- Poruka
- 15.545
Ovo je namesteno...Jedan od učenika Šaolina je bio i nadaleko čuveni Brus Li. Jedan zaista neverovatan čovek.. Pa, recite - da li je moguće da se neko ovako kreće.. u ljudskom telu.. kao što je to činio on!?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je namesteno...Jedan od učenika Šaolina je bio i nadaleko čuveni Brus Li. Jedan zaista neverovatan čovek.. Pa, recite - da li je moguće da se neko ovako kreće.. u ljudskom telu.. kao što je to činio on!?!
Nije tacno nisi matora... vec u prvih 10 dana treninga telo dozivi ludu transformaciju da stanes i pitas se da li je moguce ovo za 10 dana...Volela bih da ovo mogu,al sad sam vec "matorka"vise od 33 g...i neki mesec...zakasnih...![]()
Pa i meni se čini da je ipak malo previše - čak i za njega..Ovo je namesteno...![]()
Mislim da nije moguće u samom hramu.. nego da oko hrama ima otvorenih škola, i onda u njima.. (tako sam bar negde usput pročitala)..Inace danas je moguce trenirati u hramu, za odredjenu cifru...
Volim njihove metode treninga. Radili su na svemu, snazi tela i duha, jacali su um.
Neverovatne stvari. A tvrdi su likovi, ni nalik danasnjim borcima, stvarno tvrdi likovi, obozavam njihovu kretnju. Samo borilacka nauka je danas mnogo naprednija, ali treba tragati i za starim znanjima koja su se talozila strpljivo, vekovima.
Da. Mislim da postoji turisticki momenat, saolin hramovi su otvoreni za ljubitelje borilackih vestina, komercijalizovali su se.Mislim da nije moguće u samom hramu.. nego da oko hrama ima otvorenih škola, i onda u njima.. (tako sam bar negde usput pročitala)..
I @bmaxa je rodjendan istog dana, slucajnos? Cisto sumljamPa i meni se čini da je ipak malo previše - čak i za njega..
Ali ne menja stvar u vezi njegovog kretanja, koje se meni toliko dopada.. - tako snažno i moćno, a tako lagano i gipko - sve to u isti mah.. A jeste bio šmker!!
Slušala sam mu opet nedavno ovaj intervju ispod.. i toliko puno pametnih stvari je čovek rekao.. a sa takvim šarmantnim osmehom..
(btw - danas bi mu bio rođendan..ok, sad već juče..)
Ne verujem u slucajnost...I @bmaxa je rodjendan istog dana, slucajnos? Cisto sumljam![]()