- Poruka
- 10.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa...to je valjda najzabavniji dio? : )))
Samo, zaboravili ste da sarkazam cesto uopste nije smesan, cak ni osobi koja ga koristi, a moze biti vrlo ubojit i bolan za osobu (ako ga razume) kojoj je upucen! Ljudi koji koriste sarkazam ne moraju biti duhoviti, vec samo verbalno dovitljivi i recimo... inteligentni. I sarkazam se koristi obicno u konfliktnim situacijama, kad imamo verbalni duel sa osobom koja nam je "stala na zulj", na koju smo ljuti, i zelimo da je prodrmamo ili uvredimo!!! Sarkazam skoro nikad nije prijatan osobi kojoj je upucen, a moze biti smesan samo posmatracima koje uopste ne dotice! (Npr. serija Doktor Haus)
Samo, zaboravili ste da sarkazam cesto uopste nije smesan, cak ni osobi koja ga koristi, a moze biti vrlo ubojit i bolan za osobu (ako ga razume) kojoj je upucen! Ljudi koji koriste sarkazam ne moraju biti duhoviti, vec samo verbalno dovitljivi i recimo... inteligentni. I sarkazam se koristi obicno u konfliktnim situacijama, kad imamo verbalni duel sa osobom koja nam je "stala na zulj", na koju smo ljuti, i zelimo da je prodrmamo ili uvredimo!!! Sarkazam skoro nikad nije prijatan osobi kojoj je upucen, a moze biti smesan samo posmatracima koje uopste ne dotice! (Npr. serija Doktor Haus)
Pa odlicno..to i jeste poenta dovitljivost i inteligencija..znaci ako ga druga strana ne kapira znaci da nije bas bistra
Slazem se, i meni je glupo!A ja se osecam glupo kad neko ne ukapira. Jer ta osoba misli da zaista mislim ono sto kazem, a kad sam sarkastican, ne biram reci.![]()
sarkazam koristim kad kog me neko iznervira ili kad se ne slazem sa nekim ili kad sam u pravu
Nisam sarkastičan samo se tako češljamSamo tako pricam