San

GaelTM

Početnik
Poruka
2
Zdravo svima. :)

Ima li neko ideju povodom ovog mog sna, tumacenje?

Ulazim u jednu dvoranu, raskosna je, skoro sve je u belom, od belog mermera.
Sve je pusto, nema ljudi. Koracam kroz nju, ulazim u neko predvorje koje bi trebalo da vodi do drugog dela dvorane... Gradjevine. U tom predvorju stajem i vidim da je oblacno vreme. Sledi glavna radnja sna. Ispred mene, sa jedne i sa druge strane se nalaze stepenista. Dok nepomicno stojim i razgledam, najednom, kao da mi neko govori i porucuje : ,,Kako gore, tako dole.'' U tom istom momentu, niotkud se pojavljuje jedno ogledalo iznad mene, lebdi u vazduhu. Takodje, vidim da je pod poplocan, tj. da se u njemu ili na njemu nalazi ugravirano drago kamenje. Ono je bilo skoncentrisano u obliku kruga srednje velicine, nalazilo se bas izmedju ta dva stepenista. Pojavljuje se svetlost iz ogledala koja se tada istovremeno spaja sa bljestecom svetloscu iz tih dragulja raznih boja. Mislila sam u snu da treba prici toj svetlosti , ali ja sam samo gledala i u trenutku se uplasila.

Zahvaljujem. :)

Ulazim u jednu dvoranu, raskosna je, skoro sve je u belom, od belog mermera. -Ulazis u beli forum krstarice.
Sve je pusto, nema ljudi. Niko ti ne odgovara danima.
U tom predvorju stajem i vidim da je oblacno vreme. ispred mene, sa jedne i sa druge strane se nalaze stepenista. Linkovi ka drugim delovima foruma. Oblaci-baneri.
neko govori i porucuje : ,,Kako gore, tako dole.'' - i gornji i donji deo foruma jesu isti
pojavljuje jedno ogledalo iznad mene, lebdi u vazduhu - fokus ti se okrece ka monitoru
Takodje, vidim da je pod poplocan, tj. da se u njemu ili na njemu nalazi ugravirano drago kamenje. - to su avatari korisnika i smajliji.
Pojavljuje se svetlost iz ogledala koja se tada istovremeno spaja sa bljestecom svetloscu iz tih dragulja raznih boja. - ja ti odgovaram na post koji ti citas i spoznajes alhemijski proces prosvetljenja
Mislila sam u snu da treba prici toj svetlosti , ali ja sam samo gledala i u trenutku se uplasila. - htela bi da spavas sa mnom. ali se plasis posledica. :zcool:

Sigurno mogu i da ozbiljnije analiziram san, kroz slojeviti arhetipski sistem jungovih i frojdovih metoda, javi se ovde http://santerapija.weebly.com/sanaliza.html

:sad2:
Stepenice
Vidjeti stepenice - mučit će vas teške brige. Silaziti niz stepenice - očekuje vas neka manja nesreća. Penjati se uz stepenice - konačno će prestati svadja u vašoj kući. Padati niz stepenice - očekuje vas propast ili bolest.
Ogledalo
Čuvaj se prijevara i intriga.

Back