Ma ne lupetaj čoveče više , odakle ti toliko snage da mlatiš gluposti.
Pogledaj grčke slike kako su izgledali u antici , pa onda pogledaj slike starih Rimljana i biće ti jasno da su crnji nego današnji Talijani , čak su Rimljani znali ako je neko plav da je verovatno potomak bivšeg roba ili je sam oslobođenik jer su Gali i Germni bili plavlji od stanovnika tadašnje Italije.
Inače imam prilatelja Grka koji pizdi zbog ovakvih stvari jer još ima Grka koji se drže rasističke nemačko-skandinavske škole iz 19.veka i po pitanju rase i po pitanju jezika , gde su svi nekada bili plavi , ali ih pokvariše južnjaci,turci,arapi,....
Ovo je priča koja se može čuti od ustaša , samo ni ustaše nisu bili toliko glupavi da pričaju o turskom silovanju Srpkinja nego su govorili kako su oni gotskog porekla(germanskog) pa nešto malo procentualno Hrvata i Bošnkaka ima više plavih , a Srbi su nešto tamnji pa su vllaškog porekla tj.starosedelačkog.
Ti si pokvario ovu temu , sa svojom pričom o tome kako Ćetković mne može glumiti cara Dušana jer je crn kso Turčin.
I zato bi bilo bolje da odmakneš jer imaš izbljinih problema sa sobom čim ovako fantaziraš i proičaš neistine , i to ne samo na ovo temi.
Ma šta tandaraš više, čoveče? Odakle ti toliko snage da lažeš u tuđe ime, i da pokušavaš da nekoga markiraš, kao da si partijski komesar u 1948. godini?
Nema nijedne sačuvane grčke slike iz antike; sačuvani su samo kipovi, a oni su pretežno kameni, bez nekih boja. Tačno, Gali i Germani, a ne “Germni” (što ti se tresu ruke dok kucaš post) su bili svetliji i plavlji od stanovnika tadašnje Italije.
Inače, ja imam mnogo prijatelja, a ne “prilatelja” (što ti se tresu ruke dok kucaš post), Grka, koji su normalni ljudi, i koji ne “*****”, kako ti veliš, kao taj tvoj jedan jedini Grk prijatelj, zbog svog porekla, i koji se ne odriču svojih predaka, ma kakvi bili. Mnogi moji prijatelji Srbi su pošteni i znaju za tu priču, odnosno “pravilo prve bračne noći”, kada je subaša ili neki drugi lokalni moćni Turčin odvodio sve neveste u svoj krevet i oplođivao ih. Bio je neki opasan Turčin na Rudniku, zvali su ga “Rudnički Bik”, pre više vekova, zato što je bio jak kao bik, pametan lik, zgodan, bogat i moćan, i imao je tuce dece sa lokalnim devojkama i ženama. Na kraju su ga neki Srbi ubili zbog toga, ali nisu ubili njegovu decu, jer ih nisu dale žene koje su ih rodile. A ima i onih koji ovo neće da priznaju, da bi se odrekli svojih predaka. Ne vidim zašto. Naprosto, u srpskom etnosu oni koji su odmah prešli na islam, a to su Bošnjaci, ostali su svetli i plavooki, a raja, koja je zadržala pravoslavlje, za 500 godina je pocrnela, pa imamo apsurdnu situaciju da su čisti genetski Srbi “proglašeni za Turke”, iako nemaju ništa sa njima, a potomci Turaka su “proglašeni za Srbe”, iako imaju više turskih nego srpskih gena. Dobar primer je slučaj Alije Izetbegovića, plavookog Slovena, koji je imao sve slovenske karakteristike, od boje očiju, svetle boje kose i svetle kože, koji je “proglašen za Turčina”, samo zato što se rodio kao musliman, i Radovana Karadžića, koji izgleda kao da je došao iz Anadolije, a koji je “proglašen za Srbina”, iako ima vrlo malo srpskih gena, samo zato što se rodio kao pravoslavac (a bio je komunista i okoristio se o komunizam pre toga), jer su mu pra-pra-prababe ležale sa tadašnjim gospodarima, odnosno Turcima, bogatim i zgodnim Turcima. Ta pomenuta nemačko-skandinavska škola iz XIX veka se na žalost pokazala kao tačna, jer Nemaca i Skandinavaca uskoro neće ni biti; celu zemlju su im naselili migranti.
Žuborim na sve ustaše, pobili su mi trećinu familije sa hercegovačke strane 1941. godine. Voleo bih da možeš lično da mi kažeš bilo šta o nekim tamo ustašama, i da me povežeš sa njima, pa da vidiš kako bi se proveo (ako već hoćeš da lažeš u nečije ime, da pokušavaš da ga markiraš i da spinuješ informacijama, kao što to rade političari, barem nauči kako se to radi). Žuborim na grobove predaka i u kolevke potomaka svima onima koji potomke ustaških žrtava nazivaju ustašama. Tačka. Dalje, i Srbi i Hrvati u Bosni su tamni, jer su im žene za vreme turske vladavine ležale sa Turcima, dok su svi Bošnjaci svetli i plavooki. I to nikakve nespretne laži neukih forumaša ne mogu promeniti.
Ja nisam ništa pokvario. Pročitao sam negde da će Ćetković glumiti cara Dušana u drugoj seriji, koja nije “tema ove teme”, a ne bi trebalo, jer je crn kao Turčin, što je tačno i što i on sam zna. I neću promeniti svoj iskaz. Mene ni Miloševićeva policijska stoka, koja me je u toku 1999. i 2000. godine, kao studenta, privodila i hapsila, vezivala lisicama za radijator i ostavljala po celu noć tako vezanog, bez kapi vode i prava da ide u toalet, samo zato što je nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo “Otpor” (šta me briga šta je smetalo nekoj partiji i nekoj baba Juli), a moje koleginice su tukli pendrekom po sisama (one su danas majke i imaju rak dojke), nisu mogli da me prevaspitaju u mojoj 23-ćoj i 24-toj godini, pa ne mogu ni neuki forumaši sada kada sam 40+. Ako ti smeta nemoj da dolaziš na ovu temu. Ako ti ja smetam kontaktiraj me izvan foruma, da to razešimo.
Zašto bi bilo bolje da se odmakneš, a ne “da odmakneš”, kako ti veliš (opet ti se tresu ruke dok kucaš post)? Zato što se nerviraš zbog stvari koje ne razumeš, tresu ti se ruke dok kucaš tekst i pucaš kao zvečka. Zašto imaš ozbiljnih, a ne “izbljinih”, kako ti veliš (opet ti se tresu ruke dok kucaš post) problema sa sobom? Ne zanima me uopšte. Zašto ovako fantaziraš i pričaš, a ne “proičaš”, kako ti veliš (opet ti se tresu ruke dok kucaš post) neistine, i to ne samo na ovoj, a ne “ovo”, kako ti veliš (opet ti se tresu ruke dok kucaš post) temi? Baš me briga. Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Meni smeta turbo folk muzika, pa ne idem na TV kanale koji je emituju da je slušam i da gledam debile koji je izvode. Lako je zaobići ono što ti smeta. Ende.
- - - - - - - - - -
spremite se i na smaracku seriju
Dobro je da postoji barem jedan post koji ima veze sa temom. Da, ja sam se spremio i jedva čekam da je pogledam. Ona serija o Draži Mihailoviću, koja je snimljena diletantski, i to samo prvi deo od zamišljene trilogije, baš je bila kako mladi vele "smaračka". A i Draža prvih dana rata, kao pukovnik, nije mogao nositi bradu. Mnogo detalja, a ništa nije rečeno. Nadam se da ova serija o Lazi Kostiću neće biti takva.