Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ko je najšarmantniji na ljisu, može i više njih da se oceni ono od 1-5, i gde je granica između šarma i dupeuvlakaštva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman, ali zamalo da te pohvalim i napisem da si sarmantan, a ti pobrkas sarm i laskavost.....nista, drugi put.Ko je najšarmantniji na ljisu, može i više njih da se oceni ono od 1-5, i gde je granica između šarma i dupeuvlakaštva?
To su ti Docta i GeorgejuneMeni su oduvek bili najsarmantniji oni koji kazu sta imaju za reci iako znaju da ce posle par minuta biti banovani...
nemam pojma zasto sam ovo rekla, niti ima li veze sa temom![]()
Sme i tacka!Granica je flert...mozes biti sarmantan, ali ne smes flertovati!
Pa nesto nisam primetila da su bas toliko ostri, onako oce reci ali sve to mlakasto nekako... sta znam jaTo su ti Docta i Georgejune
Da li mi se cini da si mi upravo prikacila... decka?Moj ne sme, tvoj neka radi sta hoce..![]()
Da li mi se cini da si mi upravo prikacila... decka?
Jel to hvala za svu trgovinu koju smo zavrsili, jel to?![]()
Hehe bacio sam se na katalizatore za kola, posao cvetaSlabo ti nesto trugujes..ovce, lonce i poklopce niko nece vise ..
Samo ako cemo tako pre dobiti od neke na izvoltesvaki gospodin sa ljisa potajno se nada i živi u iščekivanju da baš njega izaberu...
gde je anketa i stručni žiri?
kako ćete ,izbor za mis, bez protokola obaviti?