GreyLord
Aktivan član
- Poruka
- 1.508
Zanima me vaše mišljenje o sarkazmu, kako ga doživljavate, da li volite da ga čujete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve najbolje...Zanima me vaše mišljenje o sarkazmu, kako ga doživljavate, da li volite da ga čujete?![]()
ne mosh tako sa svima da chashPri, mnogi ne razumeju![]()
To jeste...Za to treba imati dobro oko, ko ce shvatiti a ko ne... Ne treba koristiti sarkazam sa osobama koje vas ne znaju, po mom misljenju...
Ja koristim i negativan sarkazam kada je potrebno...Uf... znam da ga koristim previse... i mnogi ne ukapiraju- recimo, ako se nasalim, a ne stavim smajli
Ali ne krivim ih, ni ja ne razumem svaki put, narocito kad se salim s nekim ko je isto sarkastican- umesto da se bolje razumemo, bude jos gore
Naravno, postoje pozitivan i negativan sarkazam.
I volim pozitivne sarkastike tipa doctor House![]()
Uuu, volim sarkazam...
A tek kad neko ne ukapira.... ihhhhhhhhhh.....![]()
A ja se osecam glupo kad neko ne ukapira. Jer ta osoba misli da zaista mislim ono sto kazem, a kad sam sarkastican, ne biram reci.![]()
Više govori o onome ko ga daje....nego o onome kome je namenjen...![]()
ne mosh tako sa svima da chashPri, mnogi ne razumeju![]()
Sarkazam
Ja koristim i negativan sarkazam kada je potrebno...![]()
Mislim da potpuno sarkastičan,odnosno da ''živi sarkazam'' ili cinizam može da bude čovek koji je na samoj granici ludila ali ga baš sarkazam drži da je ne prekorači...
Sarkazam