Sarajevo: Revizor se potukao s putnikom u tramvaju

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Kontrolor GRAS-a čiji su inicijali H. A. potukao se u srijedu oko 18 sati s putnikom Š. E. iz Sarajeva.

Do obračuna je došlo u trenutku dok se tramvaj nalazio na stajalištu "Drvenija", u ulici Obala Kulina bana, općina Centar.

Da tuča nije bila nimalo bezazlena svjedoči i činjenica da je na tramvaju razbijeno vjetrobransko staklo.

Obaviješten je kantonalni tužilac u Sarajevu. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koji rade na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

tramvaj%20sarajevo.jpg

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110714070

----------------------------
Mozda je bitno reci da sam i ja cesto imao verbalne sukobe sa revizorima koji su mogli preci i u fizicke sukobe. Jako su nekulturni i agresivni, izivljavaju se nad ženama, djeci, starim i nemoćnim. Usluga je medjutim katastrofalna, vozila su stara, neispravna i prljava, sto mozete vidjeti i sa slike.

Narod živi pod tenzijom.
Problema svugde.
Mala varnica i - eto belaja !

Bas danas se desio incident u trolejbusu.
4 revizora krkana traze kartu nekim barabama, ovi nemaju, nista oni, idu do sljedeceg decka, on nema karte, pocinju se sa njim naguravat, traze da plate kaznu koja je nekih 13 eura. Ostali putnici protestuju, galame na revizore sto isti tretman nisu primijenili i prema ovim barabama, revizori se pocinju derat i vrijedjat nekolicinu žena pritom im prijeteci. :eek::eek:

Bio sam ocevidac nekoliko puta, ispred mene sjedi gorila sva istetovirana, revizori se prave da ga nisu vidjeli, a poslije maltretiraju neku djevojku zato sto nema karte.:eek:

Kontrolor GRAS-a čiji su inicijali H. A. potukao se u srijedu oko 18 sati s putnikom Š. E. iz Sarajeva.

Do obračuna je došlo u trenutku dok se tramvaj nalazio na stajalištu "Drvenija", u ulici Obala Kulina bana, općina Centar.

Da tuča nije bila nimalo bezazlena svjedoči i činjenica da je na tramvaju razbijeno vjetrobransko staklo.

Obaviješten je kantonalni tužilac u Sarajevu. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koji rade na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

tramvaj%20sarajevo.jpg

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110714070

----------------------------
Mozda je bitno reci da sam i ja cesto imao verbalne sukobe sa revizorima koji su mogli preci i u fizicke sukobe. Jako su nekulturni i agresivni, izivljavaju se nad ženama, djeci, starim i nemoćnim. Usluga je medjutim katastrofalna, vozila su stara, neispravna i prljava, sto mozete vidjeti i sa slike.

Jedini lijek je poslati krsne Sandzaklije da smire tu anarhiju i olos po tom Sarajevu. Dos'o vakat da ponovo Sandze drze vaspitne lekcije :mafijas:

:zcepanje::rotf:

Jao kad se setim dogodovština sa revama....ahahaha...al smo ih razvaljivali...ma ko je uopšte kupovao kartu, pogotovo za trolu?

:lol:

Nadam se da je reva dobio debelo po pičci :super:

Ma i sad ih magarce. :mrgreen:
Meni su jednom prijetili da ce me tuziti na sudu. :hahaha:
Al sad su uveli neke kao zastitare, koje maze i paze revizore od "zlih" i "nasilnih" putnika.

P.S. Zastitari nemaju ni 50 kg, svi neki zgoljavi, mrsavi. :lol:

Poslednja izmena:
Kod nas nema sanse da ridza dobije batine, jer idu u coporima , taktikom starih Slovena kada bi se u gomilama sjurili na neprijatelja ( uz obaveznu galamu i ratnicke boje - u ovom slucaju florescentno - zelene) . Toliko ih se nagura u bus da putnici nemaju gde da stanu, a muceni student ( obicno njega navataju) nema ama bas nikakve sanse protiv visestruko jaceg neprijatelja.

1402ss_ocp_w380_h300.jpg

Back