sarajevski mangupi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
sinnke pa za sta ti sluzi prevoz,automobil i ostalo :shock:

oko pule i okolna sela,imas da se kupas gde hoces...a cak ti ni kola ne trebaju,samo ako poznajes mesto.

_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Tako vec moze. Nema bas u Rijeci nista toliko blizu da bi isao pesice. A u Puli sam bio bar puta, ali nisam imao vremena za kupanje, ali mi se cini da ima plaza koje su dosta blizu.
Ma meni je more inace dosada kad sam duze od dva dana u jednom mestu.

tvrdii:
zašto momci iz sarajeva imaju prolaz kod djevojaka iz bgd?

Pa kod devojaka iz BG svi imaju prolaz;i momci iz Sarajeva i iz CG i siptari denseri i cigani denseri i seljaci sa planine....itd.
Ako imas malo love i seljak si imas prolaz kod 90% njih dok kod onih 10% koje su kulturne,pametne,cene prave vrednosti....takvi prolaz nece imati.

Torrente-BG:
Pa kod devojaka iz BG svi imaju prolaz;i momci iz Sarajeva i iz CG i siptari denseri i cigani denseri i seljaci sa planine....itd.
Ako imas malo love i seljak si imas prolaz kod 90% njih dok kod onih 10% koje su kulturne,pametne,cene prave vrednosti....takvi prolaz nece imati.
Na zalost...ali u potpunosti se slazem,i to je lose...primer su nase devojke koje ne biraju kada odu na letovanje u Tursku,Grcku,Bugarsku...ni vecih dama ovde,ni laksih zenski tamo... :-?

blue_eyes_bg:
Na zalost...ali u potpunosti se slazem,i to je lose...primer su nase devojke koje ne biraju kada odu na letovanje u Tursku,Grcku,Bugarsku...ni vecih dama ovde,ni laksih zenski tamo... :-?

Pa da tako to ide. Cim namirisu nesto za dzabe (mislim da se ne placa keshom) sve se moze. A nije ih kriviti..... Kada mogu da lakse nesto postignu ....

PuNkKiSs:
Bože kakve vi imate ''teorije'' o ženama! :confused: :(

E sada... Pa moze biti da svi mi izmisljamo jel? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back