Saobracajna (ne)kultura

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde si to čuo 'leba ti? To nigde u zakonu nisam video i to je totalni idiotizam. Ko može da zna odokativno koliko je 5m?
Pre par meseci je malo falilo jednog da pokupim zbog takvog rezonovanja. Ulazio sam u Kumodrašku iz neke male ulice (ona uzbrdica gde se 25. uključuje u Kumodrašku) i kad ideš levo, pešake možeš da vidiš samo na pešačkom, a ne 5 metara dalje kad mi levi stub zakloni celu traku, a idiota mrzelo da se pomeri par metara i predje na pešačkom ko čovek.

Rek'o mi pandur kad' me je lupio auto kod Masleshe kad' sam bio mali... :) Poshto sam ishao neshto kretenski krivo, nisam ni gledao lepo (j b g dete bio) a neka zena tu ishla (ako se secash tad josh nije bilo lezecih) i ona gledala valjda svoje dete gore kako ulazi u shkolu shta ti ja znam i pukla me... i posle pandur me pita gde sam bio, ja mu pokazem i kazem dva metra od peshachkog a on meni kaze, sine po zakonu ti je zona peshachkog pet metara sa obe strane zebre. Posle sam pitao instruktora i on kaze da jeste... :) Mada shto kazesh nisam ni ja video to pravilo recimo u onoj knjizi kad sam uchio voznju i to, ali tako panduri rachunaju tako da to je to. :) E shto se te tvoje situacije tiche to si u pravu, ne moz ga videti od onog stuba sa leva i zato shto je krivina jelte... al' brate valjda znash kad' tebe pusti dole gore pushta peshake pa lepo idesh polako pash ga videti... :) Na kraju krajeva, znash kolko puta mene zamalo da lupi neko na onom peshachkom kod trznog centra gore, tj. kod poshte? Izleti lik iz one krivine ogromne shto ide za Jerkovic, ali bukvalno izleti, zanchi nema shanse da se zaustavi... to je po meni chist nemar, jer bio tu peshacki ili ne, valjda kada ulazish u drugu ulicu, koju iz te iz koje se ukljuchujesh ne mozesh celu da vidish ili neki bitan deo, treba dad usporish... u principu, sve se reshava tako shto vozish polako... onda imash vremena da reagujesh shta god da se desi. :)

Ima i tamo finog svijeta... A za te koji su se sjatili... ima samo jedan prost razlog... A to je taj što su idioti

Ma jok... ne ide to tako znash... mislim, ja te ne bi cimao neshto i to u principu tvoj zivot tvoja stvar je*e mi se, al' ne mosh ochekivati da mi bude drago shto ti je na avataru taj shiptar shto je priznao Kosmet...razumesh, moram da budem ogorchen, pogledaj shta je prichao do pre deset-petnaest godina a shta pricha sada... izdao nas je, najcrnje onako, i ja (a i mnogi josh) to ne mogu da oprostim... tako da... mislim, idi recimo na neki balijski forum pa stavi na avatara Ratka Mladica pash videti reakcije :D ... e, to ti je neshto slichno, kontash... :)

ne zuti karton u saobracaju, ovde.

ja mislim da zike na sve vas ima jak psihicki uticaj :mrgreen: valjda sto je Crnogorocina, ili Ćiptar, a mi Srbi to mrzimo iz dna duše, a ne znamo ni što, jer nikako da shvatimo da je mržnja gubljenje vremena.

Meh, ja ga ne mrzim, evo i dao sam mu rep par puta :D , al' brate takvo politichko opredeljenje ne mogu da poshtujem. Nikako. Znash, il' si nash (Srbin), il' si njihov (shiptar)... treceg nema... :rtfm:

[Ne_Vazim_Se];15404891:
E shto se te tvoje situacije tiche to si u pravu, ne moz ga videti od onog stuba sa leva i zato shto je krivina jelte... al' brate valjda znash kad' tebe pusti dole gore pushta peshake pa lepo idesh polako pash ga videti... :) Na kraju krajeva, znash kolko puta mene zamalo da lupi neko na onom peshachkom kod trznog centra gore, tj. kod poshte? Izleti lik iz one krivine ogromne shto ide za Jerkovic, ali bukvalno izleti, zanchi nema shanse da se zaustavi... to je po meni chist nemar, jer bio tu peshacki ili ne, valjda kada ulazish u drugu ulicu, koju iz te iz koje se ukljuchujesh ne mozesh celu da vidish ili neki bitan deo, treba dad usporish... u principu, sve se reshava tako shto vozish polako... onda imash vremena da reagujesh shta god da se desi. :)

Nisu meni bili problem pešaci na pešačkom, njih znam gde da očekujem i tu sam ih propustio, ali onda kad sam krenuo auto mi je još bilo nakoso i nikako nisam mogao da vidim par metara ispred pešačkog idiota koji juri autobus k'o da mu je poslednji.
A taj kod Darvinove pošte je jako kritičan prelaz, a i raskrsnica, ne znam zašto tu nisu stavili semafor. Ne zna se da li je gore kad stane autobus, pa ga neko obilazi ili kad se zalete odozdo kao idioti misleći da ako imaju prednost u odnosu na ove sa leve strane, mogu tako i preko pešačkog da skaču.

[Ne_Vazim_Se];15404932:
Ma jok... ne ide to tako znash... mislim, ja te ne bi cimao neshto i to u principu tvoj zivot tvoja stvar je*e mi se, al' ne mosh ochekivati da mi bude drago shto ti je na avataru taj shiptar shto je priznao Kosmet...razumesh, moram da budem ogorchen, pogledaj shta je prichao do pre deset-petnaest godina a shta pricha sada... izdao nas je, najcrnje onako, i ja (a i mnogi josh) to ne mogu da oprostim... tako da... mislim, idi recimo na neki balijski forum pa stavi na avatara Ratka Mladica pash videti reakcije :D ... e, to ti je neshto slichno, kontash... :)

Sad već zalazimo u politiku... Taj "šiptar što je priznao Kosmet" vam nije kriv za to što ste ga vi izgubili... Kao što ste izgubili i naš dio Kosmeta... Mi smo krivi što smo vam ga ikad i dali. Kao što ste nam izgubili i Skadar. Pa Crnogorci nikad nijesu bili ogorčeni zbog toga.
A ja da se radi o dijelu moje teritorije, ili bih se pokrio ušima i ćutao, ili bih otišao tamo da se borim pa đe pukne da pukne... Ne bih izigravao junaka na forumima.
Što se tiče "balijskog foruma". Idiota ima sa svake strane, uključujući i moju, i tvoju i njihovu

Nisu meni bili problem pešaci na pešačkom, njih znam gde da očekujem i tu sam ih propustio, ali onda kad sam krenuo auto mi je još bilo nakoso i nikako nisam mogao da vidim par metara ispred pešačkog idiota koji juri autobus k'o da mu je poslednji.
A taj kod Darvinove pošte je jako kritičan prelaz, a i raskrsnica, ne znam zašto tu nisu stavili semafor. Ne zna se da li je gore kad stane autobus, pa ga neko obilazi ili kad se zalete odozdo kao idioti misleći da ako imaju prednost u odnosu na ove sa leve strane, mogu tako i preko pešačkog da skaču.

Potpuno se slazem... al' shta cesh je*iga ljudi tako zalete se za autobus... tako mogu i naje*u najlakshe... zato kazem uvek bolje da propustish autobus koliko god da zurish nego glavu da izgubish. Da, u pravu si i za to, tu treba semafor, al' je dosta komplikovana raskrsnica pa ne znam kako bi se to realizovalo...

[Ne_Vazim_Se];15406567:
Nema veze shta vozish, radish to jednako bezobrazno ko i vecina nas. :mrgreen:

Nego, u pravu je ovaj Damnjan, necemo o politici ovde... kapiram ja i tu tvoju stranu priche, al' skapiraj i ti nashu... :) Ma, shta god, o tome cemo tamo... :)

Ne znam jesi li kad vozio... Al provozaj se kroz Kosovo, Albaniju ili pak Tursku :mrgreen:

Pa kad mogu da ukočim :hahaha:

:hahaha:

[Ne_Vazim_Se];15401579:
To je ok... samo to izletanje iz sporedne je glupost... mislim logichno je da pogledash prvo, chisto ono da se ne slupash... :lol:

Meni pre neki dan izleteo kec iz sporedne, za malo ga nisam udario... Idiot je izleteo, ja legao na sirenu, a on umesto da da pun gas, ukocio u mestu i poprecio se preko trake. Idiot... Ja kad sam vozio jugo nisam izletao, znam da auto ne moze i kraj price...

Poslednja izmena:
Ima toga i kod nas, ja se uvijek smijem kad meni neki pješak pokaže rukom da idem, a ja mu stao na pješački :hahaha:

Heh, to sam ja jednom uradio, stajao sam na pesackom, cekao druga da me poveze, i neki lik staje :hahaha: ja mu pokazao da nastavi, pa sam se pomerio od pesackog da ne bi ljudi bezveze stajali...

Svaka cast onim pesacima kojima stanem, a oni podignu ruku i malo poyure preko pesackog. Vidi se da su vozaci.

Ko nije vozac, taj izlece na pesacki kao lud, vuce se kao prebijeno pseto

heh, ja obicno podignem ruku, navika, iako bi trebalo da je normalna stvar da ti stanu, ali obicno moram da izadjem na pola ulice kako bi ih naterao da stanu...

Sto se tice stranih drzava, meni na bliskom istoku najgore bilo. Ajd Dubai jos i nekako je uredjen, a recimo, Oman, Katar i ostale zemlje u tom regionu katastorfa. Svaka raskrsnica je kruzni tok, guzva ne vidjena, niko ne daje migavce, svi se ubacuju kako stignu, totalni haos...

Meni pre neki dan izleteo kec iz sporedne, za malo ga nisam udario... Idiot je izleteo, ja legao na sirenu, a on umesto da da pun gas, ukocio u mestu i poprecio se preko trake. Idiot... Ja kad sam vozio jugo nisam izletao, znam da auto ne moze i kraj price...

Hahaha pa ne znam kakav kola da vozim ne bi izletao... mislim to je jednostavno glupo. :) Pogotovu shta ako te udari neko ima da te udari tachno u tvoja vrata a onda si naje*o... a to za keca, kapiram da se usro lik kad' je video da si mogao da ga puknesh... j b g. :)

Danas stanem gomili dece da predju preko pesackog,i stoka iza mene,svira,li svira,kao sta si stao,ajde,ajdeee,dere se majmun kroz prozor.
Iskuliram ga,klinci predju ulicu,ja polako,a ovaj uz skripu guma me obilazi i ode...:roll:
Ne mogu da verujem kakvih budaletina ima.

Slicna situacija, al jos gora: Ja sam jednom stajao na pesackom sa jos par ljudi i stane nam vozilo iz neke auto skole, unutra kandidat i instruktor, sve regularno, cas u toku, a iza njega neka budala svira njemu zasto je stao?!? Debilizam. Takvima ne bih samo uzeo dozvolu, vec i oterao na robiju, i drzao dok ne shvati kakav je kreten.

[Ne_Vazim_Se];16008328:
Ma to su oni mangupi na baterije shto chim sednu u auto glume da su nervozni i u zurbi a u stvari ne zure nigde... :roll:

Ma to su idioti... Ja i kad žurim, ako nije baš nešto izrazito hitno, uvijek gledam da stanem na pješački, posebno ako je loše vrijeme ili ako su đeca u blizini škole u pitanju. Pa moraju i ti ljudi nekako da prijeđu ulicu, išli bi i oni autom da imaju mogućnosti

Back