Šampioni ......

vlada.visoki

Aktivan član
Poruka
1.663
Hajde da vas vidim ...počinju da se igraju ili su već počela prvenstva širom Evrope ...hajde da prognoziramo šampione :D

Nemačka ?

Engleska?

Italija?

Španija?

Francuska?

i naravno ....... SRBIJA? :per:

Ali hajde da ne prognoziramo navijački već objektivno .... za koga mislimo da će pobediti a ne za koga bi smo voleli?

Engleska - Mančester

Španija - Barsa, ostale lige ne pratim baš pomno pogotovo kod Francuza može 10 timova uzeti titulu ne vjerujem da će PSG bez obzira na sav novac, ali Srbiju pratim pa bih to prognozirao a nije ni nešto teško za prognozu - Partizan.

Partizan ima najbolji tim, mnogo im je značila finansijska inekcija od LŠ da dovedu pokojeg vrhunskog igrača poput Volkova. Mada su se po meni ponašali kao amateri s tim novcem i svi znaju da ako hoćeš u to probrano društvo LŠ moraš i da uložiš a oni nisu htjeli za Tejga dati lovu a dobili bi 5 puta više od ulaska u LŠ. A momak bi popravio realizaciju ovako kako im je tako im je u Evropi a u prvenstvu je druga priča. Imaju najozbiljniji tim sa najviše evropskog iskustva i to će oni lako odraditi pogotovo jer i Voša koliko vidim nije n prošlosezonskom nivou a ni Rad. A Zvezda bi mogla u ozbiljne problem upasti kuva se ozbljno iza kulisa pa se bojim da Robiju ne pukne film i da ode a već ima strašne ponude a onda bi se sve urušilo.

BiH
- Borac Banjaluka, RS naravno :per: nenadjebivi smo ovdje

Mi smo rasturili sistem 3 za 3 uzeli više bodova u gostima nego na domaćem i nastavljamo u visokom ritmu i ovu sezonu, uzeli najviše bodova od svih dosadašnjih prvaka, Evropu odradili dosta solidno jest da smo izgubili 7:4 ali ipak u prvom kolu Makabi koji će vjerovatno u LŠ nije bilo lako a igra pogotovo na domaćem je bila odlična... neko kaže ključ - na redu su Hrvati OK, srušili smo mnoge rekorde prošle sezone srušićemo i tu famu oko ključa. Evo za vikend već prvi veliki obračun sa direktnim konkurentom pa ćemo vidjeti u Širokom šta će biti. Staviću i link na našu temu pa koga bude zanimalo u 20 časova se igra

Poslednja izmena:
Nemačka ? Бајерн Минхен

Engleska?Манчестер

Italija?Милан

Španija?Барса

Francuska?Лион

i naravno ....... SRBIJA?Партизан
И да допуним:
Хрватска:Динамо
БиХ:Борац
Македонија:Работнички
Швајцарска:Цирих
Русија:ЦСКА Москва

Engleska - Mančester

Španija - Barsa, ostale lige ne pratim baš pomno pogotovo kod Francuza može 10 timova uzeti titulu ne vjerujem da će PSG bez obzira na sav novac, ali Srbiju pratim pa bih to prognozirao a nije ni nešto teško za prognozu - Partizan.

Partizan ima najbolji tim, mnogo im je značila finansijska inekcija od LŠ da dovedu pokojeg vrhunskog igrača poput Volkova. Mada su se po meni ponašali kao amateri s tim novcem i svi znaju da ako hoćeš u to probrano društvo LŠ moraš i da uložiš a oni nisu htjeli za Tejga dati lovu a dobili bi 5 puta više od ulaska u LŠ. A momak bi popravio realizaciju ovako kako im je tako im je u Evropi a u prvenstvu je druga priča. Imaju najozbiljniji tim sa najviše evropskog iskustva i to će oni lako odraditi pogotovo jer i Voša koliko vidim nije n prošlosezonskom nivou a ni Rad. A Zvezda bi mogla u ozbiljne problem upasti kuva se ozbljno iza kulisa pa se bojim da Robiju ne pukne film i da ode a već ima strašne ponude a onda bi se sve urušilo.

BiH

Mi smo rasturili sistem 3 za 3 uzeli više bodova u gostima nego na domaćem i nastavljamo u visokom ritmu i ovu sezonu, uzeli najviše bodova od svih dosadašnjih prvaka, Evropu odradili dosta solidno jest da smo izgubili 7:4 ali ipak u prvom kolu Makabi koji će vjerovatno u LŠ nije bilo lako a igra pogotovo na domaćem je bila odlična... neko kaže ključ - na redu su Hrvati OK, srušili smo mnoge rekorde prošle sezone srušićemo i tu famu oko ključa. Evo za vikend već prvi veliki obračun sa direktnim konkurentom pa ćemo vidjeti u Širokom šta će biti. Staviću i link na našu temu pa koga bude zanimalo u 20 časova se igra
Vec na drugoj temi seres..Kakve bre izakulisne radnje? Ozbiljni problemi..hah..

Engleska - Mančester

BiH

Uh ovo boldirano deluje da si ozbiljno u pravu .....

A Nemci , hoce li uzeti Bajern titulu?

Milan u Italiji, Mancester u Engleskoj, Bajern u Nemackoj (iako ja gotivim Borusiju), Barsa u Spaniji...
kod nas Partizan, u BiH verovatno Siroki (sad je red na Hrvate, ja bih voleo da bude neko iz RS, ali tesko, to izgleda ide po kljucu), Dinamo u Hrvatskoj...

Milan u Italiji, Mancester u Engleskoj, Bajern u Nemackoj (iako ja gotivim Borusiju), Barsa u Spaniji...
kod nas Partizan, u BiH verovatno Siroki (sad je red na Hrvate, ja bih voleo da bude neko iz RS, ali tesko, to izgleda ide po kljucu), Dinamo u Hrvatskoj...

i ja mislim da će biti ovako ...mada sa Milanom je uvek neizvesno , ali realno gledano nema ko drugi .... a što se Španaca tiče mislim da će Murinjo i ekipa pre da zeznu Barsu naredne godine u LŠ nego u Španskom prvenstvu , tako da može biti da će opet Barsa do titule ..........

Iako mislim da je najača liga na svetu tu mi je Man Junajted viđen za šampiona ..... mislim da su najbolji ....

Milan vodi u Italiji ... Barsa kasni u Španiji ...a Junajted u Engleskoj .... Bajern ide katituli ......

menjate li sada prognoze ?
Milan ce osvojiti u Italiji...U Spaniji ce biti tesno,Real igra odlicno i zasad konstantno ali se stice utisak da ce posle prvog poraza poceti da tonu..Sledece nedelje se igra El Classico,koji ce,ako Real pobedi, verovatno resiti sampiona...Ali ako Barsa pobedi,mislim da ce samleti sve do kraja..
Junajted igra lose,ali pobedjuje..Siti je trenutno najjaci i ako budu u zimskom prelaznom roku zadrzali citav tim,osvajaju glat...
Bajerna ceka teska borba za titulu sa Borusijom...Ja se nadam da ce Borusija da osvoji,ali Bajern ima strasan tim,i jos se sad vratio Roben..

Poslednja izmena:
Hajde da vas vidim ...počinju da se igraju ili su već počela prvenstva širom Evrope ...hajde da prognoziramo šampione :D

Nemačka ?

Engleska?

Italija?

Španija?

Francuska?

i naravno ....... SRBIJA? :per:

Ali hajde da ne prognoziramo navijački već objektivno .... za koga mislimo da će pobediti a ne za koga bi smo voleli?

Nemačka - Bajern

Engleska - Siti - jednostavno rasturaju u Premijer ligi, verovatno će ispasti iz Lige Šampiona, što znači da će se potpuno posvetiti osvajanju domaćeg prvenstva.

Italija - Milan - definitivno su najbolji u Italiji, Juve se za sada drži, ali je pitanje da li će izdržati do samog kraja, kako kaže Mođi, Skudeto sovaja tim koji ima Ibru.

Španija - Barsa - predstojeći ''El Klasiko'' će mnogo značiti, ukoliko bi tu utakmicu nekim slučajem dobio Real to bi već bila ozbiljna prednost za Mardiđane, a pošto u Španiji nema nekih veliki protivnika, to bi verovatno bila titula.

Francuska - PSG

Srbija - Partizan

Nemačka ?Voleo bih Borusija.

Engleska?Samo ne novokomponovani Siti,znaci ovi drugi.

Italija?Da kazemo Juve.

Španija?Barsa zbog sugavog Reala.

Francuska?PSZ,njihov sam fan,ali zbog svega voleo bih da ne osvoje,znaci Marselj.

SRBIJA?Partizan.

Hrvatska?Dinamo.

Rusija?Zenit

Holandija?Ajaks.

Portugal?Porto.

Grcka?Nazalost PAO.

Engleska: voleo bih Liverpul ali nažalost - Mančester Junajted
Nemačka: Borusija D.
Španija: Real M.
Italija: Juventus
Francuska: PSŽ
Holandija: Ajaks
Rusija: Zenit
Portugalija: Benfika :D
Grčka: Olimpijakos
Škotska: Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers..........ipak - Seltik!!!

Srbija: Partizan
Hrvatska: Dinamo
Engleska: City
Nemacka: Bayern
Francuska: PSZ
Ruska: CSKA Moskva
Spanska: Real M.
Portugalska: Porto
Skotska: Seltik
Belgijska: Anderleht
Eredevisie: Ajax

Nemačka - Bajern

Engleska - Siti - jednostavno rasturaju u Premijer ligi, verovatno će ispasti iz Lige Šampiona, što znači da će se potpuno posvetiti osvajanju domaćeg prvenstva.

Italija - Milan - definitivno su najbolji u Italiji, Juve se za sada drži, ali je pitanje da li će izdržati do samog kraja, kako kaže Mođi, Skudeto sovaja tim koji ima Ibru.

Španija - Barsa - predstojeći ''El Klasiko'' će mnogo značiti, ukoliko bi tu utakmicu nekim slučajem dobio Real to bi već bila ozbiljna prednost za Mardiđane, a pošto u Španiji nema nekih veliki protivnika, to bi verovatno bila titula.

Francuska - PSG

Srbija - Partizan

Šta ako se Ibra ozbiljnije povredi? i ako bude x u klasiku?

Engleska: voleo bih Liverpul ali nažalost - Mančester Junajted
Nemačka: Borusija D.
Španija: Real M.
Francuska: PSŽ
Holandija: Ajaks
Rusija: Zenit
Portugalija: Benfika :D
Grčka: Olimpijakos
Škotska: Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers-Seltik-Rendžers..........ipak - Seltik!!!

Junajted pre Sitija? ...siguran? ...
Juve pre Milana , Boorusija pre Bajerna ....hm ...dosta hrabra prognoza ....

Back