Sanjati bivseg..

Ranije sam s vremena na vreme sanjala bivseg,dan posle takvog sna bi mi se kao po pravilu desavale sve neke lose/bez veze/vrlo lose stvari...takoreci kad bih njega sanjala bolje bi mi bilo da ni ne ustajem iz kreveta...Ali to je sve proslo...Dobro je:manikir:

Ponavlja mi se vise puta isti san. Sanjam bivseg koji je sad ozenjen i ima bebu, i kao ja dodjem kod njega i pocnemo da pricamo a lezimo na krevetu i proleti vreme-i zena mu ulazi u stan a on pocne da panici i ja bezim da se sakrijem negde. Kakva glupost. A ne bude nista u snu, samo pricamo..Nego mi nije jasno kako moze 3 puta da mi se ponovi isti san. A ne patim za njim, raskinuli smo pre 2 godine, i prebolela sam ga jos tad...imate li snove o bivsim i sta to znaci?

Nisam prebolela bivseg...I sanjam ga svako vece...Doduse uvek je drugi scenario ali na kraju se uvek povatamo i to on navata mene... Ali to mi svakako moj mozk salje signale da ga nisam prebolela...Jbga...Svako vece...uzas!

Poslednja izmena:
Uglavnom ne sanjam nishta, tj. ne secam se sna, ili imam neke sulude koshmare. A, pre neko veche sanjam bivsheg, bivsheg..nekog od pre par godina..kako ga zovem tel. da mu objasnim zbog chega sam ustvari "otishla", i zashto tada nisam mogla iskreno da kazem koji je razlog u pitanju. Heheh.. On se javlja na tel., chuje moj glas, i krece da mi hebe sve chega se setio i nije :) I tako..:) Ipak necu to da uradim, poshto bi rekcija, sigurno, i na javi bila identichna:)

Ponavlja mi se vise puta isti san. Sanjam bivseg koji je sad ozenjen i ima bebu, i kao ja dodjem kod njega i pocnemo da pricamo a lezimo na krevetu i proleti vreme-i zena mu ulazi u stan a on pocne da panici i ja bezim da se sakrijem negde. Kakva glupost. A ne bude nista u snu, samo pricamo..Nego mi nije jasno kako moze 3 puta da mi se ponovi isti san. A ne patim za njim, raskinuli smo pre 2 godine, i prebolela sam ga jos tad...imate li snove o bivsim i sta to znaci?

Nemam i ne do`Bog/ da me bije maler celi dan :mrgreen:

Back