Saradnja planinca i dzentlmena

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.579
Ovo je odavnina u kapitalizmu, a verujem da ce biti i kod nas...

Stvar je jednostavna...
Muskarac dzentlmen ne udara nikad, ali nikad zenu, sta god ucinila, niti joj se sveti...
On se sveti muskarcu koji joj je najblizi, znaci muzu, decku, bratu, ocu....sinu...
I tu se sveti do smrti i krvi...5x vise nego sto bi osveta njoj samoj bila....
Ako zeli da prekine to , ona ce postati snishodljiva maksimalno....ako ne....nece joj nista biti...

Sa druge strane je planinac i njega interesuju one bez zastite...
A ovakva gore opisana je uglavnom bez zastite, retko kad brzo nadje nekog naivcinu zastitu , koji je spreman da izgubi glavu zbog nje...
Ali ima i takvih slucajeva...

Uglavnom su bez zastite u tu planinac moze sa radi sta hoce i kako hoce....tretira je kao drustveni otpad...

Bez postojanja planinaca, nema postojanja dzentlmena....

Stvar je jednostavna...
Muskarac dzentlmen ne udara nikad, ali nikad zenu, sta god ucinila, niti joj se sveti...
On se sveti muskarcu koji joj je najblizi, znaci muzu, decku, bratu, ocu....sinu...
Ako zeli da prekine to , ona ce postati snishodljiva maksimalno....ako ne....nece joj nista biti...

A ovakva gore opisana je uglavnom bez zastite, retko kad brzo nadje nekog naivcinu zastitu , koji je spreman da izgubi glavu zbog nje...

Uglavnom su bez zastite u tu planinac moze sa radi sta hoce i kako hoce....tretira je kao drustveni otpad...

Stvarno prvi put cujem da u kapitalizmu kad te npr shebe zena ti umlatis npr njegog brata.

Stvar je jednostavna...

ponekad planinci mnogo više poštuju nego "džentlmeni"

Vidis , zena i da ume, bice stavljena u poziciju da ne ume da se sama zastiti...
A tamo gde se sama stiti tamo vise nemas po njenom misljenju dzentlmena.

Ovo poslednje ti je verovatno promaklo...
nisam sigurna da te razumem. na koju vrstu ugrozenosti mislis, i kakvu vrstu zastite?
i da , ocito mi je promaklo. ponekad imam osecaj da ne zivimo u istom svetu. i verovato ne zivimo jer ja imam moj mirkosvet i dalje od toga ne zalim ni da vidim.
ali teorijski, zanima me koja je to vrsta povrede/provokacije koju zena nanese muskarcu da on oseti potrebu da se sveti?
po mom misljenju, normalan muskarac samo ode od budale.
psihopate se svete, i to cak nema veze sa onim sta ima je uradjeno..povod moze biti banalan...
ali znaci psihopata je problem, a ne zena
i sad u situaciji da psihopata nastupa..normalan muskarac iz zeninog okruzenja treba da mu ..sta? hebe kevu?

Back