SAMSUNG VS LG

Someonex2000

Obećava
Poruka
70
Verovatno ni ovde nije mesto da zapocnem ovu temu,ali nigde drugo nisam nasao pa mislim da ce se ovde najvise uklopiti.

U skorije vreme planiram da kupim televizor i duze vremena sam pretrazivao i nalazio razlicite modele pa sam nekako dosao na ova dva modela izmedju kojih ne mogu da se odlucim. U pitanju su LG 40LF630V i SAMSUNG UE40H6400.

Interesuje me vase misljenje o oba televizora i za koji bi ste se vi odlucili i zbog cega? Nije mi bitan 3D ! Ukoliko imate neki televizor za koji mislite da je bolje a da se nalazi u ovom cenovnom rangu od oko 60000 napisite model. :lol:

Ni sekundu ne bih bio u dilemi.
Moj izbor bi bio LG.
Bolja je marka. Pouzdanija.

Pre par godina, kupio sam klimu "Samsung" inverter.
Posle samo nekoliko dana bio sam primoran da zovem servis.
Ovlašćeni servis bio 6 puta.
Dva puta menjali elektroniku.
Na kraju, konstatovali da je fabrička greška,
jer se radi o proizvodu koji se relativno skoro pojavio na tržištu.
U zameni klime, serviseri su mi savetovali LG, kažu, sa njom imali najmanje problema.
Ja prihvatio, i evo 5 godina....
Nikad kvar, tek redovan godišnji servis...

Tad sam se zarekao, ništa "Samsungovo", dok sam živ !

Moja preporuka je GRUNDIG.
Jedini su koji prave normalne televizore, odnosno telivizore koji imaju zvučnike okrenute prema prostoriji.
Ovi ostali prevaranti ti iste takve zvučnike nude u naknadnoj opremi:what:
I ovaj moj radi bez greške već petu godinu, mada sad ima i onih sa bržim osvežavanjem sa 400 Herza, ali dobro.
Mislim, ovo za zvučnike je bitno da ne moraš previše da pojačavaš da bi nešto čuo, a i manje smetaš komšijama ako si u zgradi pošto ovi drugi zvuk previše teraju u zidove. Normalno bi tako nešto trebalo da bude zabranjeno....

Back