Sansaaaaa,sansaaaaaa!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zatrebali njima imigranti i kojekakve belosvetske protuve.Šta za njih predstavlja 1000 vojnika?Ništa.
Vrše pritisak na svoje stanovnike.
Za vreme zalivskog rata odnos je bio 1 vojnik na 350 civila,dok danas kada SAD broji nešto preko 300 miliona stanovnika,ima oko 500 000 aktinvih vojnika,odnosno 1 prema 600.
Pristup vojsci je na dobrovoljnoj bazi,stopa nezaposlensti se rapidno povećava.Propagandna mašinerija radi svoj posao.

Poziv svim amerofilima da ispune svoj san i postanu ''ponosni'' americki drzavljani po veoma skracenoj proceduri.

Posto je konkurencija veoma ostra,preporucujem Raletu,Delboyu i ostaloj ''bratji'' da pozure.Evo jedinstvene prilike.:mrgreen::mrgreen:

Uslov je,da samo ''turisticki'' malo provedu vremena u obilasku prirodnih lepota Avganistana i Iraka.:mrgreen::mrgreen:

......................................................................

Za pristup vojsci SAD državljanstvo
16. februar 2009. | 00:26 | Izvor: Tanjug
Vašington -- Prvi put nakon rata u Vijetnamu, američka vojska će u svoje redove početi da prima imigrante koji nemaju stalno boravište u SAD.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=16&nav_id=345164

SRECNO BILO!!!!:mrgreen:

Lave, naplaćuješ li im ti reklamu ili šta... :mrgreen:

Izgleda da si ti neki njihov oficir za vezu, a ovaj avatar ti je samo maska... :thumbdown: :evil:

:roll:

eto vidis kako znam.i sada mi se tu cerekas ko lud na brasno.a lepo hladno napolje a ti u topli stan se napusio i sada me zezas tu shkavel.

Ma sve ti znaš.Nego da ti ispričam jednu priču.
Bio ja pre neko vreme na KiM sa jednim englezom,idemo u neku firmu,sačeka nas čuvar na ulazu,englez ga nešto pita ,ovaj mu uzvrati onako solidnim britiš akcentom.Pitamo ga mi otkud zna tako dobro engleski,on nam kaže,a pa bio ja u GB, poslovno; I šta si radio tamo? - on nam mrtav ozbiljan odgovori "A,pa bio na obuci kod MI-6"
MI-6 ga obučavali za hebenog portira.Da nisi možda bio ti taj...ahm....obaveštajac?:hahaha:

Poziv svim amerofilima da ispune svoj san i postanu ''ponosni'' americki drzavljani po veoma skracenoj proceduri.

Posto je konkurencija veoma ostra,preporucujem Raletu,Delboyu i ostaloj ''bratji'' da pozure.Evo jedinstvene prilike.:mrgreen::mrgreen:

Uslov je,da samo ''turisticki'' malo provedu vremena u obilasku prirodnih lepota Avganistana i Iraka.:mrgreen::mrgreen:

......................................................................

Za pristup vojsci SAD državljanstvo
16. februar 2009. | 00:26 | Izvor: Tanjug
Vašington -- Prvi put nakon rata u Vijetnamu, američka vojska će u svoje redove početi da prima imigrante koji nemaju stalno boravište u SAD.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=16&nav_id=345164

SRECNO BILO!!!!:mrgreen:
Lave, tema kao tema još i da prođe - ali u uvodnom postu navoditi imena forumaša i time im dodeliti posvetu - to ne može.

Dobijaš jedan crveni i temu zatvaram.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back