Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.104
shvatio šta je narodKoliko sam pogresio u vezi tog Sapica.Mislio sam da je narodni covek,on ispade jajarcina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shvatio šta je narodKoliko sam pogresio u vezi tog Sapica.Mislio sam da je narodni covek,on ispade jajarcina.
pošto si baš hteo da teraš mak na konac, uključujući i da pričamo o privatnim podacima.
PoštenoDivota od argumentacije.
Pitam se zašto.
Pošteno
kapiraj kopiraj
jake parole za pljačku
jer ako Srbija stane...
...onda je naš pos'o završen!
p.s. na parole idu doskočice
šta je to kontam?Opet ne kontam.
Neno, niko ne blati svoju zemlju i institucije svoje države...već likovi, koji su se spletom okolnosti dočepali najviših funkcija u državnim institucijama, e oni blate svoju zemlju...jedan od njih je i aleksandar vučić...nisi mi odgovorio na prethodni komentar
A kako ti tretiraš opoziciju svoje zemlje?"Niko ne blati svoju zemlju".. kako da ne.. lomiti, paliti, razbijati skupštinu Srbije, svoju policiju (jer druge nemaš) gadjati kamenicama, upadati sa motornom pilom na RTS kao divljaci iz prašume, podržavati i misliti na način kako to radi član tzv. komšija je čin sopstvene nacionalne izdaje.
I niko ko tako radi ne blati svoju zemlju??? Jel,ti misliš da ima glupih da to prihvate i progutaju tu priču taman za budale?
Što se tiče Šapića ništa zvanično nije dokumentovano.
Istinomer prenosi; (slično kao i većina medija koji su pisali o tome)
"Rođen je 1978. godine u Beogradu.
Diplomirao je na Fakultetu za menadžment i upravljanje 2003. godine. Magistrirao 2008. godine. Doktorirao je na Fakultetu za industrijski menadžment Univerziteta Union 2012. godine.
Sredinom 2014. godine njegova doktorska disertacija našla se pod lupom javnosti zbog sumnje da je u pitanju plagijat. Međutim, Univerzitet Union nije zvanično potvrdio ili odbacio sumnje.
Mnogi ga smatraju jednim od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena."
Isto to,pa i gore,je radila sadašnja vlast dok je bila u opoziciji.Ružan način političke borbe."Niko ne blati svoju zemlju".. kako da ne.. lomiti, paliti, razbijati skupštinu Srbije, svoju policiju (jer druge nemaš) gadjati kamenicama, upadati sa motornom pilom na RTS kao divljaci iz prašume, podržavati i misliti na način kako to radi član tzv. komšija je čin sopstvene nacionalne izdaje.
kako se praviš sojka naivka...ajd neka ti bude...ko to razbija skupštinu, onaj vitla testerom, a testera na struju...policajci prerušeni u civile, gađaju policiju...ŠTA BI, NEKO RUŠI SAVAMALU, GRAĐANI ZOVU POLICIJU, A POLICIJA NE DOLAZI..ALO GDE TO IMA U SVETU...SIN PREDSEDNIKA SE SLIKA SA NAVIJAČIMA KOJI IMAJU KRIMINALNI DOSIJE, GDE TO IMA U SVETU...DA LI TI ZNAŠ. ŠTA JE BRISELSKI SPORAZUM...AJD NA GRANICU SA KOSOVOM I VIDI ŠTA PIŠE NA UNIFORMAMA SRPSKOJ POLICIJI...mani me tih SEGA MEGA fakulteta..."Niko ne blati svoju zemlju".. kako da ne.. lomiti, paliti, razbijati skupštinu Srbije, svoju policiju (jer druge nemaš) gadjati kamenicama, upadati sa motornom pilom na RTS kao divljaci iz prašume, podržavati i misliti na način kako to radi član tzv. komšija je čin sopstvene nacionalne izdaje.
I niko ko tako radi ne blati svoju zemlju??? Jel,ti misliš da ima glupih da to prihvate i progutaju tu priču taman za budale?
Što se tiče Šapića ništa zvanično nije dokumentovano.
Istinomer prenosi; (slično kao i većina medija koji su pisali o tome)
"Rođen je 1978. godine u Beogradu.
Diplomirao je na Fakultetu za menadžment i upravljanje 2003. godine. Magistrirao 2008. godine. Doktorirao je na Fakultetu za industrijski menadžment Univerziteta Union 2012. godine.
Sredinom 2014. godine njegova doktorska disertacija našla se pod lupom javnosti zbog sumnje da je u pitanju plagijat. Međutim, Univerzitet Union nije zvanično potvrdio ili odbacio sumnje.
Mnogi ga smatraju jednim od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena."
da, lepe mu se dolari za prste...i levom i desnom rukom, marišeNego,šta je još Šapić rekao?Da Vučić ima magične prste?
ja cim sam cuo za ''spas'', odmah su mi se upalili svi alarmi, ali ti si bar posten, pa priznajesKoliko sam pogresio u vezi tog Sapica.Mislio sam da je narodni covek,on ispade jajarcina.