Sapunice

Jedina sapunica koja mi je lepa je "Zabranjena ljubav" tj Klon. :heart: Ipak, mali milion zapleta koji ne vode nigde samo da bi serija što duže trajala, po meni, potrebno nepotrebno ubačena priča o kloniranju...:think: Lepo prikazane razlike između brazilske i arapske kulture, dosta dobro obrađen problem narkomanije:ok:
Kad bi napravili više ovakvih sapunica umesto potpuno jednoličnih tipa Ljovisne, Emanuele i sličnih...:roll:

Ja sam pratila ovu i jos neke brazilske, jedna o odnosu majke i cerke, druga o vremenu dok ropstvo nije bilo ukinuto, pa onda o italijanskim doseljenicima i bile su dobre, mnogo realnije i bliskije normalnom zivotu bez idealnih likova i nepopravljivih zloca. Meksicke se uklapaju u sablon iz prvog posta, retke su one koje odstupaju od tog klisea. Secam se jedne od pre desetak godina, cini mi se da se zvala Alondra, ona se razlikovala od ostalih meksickih sapunica.

Ne mrzim ni sapunice,a pogotovo ni ljude koji ih gledaju,jer ja poštujem svačije opredjeljenje!Pogotovo ne mogu da mrzim ljude sa kojim sa u konfrontaciji o bitno ozbiljnijim pitanjima,a ne sapunicama koje su pravljene za razbibrigu!Sve ovo je namjenjeno ljudima koji imaju utkan smisao za humor,dok oni koji nemaju sve shvataju preozbiljno!Ukazujem (nikako ne mrzim) na njihovu naivnost i jednostavnost,što je u neku ruku i dobra forma,jer je nekad dobro pustiti mozak na pašu!Međutim,edukativno,nemaju nikakvog smisla,a o njihovoj etičkoj funkciji da ne govorimo!:bye:

Ne mrzim ni sapunice,a pogotovo ni ljude koji ih gledaju,jer ja poštujem svačije opredjeljenje!Pogotovo ne mogu da mrzim ljude sa kojim sa u konfrontaciji o bitno ozbiljnijim pitanjima,a ne sapunicama koje su pravljene za razbibrigu!Sve ovo je namjenjeno ljudima koji imaju utkan smisao za humor,dok oni koji nemaju sve shvataju preozbiljno!Ukazujem (nikako ne mrzim) na njihovu naivnost i jednostavnost,što je u neku ruku i dobra forma,jer je nekad dobro pustiti mozak na pašu!Međutim,edukativno,nemaju nikakvog smisla,a o njihovoj etičkoj funkciji da ne govorimo!:bye:

Hvala ti.Pozz

Back