mi južnjaci Veoma poznat Banovan Poruka 10.141 03.07.2009. u 23:46 - Sanader podneo ostavku! #551 Reichsmarschal: mi smo ih posrbili,oni su veci srbi od nas Kliknite za proširenje... kako mogu biti veći nijedan nema metar i po.
Reichsmarschal: mi smo ih posrbili,oni su veci srbi od nas Kliknite za proširenje... kako mogu biti veći nijedan nema metar i po.
S slavonija Veoma poznat Poruka 12.220 03.07.2009. u 23:47 - Sanader podneo ostavku! #552 mi hrvati: nešto ih malo u hrvatskoj (činezosa), kakva je situacija u vas??? čujem sve ih više i više. nijedan nije umro Kliknite za proširenje...
mi hrvati: nešto ih malo u hrvatskoj (činezosa), kakva je situacija u vas??? čujem sve ih više i više. nijedan nije umro Kliknite za proširenje...
REVELIN Buduća legenda Poruka 27.795 03.07.2009. u 23:48 - Sanader podneo ostavku! #553 mi hrvati: kako mogu biti veći nijedan nema metar i po. Kliknite za proširenje... Pa ko je rekao da su visi?!
mi hrvati: kako mogu biti veći nijedan nema metar i po. Kliknite za proširenje... Pa ko je rekao da su visi?!
ljubo_001 Iskusan Banovan Poruka 5.806 03.07.2009. u 23:53 - Sanader podneo ostavku! #554 mi hrvati: nešto ih malo u hrvatskoj (činezosa), kakva je situacija u vas??? čujem sve ih više i više. nijedan nije umro Kliknite za proširenje... Ali to jeste problem. Ko zna šta oni urade sa umrlim, a drugi samo dođe na njegovo mjesto. Kad su za nas svi oni isti ili bar jako slični.
mi hrvati: nešto ih malo u hrvatskoj (činezosa), kakva je situacija u vas??? čujem sve ih više i više. nijedan nije umro Kliknite za proširenje... Ali to jeste problem. Ko zna šta oni urade sa umrlim, a drugi samo dođe na njegovo mjesto. Kad su za nas svi oni isti ili bar jako slični.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 06.07.2009. u 20:07 - Sanader podneo ostavku! #555 ljubo_001: Ali to jeste problem. Ko zna šta oni urade sa umrlim, a drugi samo dođe na njegovo mjesto. Kad su za nas svi oni isti ili bar jako slični. Kliknite za proširenje... ideš u kineske restorane?
ljubo_001: Ali to jeste problem. Ko zna šta oni urade sa umrlim, a drugi samo dođe na njegovo mjesto. Kad su za nas svi oni isti ili bar jako slični. Kliknite za proširenje... ideš u kineske restorane?
mario80 Stara legenda Poruka 84.603 11.07.2009. u 21:45 - Sanader podneo ostavku! #556 pinki borac: ideš u kineske restorane? Kliknite za proširenje... piletina im je najbolja posle smene