SARS

Poruka
4.292
Virus koga su nazvali drugacijim imenom je po svemu isti kao i SARS jedino sto su u labaratoriji uspeli da ga naprave takvim da se jos lakse prenosi od coveka na coveka od SARS-a!!! Preko 80% je identican kao SARS strukturalno a tu gde se razlikuje je upravo labaratorijska modifikacija kako bi se lakse prenosio sa coveka na coveka. Ostalo je sve isto. Smrtnost je identicna kao i kod SARS-a i iznosi oko 7%.

Za neverne tome evo podatka koji dokazuje da je korona virus koji se ove godine sitri svetom ima smrtnost identicnu SARS-u: Obzirom da je u kini vec veliki broj i zarazenih i izlecenih i na zalost onih koji su umrli te brojke su sledece za danassnji dan 1 mart: UMRLIH ima 28 702 a izlecenih ima 41 633. Kad se podeli broj umrelih sa brojem izlecenih i pomnozi sa 100 dobija se procenat smrtnosti korona virusa a to je 6.9% pa mozemo da ga zaokruzimo na 7%!!!!!!!

Ono sto je najveci problem kod ovog virusa a sta su naucnici koji su ga pravili pogodili u centar je to sto kad su prvi put napravili SARS 2003 godine SARS je bukvalno kod svakog zarazenog davao tesku klinicku sliku tako da su svi zarazeni morali u bolnicu na lecenje i onda se na taj nacin brze suzbija epidemija i eliminise.. Danasnji modigfikovani SARS ima tu osobinu da kod nekih pacijenata ima jako blage simptome a kod nekih cak i da nema simptome tako da na zalost takvi su najveci prenosioci virusa. Zato takvi ljudi najvise doprinose sirenju virusa jer ne leze u bolnicama ili kucama vec normalno funkcionisu i sire virus enormno.

Poslednja izmena:
Opet ti lupetas, broj umrlih je ipod 3000 a ne preko 28000
Ja sam lepo napisao brojku ali neznam ocigledno je neko prepravio da bi me kompromitovao. Svako moze da ode na wikipediji i da vidi podatke za kinu i videce brojeve. Stim da kad se podele broj umrlih sa brojem izlecenih i pomnozi sa 100 dobija sa brojka 7% kad se zaokruzi na ceo broj.

Wikipedija nije validan izvor informacija.

Covid-19 je slabiji virus od MERSA i SARSA i verovatno ako dođe u Srbiju da će biti manje slučajeva bez smrti pacijenata jer virulencija je već opala.

Ja sam lepo napisao brojku ali neznam ocigledno je neko prepravio da bi me kompromitovao. Svako moze da ode na wikipediji i da vidi podatke za kinu i videce brojeve. Stim da kad se podele broj umrlih sa brojem izlecenih i pomnozi sa 100 dobija sa brojka 7% kad se zaokruzi na ceo broj.
Ma mora da je neko menjao post a ne ti opet lupetao

Pa bolesni i stariji umiru daleko lakše i brže od bilo kakvih bolesti.
I onda mozemo da pustimo virus da se slobodno siri jer sta ima veze sto ce umreti bolesni ljudi jel tako? Bas kao sto kaze Vucic da je virus kao grip nista opasno smrtnost samo 2, 3 % sta ima veze. U stvari je 7% ali eto lazu da je 2% pa neka bude i 2% ali i kad je 2% ako dodje u Srbiji umrece ceo jedan Leskovac. To je isto kao od gripa posto je od gripa smrtnost 0.1%, razlika je 30 puta veca ali to je isto nema panike jer umiru samo stari i bolesni.

I onda mozemo da pustimo virus da se slobodno siri jer sta ima veze sto ce umreti bolesni ljudi jel tako? Bas kao sto kaze Vucic da je virus kao grip nista opasno smrtnost samo 2, 3 % sta ima veze. U stvari je 7% ali eto lazu da je 2% pa neka bude i 2% ali i kad je 2% ako dodje u Srbiji umrece ceo jedan Leskovac. To je isto kao od gripa posto je od gripa smrtnost 0.1%, razlika je 30 puta veca ali to je isto nema panike jer umiru samo stari i bolesni.
Opet ti kenjas sa tvojim procentima... I ne pošto nisi dovoljno inteligentan da razumeš, poenta je ta da najveći broj koji su umrli su stariji dok je kod mladih procenat ispod 1%. Stariji umiru od svega, prehlade, gripe uraslog I zagnojenog nokta... Opet lupetas, da se zarazu 7miliona građana srbije, tj svi da umrlo bi oko 140k ljudi al posto brojka zaraženih do sada nije prešla ni 200k za 2 meseca a umrlo je oko 3000ljudi dok je od "običnog" do sada od pojeve Corona virusa umrlo oko 60k onda džabe paranoises...

Javnost pokušava da umiri i primarijus Maria Rita Hismondo, direktorka odeljenja za mikrobiologiju, virologiju i dijagnostiku biološkog stanja u referentnom centru za zarazne bolesti u Lombardiji .

Na svom Fejsbuku ona je napisala: “Moja jutarnja beleška. Naša laboratorija već celu noć izbacuje testove. Uzorci stalno dolaze. Meni sve ovo liči na ludilo. Zamenili su infekciju tek nešto ozbiljniju od gripa za smrtonosnu pandemiju. Nije baš tako. Pogledajte brojeve. Ovo će ludilo jako boleti, posebno sa ekonomskog stanovišta. Moji anđeli su iscrpljeni. Trčim da im odnesem doručak. Danas će moja nedelja proteći u bolnici. Molim Vas, stišajte tonove! Neka Vam je radosna nedelja!“

Nakon sat vremena, glavna doktorka pomenutog odeljenja je objavila drugi post, jednako snažan apel, kako bi se izbjegao nepotreban alarmizam.

“Čitajte! Nije pandemija! U prošloj nedelji smrtnost od gripa u Italiji je bila 217 umrlih dnevno! Od koronavirusa 1”, napisala je dr. Maria Rita Hismondo.

Back