Taisa
Domaćin
- Poruka
- 3.239
i to zavisi kakav ima ves na sebi i da li joj uopste i pristaje uz telo...mada vise volim kada je vidim obucenu,pomalo izazovnu ali ne preteranu..lepi atributi se uvek primete na zeni
Tako je. Konačno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to zavisi kakav ima ves na sebi i da li joj uopste i pristaje uz telo...mada vise volim kada je vidim obucenu,pomalo izazovnu ali ne preteranu..lepi atributi se uvek primete na zeni
Ne, unese je na rukama, jer on je jak, a ona sanjiva i umorna od milovanja u senu. Samo malo je strašno pošto je bila noć, ali dobro, on je snažan, čim može da je podigne.
Mnogo si gledala one bestelere "Sve za ljubav" i "Tvorza 48 sati".
Sa njivu i tachka!
Sve za ljubav sam gledala, a ovo drugo nisam. Ali ja sam bila živa i pre te emisije i pre Pinka i pre...., nego za tebe me je strah, nemaš baš nikakve nežnosti u sebi. :-?
Forumobojazhljiva 8-)
Sa tvoje tačke gledišta, sigurno si u pravu.![]()
Pa dobro, ti bolje znaš, šta ću.![]()
Bravo! Oduševljena sam tvojom ocenom teme. Zaista je tako.![]()
Jel to znaci da si temu postavila samo za svoju dusu jer niko ne moze da odgonetne tajna znacenja? Ili mislis da je moguce da jos neko osim tebe otkrije ta tajna znacenja?
umornu
Od milovanja...."
Probudio si me poljupcima, TE LETNJE NOĆI.....
Ovo o čemu želim da pišemo, nazvala bih NEŽNOM LJUBAVLJU, nasuprot temama koje se bave raznim "dogodovštinama", tokom vođenja ljubavi.
Volela bih da to beše u Budvi, tema bi tek bila, da se istopiš.
A možda si se ipak prisetila nečega, pošto koliko sam uspela da shvatim živiš u Budvi.
Ja volim Budvu, zbog mnogo letnjih noći u detinjstvu i kasnije, zbog zaljubljivanja, pravih ljubavi, a da ne govorimo o "Kanjošu Macedonoviću", sa Žarkom. Ma čudo je ta tvoja Budva.![]()