- Poruka
- 12.559
...
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema da brines,oni tamo ispunjavaju i muzicke zeljepa iso bi ja ako je sta znam ja mesec dana
ali ne duze.
i da nema onaj urani da se ne zarazim.
i dali treba da sam sluzio vojsku posto nisam?
eto vidis kako znam.i sada mi se tu cerekas ko lud na brasno.a lepo hladno napolje a ti u topli stan se napusio i sada me zezas tu shkavel.
Poziv svim amerofilima da ispune svoj san i postanu ''ponosni'' americki drzavljani po veoma skracenoj proceduri.
Posto je konkurencija veoma ostra,preporucujem Raletu,Delboyu i ostaloj ''bratji'' da pozure.Evo jedinstvene prilike.
Uslov je,da samo ''turisticki'' malo provedu vremena u obilasku prirodnih lepota Avganistana i Iraka.
......................................................................
Za pristup vojsci SAD državljanstvo
16. februar 2009. | 00:26 | Izvor: Tanjug
Vašington -- Prvi put nakon rata u Vijetnamu, američka vojska će u svoje redove početi da prima imigrante koji nemaju stalno boravište u SAD.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=16&nav_id=345164
SRECNO BILO!!!!![]()
vidi ga ovaj travar.kuku meni al se naduvao.ima da padne sa stolice.
E, magare jedno... Ja svaki dan sprzim ( unishtim, zapalim, likvidiram) po tri-chet'ri shiptara... Pa ti vidi shta je patriotizam.
![]()
eto vidis kako znam.i sada mi se tu cerekas ko lud na brasno.a lepo hladno napolje a ti u topli stan se napusio i sada me zezas tu shkavel.
Lave, tema kao tema još i da prođe - ali u uvodnom postu navoditi imena forumaša i time im dodeliti posvetu - to ne može.Poziv svim amerofilima da ispune svoj san i postanu ''ponosni'' americki drzavljani po veoma skracenoj proceduri.
Posto je konkurencija veoma ostra,preporucujem Raletu,Delboyu i ostaloj ''bratji'' da pozure.Evo jedinstvene prilike.
Uslov je,da samo ''turisticki'' malo provedu vremena u obilasku prirodnih lepota Avganistana i Iraka.
......................................................................
Za pristup vojsci SAD državljanstvo
16. februar 2009. | 00:26 | Izvor: Tanjug
Vašington -- Prvi put nakon rata u Vijetnamu, američka vojska će u svoje redove početi da prima imigrante koji nemaju stalno boravište u SAD.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=16&nav_id=345164
SRECNO BILO!!!!![]()