Samsung Star 3 ne prepoznaje SIM karticu

M-Wilson

Početnik
Banovan
Poruka
41
Pozdrav :)
Imam Samsung Star 3 ... telefon iz 2012-e godine. Na njemu sam koristio VIP karticu i prepoznavao je bez problema. Sada sam ubacio jednu drugu karticu (isto VIP) i pokazuje da nema SIM kartice, piše "Ubaci SIM karticu". Ta kartica je radila na drugom telefonu i kad je vratim u taj drugi telefon radi, a kad je ubacim u Samsung opet neće...dok onu prvu karticu što sam napomenuo na početku, prepoznaje bez ikakvih problema. U čemu bi mogao da bude problem?

Da napomenem samo da je telefon kodiran samo na VIP kartice jer je kupljen u VIP-u i nisam mu ubacivao nikakve kartice osim te dve.

To sam već uradio, znam za taj kod za glavni reset i vraćanje fabričkih podešavanja, ali ni to nije uspelo. Sad sam pokušao i sa manuelnim traženjem mreže, ali čim uđem u izbor mreže pokazuje mi "Ubaci SIM karticu", tako da ni to ne uspeva. Što se tiče same kartice, jeste stara oko 6 ili 7 godina, moguće je da je i do nje, ali sam je probao na još dva telefona i radi.

To sam već uradio, znam za taj kod za glavni reset i vraćanje fabričkih podešavanja, ali ni to nije uspelo. Sad sam pokušao i sa manuelnim traženjem mreže, ali čim uđem u izbor mreže pokazuje mi "Ubaci SIM karticu", tako da ni to ne uspeva. Što se tiče same kartice, jeste stara oko 6 ili 7 godina, moguće je da je i do nje, ali sam je probao na još dva telefona i radi.

nemora da znači da mora u taj raditi, ja sam imao večito problema sa stare kartice, pre nego išta uradiš sa telefonom zameni tu karticu za novu.

Back