- Poruka
- 10.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa...to je valjda najzabavniji dio? : )))
Samo, zaboravili ste da sarkazam cesto uopste nije smesan, cak ni osobi koja ga koristi, a moze biti vrlo ubojit i bolan za osobu (ako ga razume) kojoj je upucen! Ljudi koji koriste sarkazam ne moraju biti duhoviti, vec samo verbalno dovitljivi i recimo... inteligentni. I sarkazam se koristi obicno u konfliktnim situacijama, kad imamo verbalni duel sa osobom koja nam je "stala na zulj", na koju smo ljuti, i zelimo da je prodrmamo ili uvredimo!!! Sarkazam skoro nikad nije prijatan osobi kojoj je upucen, a moze biti smesan samo posmatracima koje uopste ne dotice! (Npr. serija Doktor Haus)
Samo, zaboravili ste da sarkazam cesto uopste nije smesan, cak ni osobi koja ga koristi, a moze biti vrlo ubojit i bolan za osobu (ako ga razume) kojoj je upucen! Ljudi koji koriste sarkazam ne moraju biti duhoviti, vec samo verbalno dovitljivi i recimo... inteligentni. I sarkazam se koristi obicno u konfliktnim situacijama, kad imamo verbalni duel sa osobom koja nam je "stala na zulj", na koju smo ljuti, i zelimo da je prodrmamo ili uvredimo!!! Sarkazam skoro nikad nije prijatan osobi kojoj je upucen, a moze biti smesan samo posmatracima koje uopste ne dotice! (Npr. serija Doktor Haus)
Pa odlicno..to i jeste poenta dovitljivost i inteligencija..znaci ako ga druga strana ne kapira znaci da nije bas bistra

......a to moze biti strasno ,ponekad, i cesto se pretvori u svadju.....

Slazem se, i meni je glupo!A ja se osecam glupo kad neko ne ukapira. Jer ta osoba misli da zaista mislim ono sto kazem, a kad sam sarkastican, ne biram reci.![]()
Vijuge treba vezbati na onima koji su na istom nivou, koji razumeju, inace kad doticni(a) bukvalno shvati, ispadne prilicno zalosno!
Onda odustanem od sarkazma. Nema svrhe! 
sarkazam koristim kad kog me neko iznervira ili kad se ne slazem sa nekim ili kad sam u pravu

Nisam sarkastičan samo se tako češljamSamo tako pricam