Шапић: Ваучери од 6.000 за сву децу пред новогодишње празнике: Градоначелник Београда одржао је данас у сали МТС-а састанак са директорима

сада ће сви политичарке и политичари кренути у општу трку подмиживања

• кешом

glasova: 0 0,0%
  • ваучерима

• у роби

• у натури

• #нећеседесити

glasova: 1 100,0%

• Ukupno glasova
    1

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.350
https://www.b92.net/lokal/beograd/d...a-svu-decu-pred-novogodisnje-praznike-2230230

Шапић је упознао присутне са процедуром поделе ваучера, у износу од 6.000 динара, који ће добити сва деца у Београду, укључујући и ученике четвртог разреда средњих школа, као и запослене у образовно-васпитним и предшколским установама.

Ко каже да нема деда мраза ....

Жив је ђедо умро није ..
живи ђед Мороз у Србије
У србије
у комшилук од београд на води ...
бели
зимско летњи
ватерполо дворац ...
непотопиво
Бежанијском косом броди

30-SapicGoogle-Earth-jun-2021.jpg

Poslednja izmena:
https://www.b92.net/lokal/beograd/d...a-svu-decu-pred-novogodisnje-praznike-2230230

Шапић је упознао присутне са процедуром поделе ваучера, у износу од 6.000 динара, који ће добити сва деца у Београду, укључујући и ученике четвртог разреда средњих школа, као и запослене у образовно-васпитним и предшколским установама.

Ко каже да нема деда мраза ....

Жив је ђедо умро није ..
живи ђед Мороз у Србије
У србије
у комшилук од београд на води ...
бели
зимско летњи
ватерполо дворац ...
непотопиво
Бежанијском косом броди

30-SapicGoogle-Earth-jun-2021.jpg
Jel ce to moja cerka (6. razred) da dobije 6000 din?

Bolje da je taj novac da za lečenje dece. Ionako ima svoju fondaciju.
Ovim potezom se samo produbljuje jaz između Beograda i ostatka Srbije.
Slično su radili i njegovi predhodni i, delili tablete, udžbenike dva kompleta, rančeve.

Bolje da je taj novac da za lečenje dece. Ionako ima svoju fondaciju.
Ovim potezom se samo produbljuje jaz između Beograda i ostatka Srbije.
Slično su radili i njegovi predhodni i, delili tablete, udžbenike dva kompleta, rančeve.

Своју?

Основао је фондацију и на основу поуларности коју је стакао као репрезентативац у кога је цео колектив улагао прикупио

средства у фондацију од истога колектива ......

Па то би било као да поклоне који Ђед Мраз да уствари купе сви родитељи ? ( а изгледа да и јесте тако у небајковитом животу )

Своју?

Основао је фондацију и на основу поуларности коју је стакао као репрезентативац у кога је цео колектив улагао прикупио

средства у фондацију од истога колектива ......

Па то би било као да поклоне који Ђед Мраз да уствари купе сви родитељи ? ( а изгледа да и јесте тако у небајковитом животу )
Nisam baš sigurna šta si hteo da kažeš.
Ja sam htela da kažem da je novac mogao i na drugačiji način da se iskoristi. A da on nije ni prvi ni poslednji koji svoje mesto gradonačelnika želi da osigura nekim poklonima.
Mekoj deci će to itekako značiti, dok drugima neće biti ni za neku markiran majicu.
Hoću da kažem da ima sigurno porodica gde će taj novac da bude smešan iznos jer imaju novca, a drugima će značiti.
Po meni je trebalo uvesti neki kriterijum kome se daje.

A što se fondacije tiče, interesuje me da li sav novac iz fondacije koji se uplati za korisnike završi na računu korisnika fondacije ili jedan procenat završi u fondaciji?

Nisam baš sigurna šta si hteo da kažeš.
Ja sam htela da kažem da je novac mogao i na drugačiji način da se iskoristi. A da on nije ni prvi ni poslednji koji svoje mesto gradonačelnika želi da osigura nekim poklonima.
Mekoj deci će to itekako značiti, dok drugima neće biti ni za neku markiran majicu.
Hoću da kažem da ima sigurno porodica gde će taj novac da bude smešan iznos jer imaju novca, a drugima će značiti.
Po meni je trebalo uvesti neki kriterijum kome se daje.

A što se fondacije tiče, interesuje me da li sav novac iz fondacije koji se uplati za korisnike završi na računu korisnika fondacije ili jedan procenat završi u fondaciji?

Град'ти треба тамо где црви земни не једу .....

ТомиславН

9pJk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpZN01EQV8vNGJhYjgxOTRlNDliMzg5MGJlZDlmYjc1Yjg2N2YxMDYuanBlZ5GTAs0CgACBAAE

Back