumnje da je na lokalnoj autobuskoj stanici pokušao da siluje devojčicu (14), koju je na tu lokaciju namamio putem Fejsbuka!

Kako navode lokalni mediji, osumnjičeni i tinejdžerka nedavno su se upoznali igrajući igricu na toj društvenoj mreži, nakon čega joj je Saša rekao da će doći u njen grad jer “želi da je vidi”.
– U kontaktu su par meseci, a spojilo ih je interesovanje za istu igricu na Fejsbuku. Najpre su se, kako se sumnja, dopisivali samo u toku igranja, a kasnije je Srbin počeo da joj piše i privatno. Sumnja se da joj je često govorio da će doći u naselje Begov Han, gde ona živi, i da bi voleo da ga ona sačeka kako bi se “družili”. Policija provera sadržaj poruka koje je slao devojčici – navodi izvor.
On dodaje da su se obećanja uhapšenog srpskog državljanina naposletku obistinila, jer je prekjuče otputovao u Bosnu i Hercegovinu da se vidi s devojčicom.

– U grad Žepče došao je autobusom, a devojčici je, navodno, rekao da ga sačeka na autobuskoj stanici. Budući da je stigao pre nje, Saša je seo na romantično mesto, u letnjikovcu iza obližnje stene pored koje teče široka reka. U jednoj ruci je držao kesu čipsa, a u drugoj karanfil – objašnjava naš sagovornik.
Međutim, kada je maloletnica stigla na dogovoreno mesto, Srbin ju je dočekao jednim “ćao”, a kada je sela kraj njega, navodno je počeo da je dodiruje.
– Nekoliko radnika iz obližnjih radnji videlo je čoveka zalizane kose u letnjikovcu, ali isprva niko nije obraćao pažnju na njega. Međutim, kada mu se pridružila maloletnica, vlasnik auto-otpada video je na snimku sa nadzorne kamere kako se osumnjičeni sve više približava detetu i počinje da ga dodiruje po telu, grli, ljubi… To je bio znak da treba da reaguju – priča sagovornik lokalnih medija.

Lovu na osumnjičenog, kako kaže, priključila su se petorica muškaraca iz okolnih radnji.
– Osumnjičeni je shvatio da su krenuli na njega zbog napastvovanja devojčice, pa je počeo da beži. Međutim, sustigao ga je meštanin Žepče Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog auto-otpada. Uz pomoć kolega i prijatelja, hrabri radnik je osumnjičenog vratio u letnjikovac, gde su sačekali policiju. Crveni karanfil mu je ostao u ruci – kazao je izvor medija u BiH i dodao da je Srbin priznao policiji da se s devojčicom dogovorio da se vide.
ma pitali kuda ide, slagala je da ide u džamiju da se pomoli – navodi izvor.
(Alo.rs)

https://www.novosti.rs/planeta/regi...o-siluje-detalji-horora-zepcu-jurila-petorica

MJEŠTANI GA UHVATILI
Određen pritvor državljaninu Srbije koji je osumnjičen za silovanje djevojčice kod Žepča

E. M.
prije 40 min
48
komentara

2
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
Pedofil kojeg su uhvatili mještani

Pedofil kojeg su uhvatili mještani

Kantonalni sud u Zenici odredio je jednomjesečni pritvor državljaninu Srbije Saši Selitaju, kojem se stavlja na teret da je 7. marta u mjestu Golubinja kod Žepča silovao maloljetnu djevojčicu.

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona je nakon ispitivanja podnijelo Kantonalnom sudu u Zenici prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo spolnog odnošaja s djetetom u vezi s krivičnim djelom silovanja.
Tužilac je prijedlog za određivanje mjere pritvora uputio zbog opasnosti od bjekstva i zbog vanrednih okolnosti s obzirom na to da se radi o krivičnom djelu za koje je predviđena kazna zatvora od deset godina ili teža kazna.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 7. marta oko 10 sati na lokalitetu Vidovine u mjestu Golubinja kod Žepča upotrebom sile svjesno zadovoljio svoj spolni nagon i izvršio spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju nad maloljetnom djevojčicom.
S djevojčicom se upoznao preko interneta, nakon čega je došao u njeno rodno mjesto direktno iz Srbije.
Sašu su u Golubinji uhvatili mještani koji su ga zadržali do dolaska policije, a sa sobom je imao i karanfil.

Riječi zahvale mještanima koji su uhvatili pedofila i zadržali ga do dolaska policije direktnom posjetom uputio je policijski komesar Semir Šut, koji im je tom prilikom kazao da su pokazali nevjerovatnu hrabrost i obavili građansku dužnost.

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hr...n-za-silovanje-djevojcice-kod-zepca/210311027

ISPOVIJEST
Hrabri Fahrudin Mešeljević za „Avaz“: Kako sam uhvatio pedofila s karanfilom
Izvjesni Saša 14-godišnju djevojčicu iz Begovog Hana preko igrice na Facebooku namamio na sastanak

Admir Aljimi08.03.2021

• Mešeljević savladao pedofila
Mešeljević savladao pedofila
FOTO: AVAZ
Fahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča jučer je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Facebooku 14-godišnju djevojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici.
On je za portal „Avaza“ opisao kako je primjetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.
- Ujutro oko 9. sati sam ga primjetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i djevojčica. Tu se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gdje ima jedno naselje – kaže Mešeljević.

Pratio manijaka
On nam je opisao da je istog muškarca vidio i nakon dva sata na istom mjestu.
- Ponovo sam ga vidio sa djevojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i djevojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i djevojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su se grliti i ljubiti. Shvatio sam tada da nešto nije uredu. Telefonom sam nazvao roditelje od djevojčice i obavijestio sam ih šta sam vidio. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam hodati za njim, a on je krenuo bježati. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stijene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovijesti Mešeljević.

• Mešeljević pored pedofila na autobuskom stajalištu
    Mešeljević pored pedofila na autobuskom stajalištu

Back