Сарадња са људима из дијаспоре

Сајт ми је још у изради, послао бих ти приватну поруку али вјероватно не могу јер сам нови члан…

Бавим се прерадом мермера, послујем у Црној Гори, извозили смо до сад углавном фасаде, имамо комплетан погон за производњу, већински цнц машинама, радимо све и можемо велике количине да испоручимо. Готови производ буде упакован по ISO стандарду, утоварено и са спремним извозним папирима. Радимо озбиљно, више смо од 20 год у послу, имамо већ неколико реализованих пројеката у Русији тако да не нудим ништа у празно.

Могу свима заинтересованим да пошаљем број телефона да се све договоримо приватно.
dvaest godinica u biznisu a nema se para za staticki sajt..

Сајт ми је још у изради, послао бих ти приватну поруку али вјероватно не могу јер сам нови члан…

Бавим се прерадом мермера, послујем у Црној Гори, извозили смо до сад углавном фасаде, имамо комплетан погон за производњу, већински цнц машинама, радимо све и можемо велике количине да испоручимо. Готови производ буде упакован по ISO стандарду, утоварено и са спремним извозним папирима. Радимо озбиљно, више смо од 20 год у послу, имамо већ неколико реализованих пројеката у Русији тако да не нудим ништа у празно.

Могу свима заинтересованим да пошаљем број телефона да се све договоримо приватно.
Ovako.

Ovde se neces previse hleba najesti. Tebi treba direktan kontakt do ministra gradjevine. Ima tvojih crnogoraca na Banjici pun k, svi su direktori a vi ste povezani kao crevca. Dakle moj predlog za tvoj biznis plan je da iscimas kumove bracu prijatelje i da poslujes sa nasim drzavnim vrhom, to jest da nas kradete zajedno kroz evropske fondove. Evo upravo se radi FON i jos mali milion fakulteta bolnica ili drzavnih objekata, ono sto tebi treba je pranje para kroz drzavne projekte. To je najbolji nacin da se zarade pare, izvinjavam se manjim privatnicima koji opstaju od svog postenog rada ali to je sve bez veze, danas je biti posten isto sto i biti glup. Samo kradja kradja kradja.

Back