SARADNJA

kacamak

Zainteresovan član
Poruka
284
Imam dobar lokal u naselju , oko 30 m2 iznajmljen od komsije .Jel zna neko nesto o firmama koje posluju po principu ja dam lokal oni daju robu , ja radim kao prodavac bez plate i prodajem njihovu robu i od prodaje sto zaradim to je moje :)

Nesto slicno je takovo ranije radilo ti imas lokal oni ti lokal napune robom ti prodajes za njih i imas svoju zaradu cak su i neku mizernu platu davali ili nesto kao forneti :)

Imam dobar lokal u naselju , oko 30 m2 iznajmljen od komsije .Jel zna neko nesto o firmama koje posluju po principu ja dam lokal oni daju robu , ja radim kao prodavac bez plate i prodajem njihovu robu i od prodaje sto zaradim to je moje :)

Nesto slicno je takovo ranije radilo ti imas lokal oni ti lokal napune robom ti prodajes za njih i imas svoju zaradu cak su i neku mizernu platu davali ili nesto kao forneti :)
Nije sto ti zaradis,nego ti daju procenat od prodate robe i uplacen ti je PIO kod njih.Nekada je RUBIN davao 5%.Moze biti i dobra lova,a moze biti i mizerija.Inace,oni moraju najpre da ti uzmu lokal,da procene sta i kako,pa tek onda da razgovarate o uslovima.Najbolje ti je sam da radis.a ne za nekog ko ti daje proviziju za tvoju muku u tvom lokalu.Losa ti je kombinacija.Razmisli dobro,jer i ta druga strana mora da ima zaradu i pre svega da posluje likvidno kako bi pokrila troskove nabavke,proizvodnje,skarta,razvoza,amortizacije masina tj.opreme za rad,svih poreza drzavi pa tek sta njima tj.tebi ostaje.

A gde se nalazi lokal

Back