Sapioseksualci :

Kad sam bila mlađa nisam mogla da zamislim seksualni performans bez intelektualne predstave izabranog muškarca, morao je da me prvo impresionira intelektualno da bi moj mozak ovlažio, abdomen počeo da pulsira, da poželim sex bez obzira što nisam imala pojima da li taj intelekt može da parira i fizičkoj spremnosti.
a u toku sexa nipošto nisam htela da slušam intelektualna naklapanja u toku sexa sam htela da slušam sočne reči a ne uzvišene stihove...
znači meni je sapio služio zapravo predigra?:think:
Isto i kod mene sada.
Tnaci teorije nema da cu zavrsiti u krevetu s nekim koga smatram inferiornim.
Ali u toku samog seksa, hocu samo perverzije 😆

Isto i kod mene sada.
Tnaci teorije nema da cu zavrsiti u krevetu s nekim koga smatram inferiornim.
Ali u toku samog seksa, hocu samo perverzije 😆
neko je pisao kako funkcioniše sex s godinama...moj ugao gledanja se razlikuje.
kad imaš 23 imaš nejasnu ambiciju uglavnom te šiba neki instinkt da postaneš majka ili da nipošto ne ostaneš trudna, pa je sex anemičan
sa 33 se sexsaš sa partnerom već dugo znaš napamet tehniku i počneš da brojiš paukove mreže po uglu sobe...
sa 43 otvaraš se kao cvetić i počinješ da shvataš šta je to u sexu zapravo važno i zašto on mora da bude sočan divalj,
sa 53...pa nadalje ako imaš potentnog partnera koji reaguje na tvoje nadražaje nebo je granica, a orgazmi tresu po rihteru.

kad imaš 23 imaš nejasnu ambiciju uglavnom te šiba neki instinkt da postaneš majka ili da nipošto ne ostaneš trudna, pa je sex anemičan
sa 33 se sexsaš sa partnerom već dugo znaš napamet tehniku i počneš da brojiš paukove mreže po uglu sobe...
sa 43 otvaraš se kao cvetić i počinješ da shvataš šta je to u sexu zapravo važno i zašto on mora da bude sočan divalj,
sa 53...pa nadalje ako imaš potentnog partnera koji reaguje na tvoje nadražaje nebo je granica, a orgazmi tresu po rihteru.
Ja sam napredna, ja sam sa 33 shvatila sto ova sa 43 😆🤣

Ах. Извините уважена на оном госпођице. Сад видим да имам посла са женом од искуства. У то име вам нудим руку помирења и пољубац у длан. Као сваки џентлмен старог кова, иако нисам толико стар да не могу да вам речима бестрзајно затитрам срчани мишић.

Back