Шарићи су били власници клуба у централи СПС

Poruka
20.104
Шарићи су били власници клуба у централи СПС?!!​

thumb.php

Десно од улаза у зграду СПС се налази клуб "Ванила"​

Дарко и Душко Шарић су вероватно били власници популарног ноћног клуба Ванилла, смештеног у седишту Социјалистичке партије Србије у центру Београда. Пословање клуба није постало предмет истраге током акције Балкански ратник, а ни када су менаџер Ванилле и још један запослени ухваћени са 20 килограма хериона у гаражи браће Шарић.
Ванилла, популарни ноћни клуб у центру Београда, годинама је био окупљалиште славних личности домаћег бизниса, спорта, естраде и подземља.

СПС је већ деценијама власник зграде у коју је смештена централа Партије у Београду.

Простор од 200 квадратних метара у којем је сада клуб, некада је био ресторан за чланове странке. Тај простор је 2002. године закупио Александар Никачевић, познати члан СПС-а и

Aleksandar-Nikacevic-photo-Medija-Centar-300x199.jpg
Александар Никачевић

генерални секретар Ауто-мото Савеза Србије
. Партија је затим, 2005. године, издала у закуп улаз са улице од 16 квадратних метара Ћировићу и „Spa Group“ за 200 евра месечно, види се у уговору о закупу који су прибавили новинари ОЦЦРП-а и ЦИНС-а. Никачевић је потом дозволио „Спа Гроуп“ да целокупан простор претвори у клуб у замену за проценат од његових прихода.

Никачевић у интервјуу за ОЦЦРП и ЦИНС тврди да није знао да је клуб био повезан са Шарићем и да се он око свега договарао са Ћировићем, који је данас власник других ноћних клубова у Београду – укључујући и "Cinema" и Ривер.

Srecko-Cirovic-photo-Facebook-300x205.jpg
Srećko Ćirović, suvlasnik Spa Group, uslikan u Argentini (Foto: Facebook)

Пишу: Стеван Дојчиновић и Бојана Јовановић,
http://www.cins.org.rs/?p=11613

Комплетан текст, преведен са енглеског, прочитајте ОВДЕ, а оригинал текст се налази ОВДЕ

Интересантна је и једна сличица из поменутог клуба "Ваниле",:D

Marko-Miskovic-with-Dusko-Saric-in-Vanilla-club-source-Kurir-300x160.jpg
Marko Mišković (sredina) i Duško Šarić (desno) uslikani u klubu Vanilla (Foto: Kurir)​

Имате ли коментар:zper:, ја остала без текста :confused:

.

Јес` сигуран:eek:

.

Jesi li bre ti normalna,to znam 10 godina,drug mi je bio tamo kada su u svom lokalu proslavljali prvu milijardu.

Mislim sad sam se zbunio,ja koliko cenim to zna citav grad,moguce je sad da smo znali mi neki medju sobom pa da sam ja to tako i skapirao,medjutim vise puta sam od nekog iz drustva cuo da ide "u saricev lokal" nego da ga nazove vanila.

Nemam ja veze s' tim samo pricam ono sto sam znao kao sasvim normalnu stvar.

Poslednja izmena:
"Тај простор је 2002. године закупио Александар Никачевић, познати члан СПС-а и генерални секретар Ауто-мото Савеза Србије..."

...

194069_1002-nikacevic-foto-drasko-gagovic_f.jpg
[/CENTER]
Poznat sam kao čovek kome je važno da su drugi zadovoljni“: Aleksandar Nikačević​

Svedok u aferi "Kofer"

Kada su u aferi “kofer” uhapšeni nekadašnji viceguverner Narodne banke Srbije Dejan Simić i funkcioner SPS-a Vladimir Zagrađanin, Aleksandar Nikačević je dao iskaz policiji. Tada direktora KEB banke Sekulu Pijevčevića optužio da je inscenirao ceo slučaj kako bi smenio guvernera Radovana Jelašića i srušio Vladu. Istovremeno Nikačević je tvrdio i da je tokom sastanka sa Vladimirom Zagrađaninom u restoranu „Tribeka“ čuo i telefonski razgovor vezan za „nabavku tompusa za Ivicu”.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/29...ndar-Nikacevic-isplatio-cak-46-miliona-dinara

:think:

Back