samsung s plus

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa,ovaj telefon ima 1.4 single core procesor,a S2 ima 1.2 dual core.
U svakom pogledu S2 je bolji telefon,ali za toliko i skuplji.

Upravo tako ta sva telefona nema smisla porediti kad su različita klasa , njega možeš samo porediti sa originalnim galaxy s (ili nekim sličnim single core telefonom) od koga je dosta bolji u preformansama sudeći po benchmarcima.

ako je tako onda poredjenje s II i samsung galaxy R,jer ja mislim da i R ima dual core i da li je R priblizan s II, to jest da li je velika razlika izmedju njih?Mada mislim da i s plus ima jak procesor iako je singl,ali eto nosi onaj koji vise ima!gledao sam negdeporedjenje na stream,youtube,nije bilo trzavica u odnosu na sII,ali sigurno,zahtjevnije operacije izvlaci drugo jezgro?

Samsung Galaxy R nema Super Amoled ekran,vec Super Clear LCD koji je prilicno losiji od ovog prvog.
Ima za nijansu manji ekran,sto i nije primetno ako se bas ne bavis sitnicama.
Ima slabiju kameru,od 5 mp koja snima hd 720p.
Procesor je dual core ali 1 ghz.

dok u samsung s plus guraju jaci procesor,jer nije dual?Telefoni nisu vise telefoni,u njih rupaju takve stvari da pojedini lap top racunari ispod tog nivoa!Prije nekoliko,pojedini su govorili,da nokia n900 vredi ako visis po internetu,a kao tel.je prosecan,medjutim pojavljuju se napredni internet telefoni koji obuhvataju pregrst opcija,za rad,za sve!Citao sam specifikacije u casopisu za htc one X kazu da i nije neka potreba za 4 jezgra,ali ispada da ce naposletku potrebno biti za zahtevnije operacije!koliko para toliko muzike,mada svi polazimo od tacke da jeftinije prodjemo,a da imamo telefon sa jakim karakteristikama!

Ima jaci procesor,ali slabiji graficki cip i jacu bateriju od obicnog.
Telefoni i lap topovi ne mogu da se porede jer njihov hardver ne radi na istom principu.
Ako hoces dobar telefon onda uzmes Galaxy S2,ja ga imam i prezadovoljan sam.4 jezgra su glupost,ne znam ko kupuje to,trenutno je samo prestiz jer ne postoje aplikacije koje pokrecu sva jezgra..Dual core telefoni nisu iskorisceni jos uvek,a nece ni u skorije vreme biti.

u pravu si Bojane,sII nema zamerke,korejanci su napravili pravu stvar sto se tice telefona!s plus je neka kombinacija sa cenom da se dodje do jeftinijeg tel.Bolje i dodjati nesto para i sacekati,pa uzeti sII,kad vec zadovoljava vecinu apetita!

Ja ga imam i krivo mi je! Izgleda isto kao S II i sve karakteristike su mu slične ali što ga dulje imaš to je više očigledno otkuda razlika u ceni :( Škrtarilo se onde gde je najvažnije: ekran je puno lošiji (na suncu se uopšte ne vidi), za softver nema apgrejda a baterija je užas jedan - ispočetka je još i trajala dva dana ali sad više ne može da izdrži ni jedan dan...

Ma covek uvek hoce da jeftinije prodje,odes da kupis i zavrti se coveku u glavi od cena,ali tako je,pa uvek se pita,a da mi je ovaj,ufff koje pare za tel,pa moze i ovaj i na kraju nezadovoljan,najbolje skupiti i uzeti,a naravno dok skupis...odose pare,bar u mom slucaju!Bojan je bio u pravu,s II jeste masina,pa odresi kesu,i naravno nekupujes samo telefon,kupujes mnogo toga sto je u samom tel.,a ja bas to gledam,5 evra i eto telefona,ali nije to,to!

s plus ima 1.4 Mhc,ali nema dula core,pa ekran,pa navodis bateriju,a sta ces tako je,razlike!Bas sam pitao na forumu za samsung galaxsy R,ima dual core,niza je cena,odgovorili su mi i zasto,tako da tesko je uhvatiti indeticne stvari,a da budu jeftinije,u odnosu na druge!

Back