Samsung platio

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
Čitao sam negde da je samsung platio oštetu milijardu dolara aple-u,zbog kradje patenta,ali kad sam pročitao šta je u pitanju,MIZERIJA,vidi se da je u pitanju neki dublji problem,i verovatno se radi o monopolu tržišta!

Čitao sam negde da je samsung platio oštetu milijardu dolara aple-u,zbog kradje patenta,ali kad sam pročitao šta je u pitanju,MIZERIJA,vidi se da je u pitanju neki dublji problem,i verovatno se radi o monopolu tržišta!

Nema nikakve zavere vec se radi o tome da je americki zavod za patente pod uticajem snaznog lobija koji dolazi iz gigantskih kompanija dozvolio neverovatne patente. Postoje citave advokatske kancelarije u USA koje samo patentiraju razne stvari, a onda tuze ili prete tuzbom ako se ne plati odredjena odsteta. Jedan svez primer takvog ponasanja je kompanija Lodsys ako se moze nazvati kompanijom jer zaposljava samo advokate koji su pretili skoro svim vecim timovima na iOS i Android marketu da im trebaju platiti odstetu za IAP jer navodno drze ovaj patent.

Nema nikakve zavere vec se radi o tome da je americki zavod za patente pod uticajem snaznog lobija koji dolazi iz gigantskih kompanija dozvolio neverovatne patente. Postoje citave advokatske kancelarije u USA koje samo patentiraju razne stvari, a onda tuze ili prete tuzbom ako se ne plati odredjena odsteta. Jedan svez primer takvog ponasanja je kompanija Lodsys ako se moze nazvati kompanijom jer zaposljava samo advokate koji su pretili skoro svim vecim timovima na iOS i Android marketu da im trebaju platiti odstetu za IAP jer navodno drze ovaj patent.

nisam rekao da je zavera,ali SAD želi da preuzme tržište,i naravno,sad naprimer naša firma proizvodi proizvod,koji uspeva,a SAD,traži oštetu,zato što je taj proizvod ravan,jer oni su patentirali ravno a ne oblo i šta ja znam!Nalaze hiljade načina malverzacija!To je po meni preuzimanje monopola,jer se boje konkurencije,boje se samsunga,pa će još i zabraniti prodaju u SAD!

Iskreno par stvari i ima smisla, jedna od njih je onaj ginekoloski pokret prstiju....

SAD jednostavno posmatra tako svet,želi celi svet da drži pod monopolom,prepao se samsunga,onda je primenio ono što je primenio,'ravan ekran'SMEŠNO,tolika pohlepa i ljubomora,pa da,to su SAD-e

Back