Šapić: Vučić ima božji dar

toz972

Poznat
Poruka
8.376

Šapić: Vučić ima božji dar​

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/275707/Sapic-Vucic-ima-bozji-dar.html

49

INFO

03.06.2021.​

07:45​

Novoizabrani potpredsednik SNS, Aleksandar Šapić, izjavio je da "nikad dosad nije video čoveka koji na tako kvalitetan način", kao Aleksandar Vučić, "sagledava stvari".

Foto: Screenshot (Youtube/KTV)
Kako je rekao, to se odnosi i na one stvari "koje mu apsolutno ne idu u prilog".

lg.php

"Ne zatvara oči ni pred čim. Vidim da vlada mišljenje opozicionog dela da on (Vučić) ne želi da vidi neke stvari. Ne, on sve vidi i to bih voleo da naučim od njega i da razvijem", rekao je Šapić za novi "Nedeljnik".

Jer, dodao je, "samo na taj način možete da menjate stvari i okrećete ih u svoju korist".

"Eto, to je njegova (Vučićeva) osobina koja je meni fascinantna, iako mislim da je to božji dar i da se to može jako teško steći ukoliko ga prirodno nemate, ali ću se svakako potruditi da na tome radim", obećao je Šapić.

Naveo je da "može neko da ga (Vučića) voli ili da ga ne voli, ali ne može da mu ospori da ima evidentne rezultate i najveći politički autoritet od uvođenja višestranačja".

"Uvek je teško kada govorite o savremenicima, ali mislim da će iza Vučića tek ostati velike stvari", smatra Šapić.

Šapić je naveo da smatra da u Beogradu može najviše da pruži: "Činjenica je da imam najviše znanja, iskustva i rezultata iz lokalne politike, na Novom Beogradu i u Beogradu".

"Da li će period pred nama pokazati i da imam neke druge kapacitete, videćemo. U ovom trenutku, Beograd je svakako oblast u kojoj mogu najviše da dam", rekao je Šapić.

Zamoljen da prokomentariše "socijalnu distancu" oko doskorašnjeg predsednika Odbora SNS za Beograd, Nebojše Stefanovića, dok ga razvlašćuju, Šapić je rekao da je "juče ušao u tu organizaciju (SNS) i bilo bi pretenciozno i arogantno da se bavi unutarstranačkim stvarima i odnosima o kojima skoro ništa ne zna".

Dokle je ovaj čovek spreman da ide zbog fotelje koja mu je obećana. Fuj, fuj, fuj. Šapić postaje najozbiljniji kandidat za ovu godinu za plaketu "Vulin godine" koja se svake godine dodeljuje najvaćoj šlihtari u godini. Fuj, fuj, fuj. A nekada sam ga poštovao.

49

INFO

03.06.2021.​

Novoizabrani potpredsednik SNS, Aleksandar Šapić, izjavio je da "nikad dosad nije video čoveka koji na tako kvalitetan način", kao Aleksandar Vučić, "sagledava stvari".

Kako je rekao, to se odnosi i na one stvari "koje mu apsolutno ne idu u prilog".

lg.php

"Ne zatvara oči ni pred čim. Vidim da vlada mišljenje opozicionog dela da on (Vučić) ne želi da vidi neke stvari. Ne, on sve vidi i to bih voleo da naučim od njega i da razvijem", rekao je Šapić za novi "Nedeljnik".

Jer, dodao je, "samo na taj način možete da menjate stvari i okrećete ih u svoju korist".

"Eto, to je njegova (Vučićeva) osobina koja je meni fascinantna, iako mislim da je to božji dar i da se to može jako teško steći ukoliko ga prirodno nemate, ali ću se svakako potruditi da na tome radim", obećao je Šapić.

Naveo je da "može neko da ga (Vučića) voli ili da ga ne voli, ali ne može da mu ospori da ima evidentne rezultate i najveći politički autoritet od uvođenja višestranačja".

"Uvek je teško kada govorite o savremenicima, ali mislim da će iza Vučića tek ostati velike stvari", smatra Šapić.

Šapić je naveo da smatra da u Beogradu može najviše da pruži: "Činjenica je da imam najviše znanja, iskustva i rezultata iz lokalne politike, na Novom Beogradu i u Beogradu".

"Da li će period pred nama pokazati i da imam neke druge kapacitete, videćemo. U ovom trenutku, Beograd je svakako oblast u kojoj mogu najviše da dam", rekao je Šapić.

Zamoljen da prokomentariše "socijalnu distancu" oko doskorašnjeg predsednika Odbora SNS za Beograd, Nebojše Stefanovića, dok ga razvlašćuju, Šapić je rekao da je "juče ušao u tu organizaciju (SNS) i bilo bi pretenciozno i arogantno da se bavi unutarstranačkim stvarima i odnosima o kojima skoro ništa ne zna".

Dokle je ovaj čovek spreman da ide zbog fotelje koja mu je obećana. Fuj, fuj, fuj. Šapić postaje najozbiljniji kandidat za ovu godinu za plaketu "Vulin godine" koja se svake godine dodeljuje najvaćoj šlihtari u godini. Fuj, fuj, fuj. A nekada sam ga poštovao.
Monarhisti, koliko znam samo kralj ima boziji dar za vladanje. :think:

pa da postanete rekorderi:
srbija je svetski rekordr u poltronisanju - u poltronisanju dziberskom je spas, ili obrnto- spas je u uvlacenju u vucicev anus
p.s. vec ste zaboravili majmunisanje sa preletacevicem belim? e ovo sa sapicem je gore od mazanja govnima.
ali sta vas briga, samo po koroni, i nista ne mirise.
gospoda komentatori zaboravili kako su milovali ruku koja ih zaposlila i kako su davali sve od sebe da prenesu ko je śta rekao nepovoljno po firmi o direktoru...

kakav forum, kakvi učesnici :zaljubljena:

mislim da si hteo da kažeš SPAS a ne spas
ma, naravno, razumeo si me
1. cim se pojavio taj sapicev ''spas'', ja sam odmah reagovao - PREVARA
2. SAD VIDIMO DA JE SAPICEV SPAS U VUCICEVOM ANUSU, SIGuRNO SU SE DOVORILI KOLIKO PARA DOBIJA, tj sta je sve njegovo kada zasedne

ALI TREBA BITI ZAISTA GLUP DA PODRZATI SAPICA koji se iscenjko za big money, jer ce njegovi glasaci da dobiju ono da izbiju ono, sve pare zemljiste, privilegije ostaju sapicu, smradini vucicevoj od samog pocetka ''spasa'' citaj: propasti]

vucic i sapic su se dogovorili da vas nasankaju jos dok je sapic bio kao fol protiv vucica - ali ostajte ovce, i trazite u cije anuse vcete vi da udjete, i da l ce neko da vam za to plati kao sapicu

Poslednja izmena:

49

INFO

03.06.2021.​

lg.php

Je li imao božji dar i dok je napaćenom narodu Beograda objašnjavao koliki je Šapić kriminalac, lopov i batinaš koji je tukao gradjane?

2. SAD VIDIMO DA JE SAPICEV SPAS U VUCICEVOM ANUSU, SIGuRNO SU SE DOVORILI KOLIKO PARA DOBIJA, tj sta je sve njegovo kada zasedne

I ja isto.

Neki su me i cerecili za neke moje izjave, i to ono baš surovo. Sad ih nema da ni zucnu; svi se prave potpuno ludi.

@nonaligned

ja sam kad su osnovani imao nade da će spas ipak biti prava opozicija (mada ne i opcija za koju bih glasao) zato što je imao u glavnom odboru nekadašnje dverjane Glišića i Tvrdišića..

I ja isto.

Neki su me i cerecili za neke moje izjave, i to ono baš surovo. Sad ih nema da ni zucnu; svi se prave potpuno ludi.

@nonaligned
trebao je da se nazove spasitelj, a ne samo ''spas'', jel vidis sta budaletina prica za vucica da je bogom dan

pas im mater obojici, kako lazu, cim zinu, vec su te prevarili!

ja ne znam koliko mator treba covek da bude, ja imam 50+, pa da prepozna na prvu loptu hohstaplera, i prevaranta i lazova i ljigu od coveka kakvi su ta dvojica?
ja sam kad su osnovani imao nade da će spas ipak biti prava opozicija
ma, kakvi, ti si onda jos balav; ja sam u dve sekunde provalio da je SPAS, SVE SAMO NE SPAS

zamisli samo ko moze da se nazove spas, u vremenu propasti?! Hristos je spas, a ne neki idiot kome je dupe zinulo za parama.
si nornmalan bre ti? pa tebe moze onda da prevari ko hoce

ma, ja sam lud, neka vas vara bre ko stigne

Poslednja izmena:

Back