aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Vec nekoliko dana se mucim da pokrenem ovu karticu,nisam siguran da li je pokvarena ili je do mog racunara. osoba od koje sam je kupio me uverava da je radila kod njega,ali mislim da me laze. povezem kartu u pcie slot,nakacim dva komada 6-pin pcie power kablova i nece da radi. stisnem dugme za paljenje racunara,svi ventilatori u kucistu se samo zavrte na jednu sekundu i stanu! posle toga pritiskam dugme dalje,ali se nista ne desava. resetujem prekidac na napajanju off/on,onda opet ista situacija. svi ventilatori,ukljucujuci i grafu,zavrte se na jednu sekundu i stanu. cujem u toj sekundi i neki zvuk iz grafe,kao da zagrebe nesto. ako prikacim samo jedan power kabl u grafu,svi se ventilatori vrte,ali nemam sliku,samo crn ekran i no signal. prethodna grafa,gtx280 je radila vrh. napajanje je brend thermaltake tr2 od 500w,29 ampera. hd6870 trazi 28 ampera,sve okej znaci. napajanje pokazuje napone zdrave. vec uveliko sumnjam da je grafa mrtva,ali mozda se neko od vas doseti nesto pametno da isprobam? hvala.