Šarčević najavljuje hologramske nastavnike i robote u učionicama

Извини, али ни то ти није баш сто посто тачно. Мој другар је један од водећих програмера већ двадесетак година у једној великој софтверској кући у
Торонту, има само средњу школу овде, али се показао као одличан и прилагодљив програмер за добар део програма, база и програмских платформи. До душе, и њега је почело да стиже време, мало је погуби мотивацију, али још увек се некако држи. Опет, у Торонту је неки факултет који сваке године избаци буљук квалитетних програмера и треба се носити са њима и њиховом мотивацијом да гризу.

Ја сам почео са персоналним рачунаром пре познатог Спектрума - ZX-81, па сам седео петнаестак сати испред телевизора (није имао монитор), али та времена пролазе. Мислим да је човек са шездесет година, ако поживи, крајње зрео за пензију.
ZX Spectrum je glupost naspram nemačkog Commodore 64/128

Е, е, е и тата би сине. Је*еш холограме. Али непријатељи и од тога направише кривично дело. Од психологије скоро ништа нисам запамтио, али од психологичарке све што је могло да се види, а видело се што - шта. Није у реду што узнемираваш старије колеге на овом подфоруму
Moram da priznam da sam ja skoro sve svoje fantazije ostvario...a nisam ih imao dok nisam nagazio na minu...
Znaci nije to da ja unapred fantaziram, nego interaktivno , desi se najludje i najslucajnije...neposredno...
ono sto sam kasnije napisao , uzivajuci , a ebiga vama bi bilo zazubice zestoke, sam ipak obrisao...

I, super. Sarapa bije ko zna koliko hiljada evra mesecno a ti radis za 400-500 evra. Jasno je ko se zajebao i koje su vrednosti na ceni.
Sarapa je bezvrednost, a ne vrednost....olicenje Srbije je jasna ako sarapa postaje nesto sto se zove novinar ili nesto sto se zove voditelj....
Jel jos uvek upada u rec gostima.....i onaj krmak iz polarotora je isti, a kao mr pr dr fr....
Koja je to slika Srbije.....

FB_IMG_15789213674636760.jpg

Ne konta bolan

Back