Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.290
толико су затровани мржњом да не могу да прихвате ни реч искрене и братске љубави, разумевања и подршке.
Da, bas su Bosnjaci zatrovani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
толико су затровани мржњом да не могу да прихвате ни реч искрене и братске љубави, разумевања и подршке.
Ma ovo sa Ugljnistom je tako očit false flag ,
Da, naime "po Sandzaku se o Naseru peva po pekarama i burekdzinicama".
Citiram tvog pizoustog.
Sa tačke gledanja mnogih Hrvata je to razumljivo: U NDH je bilo više Rada, Reda i Discipline nego u ovoj današnjoj briselskoj konjušarnici zvanoj RH!off: eno na svakom Thompsonovom klipu ljudi pozivaju na ponavljanje NDH. I?
Bolje je da se slobodno peva i govori! Neki pametni Carevi su se znali presvući u prosjake i zaći među raju da čuju kako misli i diše raja.... direktno, a ne preko uvlakača savetnika i obaveštajaca....Slazem se, pevali ili cutali to mu dodje na isto na zalost, cinjenica je da posle zadnjih ratova ne cveta ljubav medju nama balkamcima osim Fate i mene.![]()
Ratovi 90-ih su bili BIZNIS, tj. važna karika je bio bankrot SFRJ koji se dogodio još 1983-e! A onda je upumpano nešto milijardi da se produži agonija.... I bombardovanje Srbije 99-e je bio BIZNIS! Vidi koji su objekti uništeni, i ko je kasnije ZARADIO na obnovi/izgradnji istih?Ubijanje ljudi ne sme da bude "biznis".
I od bombardovanja NATO ovde smo imali "kolateralnih zrtava" pa budi ti jedna kad tako olako pises.
Da li si bio u Srbiji za vreme bombardovanja i ako da, u kom gradu? Da li si sve to pratio samo preko medija?
Ma da, nisu!Da, bas su Bosnjaci zatrovani.
Pa jeste, ali valjda shvatas da ne bi trebalo tako da bude?Ratovi 90-ih su bili BIZNIS, tj. važna karika je bio bankrot SFRJ koji se dogodio još 1983-e! A onda je upumpano nešto milijardi da se produži agonija.... I bombardovanje Srbije 99-e je bio BIZNIS! Vidi koji su objekti uništeni, i ko je kasnije ZARADIO na obnovi/izgradnji istih?
Nisam bio u Srbiji tih godina, ništa me nije vuklo u rodni kraj u doba Miloševića! Gledao sam na TV-u kako onaj koji poručuje: 'Niko ne sme da bije srpski narod', sam šalje svoju miliciju da svom narodu odbijaju bubrege i zube kundakom sasipaju u grlo... i filmski obrađeno.....
Ma da, nisu!Kada mujkan krene u lov, i ugleda Srbina pred sobom, rado ga odstreli za trofej! Nisam naišao na to, da li se onaj što je upucao srpskog svata u Sarajevu, na kraju i slikao sa svojom ustreljenom lovinom... (bez smajlića)...
A ovo: Mujkan ubio Srbina na ulici u Sarajevu da mu se slučajno ne očeše o džamiju!?Verujes, tvoj smisao za mastu me ni najmanje ne zanima.
Komšija opet lažeš. Pa ovo ne pjevaju policajci već pjevač a oni plešu uz muziku.
Naravno da oni ne znaju koje će taj pjevač strofe pjevati, a i briga ih, ljudi se zacugali.