Шапић уводи две корените промене у ГСП, после којих градски превоз више неће бити исти: Друга промена би могла да изазове потпуни хаос.

Некима је проблем што не знају шта да раде, када су једном стигли овде.

Тај сав успех, неких, је много више захваљујући везама, земљацима, партији и слично, него њиховим способностима.
Могао сам и ја тако, барем у политику, пошто остале везе немам, али нисам хтео. Све што направим је само моје. Не зависим ни од кога другог.

Највећу штету старим Београђанима су направили 1945., када је имовина насилно одузета. Ово све касније је мање у поређењу са тиме, мада и тога постоји много.
Mogo sam i ja u neku stranku ali znam da u Srbiji nema S od stranke sve su to kokosari i jajare samo im je novac u glavi i dobro radno mesto.Najvecu stetu su sami sebi napravili beogradjani.

Mogo sam i ja u neku stranku ali znam da u Srbiji nema S od stranke sve su to kokosari i jajare samo im je novac u glavi i dobro radno mesto.Najvecu stetu su sami sebi napravili beogradjani.
У Београду сада постоји можда тек 10% оних који су потомци предратних Београђана.

Према томе, жалиш се на људе који су из ко зна којих крајева, од којих се нису сви прилагодили животу у великом граду. Погледај само одакле су нам политичари на врху власти. Да није неко од њих можда из Београда? Жали се тамо где треба, не овде.

У Београду сада постоји можда тек 10% оних који су потомци предратних Београђана.

Према томе, жалиш се на људе који су из ко зна којих крајева, од којих се нису сви прилагодили животу у великом граду. Погледај само одакле су нам политичари на врху власти. Да није неко од њих можда из Београда? Жали се тамо где треба, не овде.
Sve mi je poznato,od Tita Srbiju vode antisrbi ali vi ''starosedeoci' ste im ladili testise svima pa danas i ovom iz Cipuljica.Sad trpi ili se seli iz Beograda.

Sve mi je poznato,od Tita Srbiju vode antisrbi ali vi ''starosedeoci' ste im ladili testise svima pa danas i ovom iz Cipuljica.Sad trpi ili se seli iz Beograda.
Ако теби није јасно да је отпор комунизму могао да значи стрељање или Голи оток... онда је џаба да било шта објашњавам.

Једини који се много жали си ти.
Ја се не жалим.

Власт је таква какву је желе ти људи из разних крајева. Београђани су мањина у самом Београду, а тек је поређење са целом Србијом смешно.

Пробај да нађеш Београђанина који ти прави проблем... То ће ти бити тежак задатак. А лако ћеш наћи све остале.

Ако теби није јасно да је отпор комунизму могао да значи стрељање или Голи оток... онда је џаба да било шта објашњавам.

Једини који се много жали си ти.
Ја се не жалим.

Власт је таква какву је желе ти људи из разних крајева. Београђани су мањина у самом Београду, а тек је поређење са целом Србијом смешно.

Пробај да нађеш Београђанина који ти прави проблем... То ће ти бити тежак задатак. А лако ћеш наћи све остале.
E sad si se nalupo za desetku.Nije danas komunizam bar tako se prica, Golok otoka nema mada ima Belivuka i njegovih mesara koji kolju za vlast prave cevape ali sve da ucutis to ce ici malo teze.Ja se ne bunim samo iznosim stanje uma i prilike u Srbilendu,kuda ide narod i drzava.Mozda bi beogradjani ''starosedeoci' i pravili probleme ali se plase dobice po nosu:D.Platin bice da se ti nisi promenio zivis u Titino vreme kad je cela bivsa Yuga izdvajala pare za Beograd a vi ziveli kraljevski.Prosla su ta vremena mada i sad ostatak Srbije finansira Beograd ali nije to ko nekada.

E sad si se nalupo za desetku.Nije danas komunizam bar tako se prica, Golok otoka nema mada ima Belivuka i njegovih mesara koji kolju za vlast prave cevape ali sve da ucutis to ce ici malo teze.Ja se ne bunim samo iznosim stanje uma i prilike u Srbilendu,kuda ide narod i drzava.Mozda bi beogradjani ''starosedeoci' i pravili probleme ali se plase dobice po nosu:D.Platin bice da se ti nisi promenio zivis u Titino vreme kad je cela bivsa Yuga izdvajala pare za Beograd a vi ziveli kraljevski.Prosla su ta vremena mada i sad ostatak Srbije finansira Beograd ali nije to ko nekada.
Па хајде да онда оставимо могућност да само онај ко је рођен у Београду може у њему и да остане.
Београд је ионако превелики.
Са Београдом од 1,75 милиона - Србија има 6,6 - то је садашње стање.
Ако дођемо до 2, Србија ће имати 5.
Ако дођемо до 2,5, Србија ће имати 4 милиона људи.

Што морају сви да буду овде? Не морају.

Хајде да главни град пребацимо у Крагујевац.

Ако се Србија испразни, ни Београду не може бити добро.

Sapic je prvo upoznao s kim ima posla, kao istaknuta figura korisnog idiota, a onda je okrenuo curak i usao u sistem "ebe jez caplju, a suze joj kaplju" place mafija za parama koje gubi. Naravno, to ce da kosta i ostale korisne idiote....

A najgore sto ga stite drugari, pa ne mozete da mu pretite njima....Novi Beograd je zanimljivo mesto, gde su deca kriminalne vlasti presla na stranu Srpske elite, neki zavrse i u zatvoru, ali neki drugi idu napred.

Па хајде да онда оставимо могућност да само онај ко је рођен у Београду може у њему и да остане.
Београд је ионако превелики.
Са Београдом од 1,75 милиона - Србија има 6,6 - то је садашње стање.
Ако дођемо до 2, Србија ће имати 5.
Ако дођемо до 2,5, Србија ће имати 4 милиона људи.

Што морају сви да буду овде? Не морају.

Хајде да главни град пребацимо у Крагујевац.

Ако се Србија испразни, ни Београду не може бити добро.
Takvi su trendovi u svetu svi bi da zive u velikim gradovima mada za to nemaju uslova i tu se slazem da je svaka susa dosla u Beograd ali to ce tesko neko da spreci,bar za sada.

mislim da bi stvari bile mnogo uredjenije da je gradski prevoz besplatan

da grad placa autobuse i vozace al da se ne izvlace pare kao sto se radilo na cesto farbanje autobusa, recimo

nek zalepe reklame i nek te agencije placaju zamenu reklame usput placajuci nesto i pokretni pano

da se pare slivaju a ne izlivaju

moglo bi se to izvesti i da bude profitabilnije i da bude ekoloskije a besplatno
Mozda bi bilo bolje da vam mi iz provincije placamo prevoz.
Zelim vam puniji Bg.Jos jedno 100000 novih doseljenika.

Mozda bi bilo bolje da vam mi iz provincije placamo prevoz.
Zelim vam puniji Bg.Jos jedno 100000 novih doseljenika.

Надамо се да ће 1 400 000 који су доселили у задњих 41 годину да се врате на имања својих предака .....

Држава ће да дотира са 140 000 евра из ЕУ фондова сваки повраћак ....

Надамо се да ће 1 400 000 који су доселили у задњих 41 годину да се врате на имања својих предака .....

Држава ће да дотира са 140 000 евра из ЕУ фондова сваки повраћак ....
Puskom da ih teras neces ih vratiti na selo.Osetili gradski zivot uzivaju.

Puskom da ih teras neces ih vratiti na selo.Osetili gradski zivot uzivaju.

Уживанција грацкога живота

EPCx4pIWAAAoJVG.jpg
tuca-cevapi.jpg
2961203_sadnice3_ls-s.jpg

Meni je vrlo interesantno da niko nije pogodio sustinu onoga sto Sapic hoce da uradi.

Da se razumemo, Sapic je izdajnicka p1ck3t1na, nema sta da ga branim, ali je isto tako realan problem NACIN NAPLATE KARATA U BEOGRADSKOM GRADSKOM PREVOZU. Naime, jedan od bisera je da SVA NAPLATA IDE PRVO TOJ TURSKOJ FIRMI, pa onda ONA placa GRADU taj novac, a onda GRAD NJOJ VRACA 8% njene zarade.

Zar nije logicno da novac ide gradu, a da grad plati firmu koliko treba da joj plati? Osim toga zasto je potrebno da gradu naplacuje karte neka tamo firma? Grad je trebalo da kupi sistem naplate karata i da sam naplacuje karte a da placa toj firmi za odrzavanje opreme i sistema gde se zovu njihovi ljudi za slucaj da nesto ne radi - otkazao onaj uredjaj za karte u autobusu, neki problem sa softverom i sl. Tako tade na primer svi telekom operateri u svetu - kupe opremu recimo od Ericsson-a, a onda je koriste i placaju podrsku Ericsson-u koji onda resava probleme i kvarove.

A NE DA SVA PLACANJA ZA SAOBRACAJ IDU ERICSSON-u, a da onda ON PROSLEDJUJE PLACANJE telekom operateru, a onda opet OPERATER PLACA ERICSSON-u ZA ODRZAVANJE! Ljudi, pa to je totalna ludnica! I naravno da se pri tome krade, jer kako je rekao Sapic uopste se i ne zna kolika je naplata jer sve zapravo kontrolise ta turska firma!!!

Ono sto me jos zaprepastilo JE KOLIKO STRANAKA ZAPRAVO BRANI TU TURSKU FIRMU!!! Opet ponavljam, nemam nikakvu nameru da branim Sapica, on je ulaskom u SNS obican izdajnik i gnjida, ja kritikujem idiotski ugovor grada Beograda sa tom firmom vezano za gradski prevoz.
Elem, ako se poslusa sta na ovu temu ima da kaze Srdjan Nogo, koji odavno prica o mucki sa naplatom karata za gradski prevoz, i koji kaze DA TU ZAPRAVO PROCENAT UZIMAJU SVE STRANKE onda je potpuno jasno zasto te iste stranke FANATICNO BRANE NESTO STO JE POTPUNO PROTIV INTERESA GRADA BEOGRADA I NJEGOVIH GRADJANA!!!

Koga zanima sta se ZAPRAVO DESAVA vezano za karte i GSP moze da cuje to od Srdjana Noga sa mnogo vise detalja, da ja ne prepricavam. (ne mogu da mu nadjem video gde prica o tome jer nijedan nije tako naslovio, ali pricao je o toj pljacki BUs Plusa u vise videa - poslusajte ga, dobar je inace Nogo sa objasnjenjima o tome sta se sve radi po Srbiji).

Ono sto mi jedino nije jasno je zasto je doslo do ovog sukoba Sapic - turska firma, ili je to sukob SNS - turska firma i SNS/Sapic sada hoce da sami uzimaju sav novac od GSP-a. To mi je jedina nepoznanica. Ali da je taj ugovor stetan i da treba da se prekine to je apsolutno tacno i to je OK. Samo treba da se vidi kako ce se nadalje naplacivati karte i da se spreci kradja od strane vlasti. A cucemo uskoro verujem i u cemu je sustina ovog sukoba - ne verujem da se Gangula probudio jednog jutra i rekao sebi "necu vise da dozvolim da se pljacka ovaj narod".

Jedna od prvih obecanja sns-a bilo je kad dodjemo na vlast ukinucemo bus plus. Dosta je zutog lopovluka.
Došli su na vlast, nisu ukinuli jer treba da se plate penali, cekamo 10 god.
I sta su uradili ponovo sklopili uvovor na 10 godina ti isti zuti lopovi koji su u sns-u.
Samo nek kaplje bratiji i partiji i nek se penzioneri voze za 400 din cele godine :mrgreen: vi ostali kosovo je srbija:mrgreen:

Poenta je da se sve politicke stranke finansiraju odatle. Zato su svi ovako zdusno napali Sapica - opet, bez ikakve namere da ga branim, izdajnik je tu nema sta. Znaci dirnuo im je u izvor prihoda i sada bi svi da mu seku glavu.

A covek zapravo u pravu, bar u delu kako funkcionise naplata - sve je debilno. Ne kazem da mu je novi plan naplate dobar ili los, nisam ulazio u to, ali to moze i da se dogovara na kraju krajeva. Ali najbitnije je da je trenutni sistem naplate katastrofalno los po grad Beograd i njegove gradjane. Ali to ocigledno ne smeta nasim politickim strankama - mislim prvenstveno na opozicione, tacnije "opozicione". Mislim narode da se pokazalo da su oni svi, kako rece prethodni kolega, partija i bratija - ZATO GLASAJTE KONACNO ZA NEKU OPCIJU KOJA NIJE PROMOVISANA OD STRANE VLASTI, JER ONI KOJE ONI POMINJU MAKAR I PO ZLU SU NJIHOVI PULENI - ZATO IH POMINJU! Oni koji su prava opozicija - njih ne pominju uopste po imenu, cak i kada o njima govore.

Ево решења - Национални затвор уместо Националног стадиона. Најисплативија инвестиција у Србији.

https://www.bbc.com/serbian/cyr/svet-64788406

Mnogo si ti fin prema njima, ja bih ih gurao u ove zatvore koje imamo, pa ko prezivi... Kad kazem gurao, mislim po 50-60 u celiju. I da rmbaju dok ne pocrkaju.

Back