".. Sanjivu,

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta vam je, ako smo različiti ne treba da se vređamo. Dajte bolje teme, da svi uživamo. Samo sloga ****** ******* :D (Ovo zbog predizborne tišine).

Lepa je tema, ali je samo za one kojima je lepa, zar ne ? :D Pozzzz:D

Jel to znaci da si temu postavila samo za svoju dusu jer niko ne moze da odgonetne tajna znacenja? Ili mislis da je moguce da jos neko osim tebe otkrije ta tajna znacenja?

Suština je u seksu bez perverzija i o tome se ovde može diskutovati, za i protiv.

Postavljač teme je opisno dala svoje mišljenje na koje i dalje tokom diskusije ima pravo, kao što i svi ostali imaju pravo na svoje.

umornu
Od milovanja...."

Probudio si me poljupcima, TE LETNJE NOĆI.....

Ovo o čemu želim da pišemo, nazvala bih NEŽNOM LJUBAVLJU, nasuprot temama koje se bave raznim "dogodovštinama", tokom vođenja ljubavi.

Topla septembarska noć,šušti vruć vetar u zlatnim krošnjama,miluje nam lica,pun i blizak mesec,inspirativan,srebrna svetlost svuda u nedogled,po šumama,livadama,obroncima planina...Beli paperjasti oblaci jure osvetljenim nebom,prave divne oblike,nebo liči na Božije platno...U daljini se čuje sporadičan lavež pasa.Dole u kotlini čuje se šum brze nabujale reke koji se meša se šumom vetra,više ni nerazaznajemo,toliko se mešaju.Sami u noći,opijeni mesečinom,želimo blizinu,reznežuje nas taj setni mir,toplo je,a podrhtavamo od slatke jeze,želimo zauvek da zapamtimo ovaj trenutak,da se naslađujemo sa njim,da topimo ovaj preslatki trenutak sreće,da uživamo polako u njemu...Šetamo zagrljeni,lagano,šapućemo nežne reči,zastajemo,osluškujemo šumove noći,gledamo se u oči,u tvojima vidim iskre mesečine,pripijamo se telima,ljubimo nežno,dugo,ceo svet je naš,strast je u drugom planu,ova nežnost nam daje intezivnije i dugotrajnije zadovoljstvo,i što duže traje- to je lepše,znamo to.Tuče nam u sepočnicama,stiskamo se u zagrljaj,vrelina naših tela pojačava slatku jezu i dok usnama milijem tvoj vrat,ti šapućeš moje ime tik uz moje uho....

Tema je super, sva mi je topla i bas prijajuca onako uz kafu (mada ne pijem kafu, ali eto tako je dobra tema da bih i popio:))))) Spominje su BD, ljubav, seks , romantika, perverzije, zezanje, razumevanje i svasta nesto....ma tema je bas kul.................................

Imacu ja jos ovde sta da kazem, tek sam usao u ovu diskoteku:-))

Jednog dana, mis je gledao kroz pukotinu na zidu farmera i njegovu zenu kako otvaraju neki paket.

Kakvu hranu bi to moglo sadrzavati? Pitao se. Ali kad je otkrio da je u pitanju misolovka, bio je uzasnut.

Trceci kroz dvoriste farme upozoravao je ostale vicuci: " U kuci je misolovka! U kuci je misolovka!"

Kokos, kvocajuci i ceprkajuci, podigne glavu i kaze: "Gospodine Mis, to je ozbiljan problem za tebe, ali nema bas nikakve posljedice po mene. Ja se zbog toga ne mogu uzrujavati."

Mis se okrene prascu i vikne: "Misolovka je u kuci! MIsolovka je u kuci!"

Prase je suosjecalo, ali rece: "Vrlo mi je zao, gospodine Mis, ali ja tu ne mogu nista uciniti osim moliti. Budi siguran da si u mojim molitvama."

Mis tada krene prema kravi: "Misolovka je u kuci! MIsolovka je u kuci!"

Krava rece: "Oh, gospodine Mis, zao mi je zbog tebe, ali s mog nosa nece faliti koza."

Tako se mis vratio odbijen pognute glave u kucu kako bi se sam suocio s farmerovom misolovkom.

Te noci zacuo se cudan zvuk u kuci - kao zvuk kad misolovka uhvati svoj plijen.

Farmerova zena pozurila je vidjeti sto se uhvatilo. U mraku nije vidjela da je misolovka uhvatila rep otrovne zmije. Zmija ju je ugrizla. Farmer ju je brzo odvezao u bolnicu i kuci se vratila s vrucicom.

Znamo da se vrucica lijecila svjezom kokosjom juhom, pa je farmer zaklao kokos.

Ali bolest njegove zene se nastavila pa su je dosli posjetiti prijatelji i susjedi.

Da bi ih nahranio, farmer je izmesario prase.

Farmerova zena, nazalost, nije se oporavila, umrla je.

Doslo je toliko ljudi na njen sprovod, da je farmer morao zaklati i kravu kako bi osigurao dovoljno mesa za sve njih.

Mis je to sve gledao s velikom tugom kroz svoju pukotinu na zidu.

Zato, kad iduci put cujes da se netko suocio s problemom i mislis da te se to ne tice, sjeti se - kad je jedan od nas ugrozen, svi smo u opasnosti.

Svi smo umjesani u to putovanje zvano “zivot". Moramo paziti jedni na druge i ponekad napraviti dodatan trud da ohrabrimo nekog od nas.

POSALJI OVO SVAKOME TKO TI JE IKAD POMOGAO I NEK ZNAJU KAKO SU VAZNI.

SJETI SE, SVATKO OD NAS JE BITNA NIT U TAPISERIJI DRUGE OSOBE;

NASI ZIVOTI SU ISPREPLETENI S RAZLOGOM.

Jedna od najboljih stvari koja se veze uz ovaj svijet je prijatelj.

Volela bih da to beše u Budvi, tema bi tek bila, da se istopiš.

A možda si se ipak prisetila nečega, pošto koliko sam uspela da shvatim živiš u Budvi.

Ja volim Budvu, zbog mnogo letnjih noći u detinjstvu i kasnije, zbog zaljubljivanja, pravih ljubavi, a da ne govorimo o "Kanjošu Macedonoviću", sa Žarkom. Ma čudo je ta tvoja Budva. :D

da, setila sam se onog... ispod palme na obali mora, rastaju se dvoje u suzama, ona plache on je nezno ljubi, za njih dvoje vishe srece nema...:-(

Back