Saopštenje milenijuma!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemas ti pojma koje su moje uze specijalnosti, pa te molim da ne izmisljas moj Resume i prezentujes ga drugima na netu.

на вређам.......јуче је био Велики Петак...а сада ће Ускрс..па макар се суздржите од пљувања по СПЦ ових дана..па када прође распалите из свих разположивих оружја

на вређам.......јуче је био Велики Петак...а сада ће Ускрс..па макар се суздржите од пљувања по СПЦ ових дана..па када прође распалите из свих разположивих оружја

Nisam uopste napisao da vredjas vec da izmisljas moj Resume.

Uzdrzavanje na koje pozivas definitivno nema nikakvog smisla posle onog "saopstenja"...organizacija koju pominjes je tim "saopstenjem", kako ti kazes, popljuvala pomenute praznike.

Nemoj sad...izdalo te postavljanje kul smajlija pored navodjenja podataka iz biografije tvog Duce-a.

кажи ти мени где си
planbolnicejb8.jpg

Ja bi sada zatvorio ovu temu, jer ipak to je lakse nego banovati lokalne ustase i siptare posto njihova sloboda govora i mrznje ima primat nad pismom Patrijarha SPC za Vaskrs :roll:

Jadna li si Srbijo s'narodom koji u tebi zivi...ponekad pomislim da bi bolje bilo da je gen. Mladic procistio Srbiju nego sto je osvetio Srebrenicu, mada se bojim da je taj dan veoma blizu.

Nisam uopste napisao da vredjas vec da izmisljas moj Resume.

Uzdrzavanje na koje pozivas definitivno nema nikakvog smisla posle onog "saopstenja"...organizacija koju pominjes je tim "saopstenjem", kako ti kazes, popljuvala pomenute praznike.

kaže se u Vaskršnjoj poslanici, koju su vernicima i sveštenstvu uputili patrijarh Pavle i svi arhijereji SPC.
Patrijarh Pavle sa svim arhijerejima SPC
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=35112&sectionId=37

ево извор и ево ко је упутио посланицу

kako ste sebični. haos.
sad zbog toga što ste se našli uvredjenim oko saopštenja, nećete se uzdržati najgorih pljuvanja za vreme uskrsa.
mislite li na druge vernike? mislite li na druge ljude i njihova '''''ljudska prava''''?
Sta njih briga za ljudska prava, toleranciju, i slicne izraze kojima se frljaju kad ne znaju sta drugo da kazu.
Vazno je da se pljuje po Srbima i Srbiji, po svim njenim svetinjama, po svemu sto u Srbiji jos ima neki kakav-takav smisao i vrednost; sto veca svetinja -to vise pljuju...

OK...pa kakve sad to veze ima sa mojim prethodnim odgovorom...nisam negirao da su oni uputili to sto jesu.
Upravo tako....a mozemo da imamo ideju ko bi to mogao biti...naveo si ih vec gore.
ако нису они какве онда идеје
Saopstenje je politizovano, neprimereno instituciji i trenutku u kome je izdato...uzasava utisak da se jedna od crkava na ovakav nacin stavlja u sluzbu predizborne propagande nekih politickih stranaka.
саопштење није исполитизовано...најстарија институција у Србији
Sve je ovo tacno...ali bez obzira ni jedna crkva ne sme da se bavi ovakvim svinjarijama.
то нису свињарије;)
Ovo je cist predizborni pamflet, i to veoma prljav.
Praznik nije trebalo pomeriti, ali ga se nije smelo ni zlupotrebiti.
памфлет није и није прљав.....а злоупотреба неких саопштења СПЦ има на претек и то раде све политичке опције а она супротна која их не искористи критикује

ако нису они какве онда идеје

саопштење није исполитизовано...најстарија институција у Србији

то нису свињарије;)

памфлет није и није прљав.....а злоупотреба неких саопштења СПЦ има на претек и то раде све политичке опције а она супротна која их не искористи критикује

Pa zar Amfilohije i Filaret nisu arhijereji...??...OK, izvinjavam se, ocigledno se ne razumem u njihove "cinove"...mada mislim da oni jesu arhijereji SPC, al' nema veze, recimo da nisam u pravu.

Smatram da jeste ispolitizovano...starost institucije nema veze sa onima koji je trenutno cine ili predstavljaju.

Smatram da jesu svinjarije...znam da izraz ne zvuci lepo.

Mislim da jeste pamflet i da jeste prljav.

e lepo
obzirom da pristizu zalbe na ovu temu,da upozorenja niko ne uzima za ozbiljno,tema ide pod kljuc.

podforum se zove politika,a ne religija,a obizrom da se jos davno dokazalo da su forumasi nesposobni da diskutuju na temu iste a da ne pokazuju netrpeljivost i mrznju,time sto je ugasen pdf religija,svaka slicna tema u kojoj bude naznake divljanja,bice zakljucavana.

a bice obavesteni i ostali moderatori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back