Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
i isus je ovako usao u jerusalim i njegova doktrina vlada svetom 2000 godina.Beogradjani strpite se dok se ne uradi Metro a do tada obezbedice vama Vucic merdzu da vas vozi.
Pogledajte prilog 1323239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i isus je ovako usao u jerusalim i njegova doktrina vlada svetom 2000 godina.Beogradjani strpite se dok se ne uradi Metro a do tada obezbedice vama Vucic merdzu da vas vozi.
Pogledajte prilog 1323239
Mogo sam i ja u neku stranku ali znam da u Srbiji nema S od stranke sve su to kokosari i jajare samo im je novac u glavi i dobro radno mesto.Najvecu stetu su sami sebi napravili beogradjani.Некима је проблем што не знају шта да раде, када су једном стигли овде.
Тај сав успех, неких, је много више захваљујући везама, земљацима, партији и слично, него њиховим способностима.
Могао сам и ја тако, барем у политику, пошто остале везе немам, али нисам хтео. Све што направим је само моје. Не зависим ни од кога другог.
Највећу штету старим Београђанима су направили 1945., када је имовина насилно одузета. Ово све касније је мање у поређењу са тиме, мада и тога постоји много.
У Београду сада постоји можда тек 10% оних који су потомци предратних Београђана.Mogo sam i ja u neku stranku ali znam da u Srbiji nema S od stranke sve su to kokosari i jajare samo im je novac u glavi i dobro radno mesto.Najvecu stetu su sami sebi napravili beogradjani.
Sve mi je poznato,od Tita Srbiju vode antisrbi ali vi ''starosedeoci' ste im ladili testise svima pa danas i ovom iz Cipuljica.Sad trpi ili se seli iz Beograda.У Београду сада постоји можда тек 10% оних који су потомци предратних Београђана.
Према томе, жалиш се на људе који су из ко зна којих крајева, од којих се нису сви прилагодили животу у великом граду. Погледај само одакле су нам политичари на врху власти. Да није неко од њих можда из Београда? Жали се тамо где треба, не овде.
Ако теби није јасно да је отпор комунизму могао да значи стрељање или Голи оток... онда је џаба да било шта објашњавам.Sve mi je poznato,od Tita Srbiju vode antisrbi ali vi ''starosedeoci' ste im ladili testise svima pa danas i ovom iz Cipuljica.Sad trpi ili se seli iz Beograda.
E sad si se nalupo za desetku.Nije danas komunizam bar tako se prica, Golok otoka nema mada ima Belivuka i njegovih mesara koji kolju za vlast prave cevape ali sve da ucutis to ce ici malo teze.Ja se ne bunim samo iznosim stanje uma i prilike u Srbilendu,kuda ide narod i drzava.Mozda bi beogradjani ''starosedeoci' i pravili probleme ali se plase dobice po nosuАко теби није јасно да је отпор комунизму могао да значи стрељање или Голи оток... онда је џаба да било шта објашњавам.
Једини који се много жали си ти.
Ја се не жалим.
Власт је таква какву је желе ти људи из разних крајева. Београђани су мањина у самом Београду, а тек је поређење са целом Србијом смешно.
Пробај да нађеш Београђанина који ти прави проблем... То ће ти бити тежак задатак. А лако ћеш наћи све остале.
Па хајде да онда оставимо могућност да само онај ко је рођен у Београду може у њему и да остане.E sad si se nalupo za desetku.Nije danas komunizam bar tako se prica, Golok otoka nema mada ima Belivuka i njegovih mesara koji kolju za vlast prave cevape ali sve da ucutis to ce ici malo teze.Ja se ne bunim samo iznosim stanje uma i prilike u Srbilendu,kuda ide narod i drzava.Mozda bi beogradjani ''starosedeoci' i pravili probleme ali se plase dobice po nosu.Platin bice da se ti nisi promenio zivis u Titino vreme kad je cela bivsa Yuga izdvajala pare za Beograd a vi ziveli kraljevski.Prosla su ta vremena mada i sad ostatak Srbije finansira Beograd ali nije to ko nekada.
Takvi su trendovi u svetu svi bi da zive u velikim gradovima mada za to nemaju uslova i tu se slazem da je svaka susa dosla u Beograd ali to ce tesko neko da spreci,bar za sada.Па хајде да онда оставимо могућност да само онај ко је рођен у Београду може у њему и да остане.
Београд је ионако превелики.
Са Београдом од 1,75 милиона - Србија има 6,6 - то је садашње стање.
Ако дођемо до 2, Србија ће имати 5.
Ако дођемо до 2,5, Србија ће имати 4 милиона људи.
Што морају сви да буду овде? Не морају.
Хајде да главни град пребацимо у Крагујевац.
Ако се Србија испразни, ни Београду не може бити добро.
Mozda bi bilo bolje da vam mi iz provincije placamo prevoz.mislim da bi stvari bile mnogo uredjenije da je gradski prevoz besplatan
da grad placa autobuse i vozace al da se ne izvlace pare kao sto se radilo na cesto farbanje autobusa, recimo
nek zalepe reklame i nek te agencije placaju zamenu reklame usput placajuci nesto i pokretni pano
da se pare slivaju a ne izlivaju
moglo bi se to izvesti i da bude profitabilnije i da bude ekoloskije a besplatno
Mozda bi bilo bolje da vam mi iz provincije placamo prevoz.
Zelim vam puniji Bg.Jos jedno 100000 novih doseljenika.
Puskom da ih teras neces ih vratiti na selo.Osetili gradski zivot uzivaju.Надамо се да ће 1 400 000 који су доселили у задњих 41 годину да се врате на имања својих предака .....
Држава ће да дотира са 140 000 евра из ЕУ фондова сваки повраћак ....
Puskom da ih teras neces ih vratiti na selo.Osetili gradski zivot uzivaju.
Ovo su starobeogradjani.Sad ce Platin da popizzdi.Уживанција грацкога живота
![]()
![]()
![]()
zašto izmišljati toplu vodu.
stavi ulaz samo na prednja vrata i validator , ko otkuca može da uđe i zdravo.![]()
Ево решења - Национални затвор уместо Националног стадиона. Најисплативија инвестиција у Србији.Evo savetujem svima da pogledaju/poslusaju:
Ево решења - Национални затвор уместо Националног стадиона. Најисплативија инвестиција у Србији.
https://www.bbc.com/serbian/cyr/svet-64788406