Sandra se hvali na sva usta nakon intervencije! Ugradila silikone od 200 kubika, a evo od koga je dobila nove grudi: galantno!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra od svog prvog pojavljivanja šokira domaću estradu.

Pevačica se ponovo našla u žiži javnosti, nakon što je osvanuo snimak koji kruži društvenim mrežama a reč je o njenom obraćanju nakon ugradnje silikonskih implanta u grudi.

- Operacija je odlično prošlo, nemam bolove.Ugradila sam 200 kubika.Volim prirodno, ne volim da nije prirodno.Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca.Oporavak će trajati 10 dana, izjavila je Sandra.

Kurir.rs/ Nemanja K.

1700551556367.png

Šta kažu doktori:

6. Koja to pogrešna predstava o uvećanju grudi silikonskim implantatima preovlađuje u javnosti?

U javnom mnjenju preovlađuje uverenje da povećanje grudi znači da od grudi normalne veličine – stvaramo upadljivo povećane grudi, popularno rečeno – “seks bombe”. Zato što su medijiski najčešće promovisani takvi slučajevi i to na jedan senzacionalistički ne retko prizeman način. Činjenica je da se to ciljano radi u nekim medijima. Istina je međutim upravo ono što je već napomenuto u tekstu, da su velika većina naših pacijentkinja devojke i žene sa veoma malim grudima, pa pomoću operacije pokušavamo da im napravimo dojke normalne veličine, koje su primerene njihovim telesnim proporcijama. Te su žene – duboko opterećene svojim nedostatkom i sa bitno poljuljanim samopouzdanjem, pogotovo u sadašnjem vremenu kada se putem (opet naglašavam) – svojevrsnog medijskog “terora” prisutnog i na globalnom nivou – nameće “savršen, erotski izazovan i mladolik” izgled kao jedini – poželjan izgled. Hteli mi to da prihvatimo ili ne, ali uticaj medija je i u tom domenu ogroman.
16. Da li je potrebna još jedna operacija tokom života?

Pacijentkinja dobija doživotnu garanciju proizvođača za slučaj pucanja proteze kada su u pitanju provereni implantati koje najčešće koristimo na Klinici.
Dvadesetpetogodišnja studija (Neal Handel, PRS, vol.117, 2006) na 1500 pacijentkinja došla je do sledećih zaključaka:
Tokom 4 godine 15% pacijentkinja je ponovo operisano, a od toga;
– 50% preizražena opna
– 20% želja za većom protezom
– 8% pomeranje proteze
– 5 % vidljiv i opipljiv rub proteze
– 2% infekcija
– od 7-14% vidljiv rub proteze u toku 10 godina.
Pojava preizražene opne (kapsule) je prve godine 3%, a za 10 godina naraste na 15 do 20%.
22. Da li grudne implantati mogu da utiču na osetljivost bradavica i dojki u celini?

Zbog same operacije bradavice mogu biti manje osetljive nekoliko meseci, a u veoma retkim slučajevima trajno, u zavisnosti od anatomske situacije i nekoliko drugih faktora. Ukoliko je proteza veća, utoliko ima više mogućnosti za povredu nerava. Međutim osetljivost se obično vrati u punoj meri unutar nekoliko meseci od operacije. Sa druge strane nije retka pojava konstantne ispupčenosti bradavica naročito kod većih implantata. Izvor

Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra od svog prvog pojavljivanja šokira domaću estradu.

Pevačica se ponovo našla u žiži javnosti, nakon što je osvanuo snimak koji kruži društvenim mrežama a reč je o njenom obraćanju nakon ugradnje silikonskih implanta u grudi.

- Operacija je odlično prošlo, nemam bolove.Ugradila sam 200 kubika.Volim prirodno, ne volim da nije prirodno.Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca.Oporavak će trajati 10 dana, izjavila je Sandra.

Kurir.rs/ Nemanja K.

Pogledajte prilog 1450618
A posle 10 meseci ima galantni gospodina da pohaba......kubikazu.

Back