Samozadovoljstvo napisanim tekstom

fisherman1

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.583
Da li vam se dešava?
I da li ostaje trajno ili bar duže?
Ili ste nesigurni u ono šta ste napisali?
Ili možda strepite da ne vidite kakvu ste glupost napisali pa će vas neko ismejati?
A možda ste sumnjičavi u odnosu na vaše samozadovoljstvo i želju da vam se povlađuje te ih smatrate
lošom stranom ega i štetnim narcizmom?
(Ima tu tih pitanja još u vezi kuckanja "po forumu"...)

Evo,ja sam,na primer,baš zadovoljan ovim tekstom na temi "Ja":

Bukvalno

Moje ja je stablo koje se diže sve do moje krošnje koja šušti lišćem kad vetar kroz nju i kroz
šumu takvih kao ja.Kad je vedro i jasno nebo zelenilom param plavilo i zajedno s drugima činimo zeleno i plavo...
U podnožju nam vrvi od biljćica i životinjki-od travki do novih izdanaka ,od mrava do divljih svinja...
A po meni i takvima ptice...Grakču,pevaju,trebe nam grane od gusenica i crva i naročito je bolan veliki detlić
koji preteruje u traženju crva i raskopava mi grane...
Kad kiše i snegovi krenu,čežnja za Suncem da ogreje prozeble grane je stalno tu i najradije bih grane uvukao u stablo-da mogu...
Ništa mi više tada ne bi trebalo...
A kad sunce ugreje -pružio bih grane prema njemu...

Da li vam se dešava?
Ili možda strepite da ne vidite kakvu ste glupost napisali pa će vas neko ismejati?
A možda ste sumnjičavi u odnosu na vaše samozadovoljstvo i želju da vam se povlađuje te ih smatrate

Samozadovoljavaš se nad svojim tekstom? :eek:
Do sada nisam još čuo za ovakvu perverziju.

Svašta , pa kakvo bi to samozadovoljavanje bilo da je nad tuđim tekstom?

@ tema Ne ostaje trajno.

Čak ni malo duže.
Gotovo uvek sam nesiguran i često ne pošaljem ono što napišem.
Nije da strepim od sopstvene glupost, navikne se čovek, već više od ulaska nepotrebnu u diskusiju sa nekim ko ne razume šta je napisano.
A i sumnjičav sam, što kažeš, na to samozadovoljstvo i često se pitam čemu uopšte frljanje misli po forumima.

Svašta , pa kakvo bi to samozadovoljavanje bilo da je nad tuđim tekstom?

@ tema Ne ostaje trajno.

Čak ni malo duže.
Gotovo uvek sam nesiguran i često ne pošaljem ono što napišem.
Nije da strepim od sopstvene glupost, navikne se čovek, već više od ulaska nepotrebnu u diskusiju sa nekim ko ne razume šta je napisano.
A i sumnjičav sam, što kažeš, na to samozadovoljstvo i često se pitam čemu uopšte frljanje misli po forumima.

Otprilike...
Ovo poslednje:čemu...?
Mislim da to pitanje važnije od ostalih...(Trenutno imam neka posla-kasnije tokom dana ću sigurno promućkati klempu oko toga-
pitanje je zaista za uvažiti ga ozbiljno!)

- - - - - - - - - -

Samozadovoljavaš se nad svojim tekstom? :eek:
Do sada nisam još čuo za ovakvu perverziju.
Dijevnago...:hahaha::mrgreen:

meni se često dešava u poslednje vreme da naletim na zanimljivu temu u kojoj bi mogao učestvovati, ali čitajući komentare vidim da je neko temu skrenuo sa predviđenog kursa i totalno je obesmislio svojim spam komentarima.
zbog toga odustajem od komentarisanja jer nemam ni vremena ni strpljenja da se preganjam sa forumskim spamerima.
na filozofiji se nekad moglo pročitati zanimljivih komentara, ali to je bilo nekad.

Evo,ja sam,na primer,baš zadovoljan ovim tekstom na temi "Ja":

Bukvalno

Moje ja je stablo koje se diže sve do moje krošnje koja šušti lišćem kad vetar kroz nju i kroz
šumu takvih kao ja.Kad je vedro i jasno nebo zelenilom param plavilo i zajedno s drugima činimo zeleno i plavo...
U podnožju nam vrvi od biljćica i životinjki-od travki do novih izdanaka ,od mrava do divljih svinja...
A po meni i takvima ptice...Grakču,pevaju,trebe nam grane od gusenica i crva i naročito je bolan veliki detlić
koji preteruje u traženju crva i raskopava mi grane...
Kad kiše i snegovi krenu,čežnja za Suncem da ogreje prozeble grane je stalno tu i najradije bih grane uvukao u stablo-da mogu...
Ništa mi više tada ne bi trebalo...
A kad sunce ugreje -pružio bih grane prema njemu...

Priznaj da si, u stvari, hteo da ti neko zalepi taj post na ovu temu:
http://forum.krstarica.com/showthre...postovima-korisnika-foruma-Da-se-ne-zaboravi-!

:zkez:

Pojam o Ja bi trebalo da bude egzaktna nauka,
neohirurski precizna stvar a ne kad neka americka baba procita da lepota dolazi iznutra pa se sva usplahiri. Coek moze da se zahebawa ali tek kad poznaje strukturu. Pikaso je zahebavao s crtezom lica ali je znao osnovnu strukturu. Pisati o sebi kao o stablu je blesavo jer nista ne govori onome ko ozbiljno zeli da sazna nesto o sebi. Osim toga nisi pomenuo da svaki ker moze da te zapisa ;)
Sto se tice pitanja "Cemu" rekao bih da ako je neko samozadovoljan kuckanjem na netu onda mu verovatno nedostaje zadovoljstine u RL

jeste nekad kao da pisem sebi zhivot time pa se mucim
uzasno

- - - - - - - - - -

a ok nekad citam i sve mi drago, al dosadi to, a cini mi se sve je toga manje da je bas onako drago
kad ce dodje vise taj vanzemaljski brod po mene
ok ima i to samozadovoljno hehe
a nema tih brodova nista idemo dalje

Poslednja izmena:
Priznaj da si, u stvari, hteo da ti neko zalepi taj post na ovu temu:
http://forum.krstarica.com/showthre...postovima-korisnika-foruma-Da-se-ne-zaboravi-!

:zkez:
Ne setim se ja te teme jer o njoj baš i nemam sjajno mišljenje iako je nastala na mojoj
pedagoškoj izreci...Ali kad si već krenula-postavi je ti i priznaj da je "Bukvalno" zaslužilo
bar blagonakloni osmeh...Više mi se sviđa kad napišem nešto što izaziva smeh! Posebno što
danima u gradu ne možeš sresti nasmejano lice...Tek kad se vratim kući,u tu oazu zajebancije
-srce mi dođe na mesto...No,bude i u kafani urnebesa...bar salate...:lol:

Poslednja izmena:
Pojam o Ja bi trebalo da bude egzaktna nauka,
neohirurski precizna stvar a ne kad neka americka baba procita da lepota dolazi iznutra pa se sva usplahiri. Coek moze da se zahebawa ali tek kad poznaje strukturu. Pikaso je zahebavao s crtezom lica ali je znao osnovnu strukturu. Pisati o sebi kao o stablu je blesavo jer nista ne govori onome ko ozbiljno zeli da sazna nesto o sebi. Osim toga nisi pomenuo da svaki ker moze da te zapisa ;)
Sto se tice pitanja "Cemu" rekao bih da ako je neko samozadovoljan kuckanjem na netu onda mu verovatno nedostaje zadovoljstine u RL
Šta fali blesavom pisanju?
Imam ja priču u kojoj sam Gibraltarska,ali na Dunavu,stena...Otkačeno?
Zabole me...:mrgreen::hahaha:

Da li vam se dešava?
Tragicno je samozadovoljavati se na intrnetu...

Da li vam se dešava?

Pišem kako mislim. I toga se ne stidim. Ne strepim od ničega i nikoga, sve je istina što pišem; života mi moga. Savršeno me boli uvo, da li će neko likovati, da li će neko odsmejati. Ja gledam svoje. Što bi me doticalo to? Ko zaista voli moje pisanje i ko me dugo čita tu, ti i takvi ljudi uvek shvate na pravi način. Ovo ostali, mi i nisu važni. Nisam nesigurna u ono šta pišem. Već sigurna. Moja slova su moja reč. I obraz. Stojim iza svega napisanog. A, kakav će imati odjek ili ne, to je manje važno.

desi se da sam izarito zadovoljan nekim postom, stavom formulacijom
desi se da ne mogu da se ukomponujem
ne zbog nesigurnosi, jer prosto zaboravim koju bi svrhu post imao
a i da kad kreneš da čitaš temu totalno drugi diskurs dobije
po meni post na forumu treba ili da sublimiše što jasnije mišljanje ili da bude fazon
ne volim preterane filozofije i otvaranja kao evo ja od srca dušu otvaram i ka vasioni se vaznesujem...

Pišem kako mislim. I toga se ne stidim. Ne strepim od ničega i nikoga, sve je istina što pišem; života mi moga. Savršeno me boli uvo, da li će neko likovati, da li će neko odsmejati. Ja gledam svoje. Što bi me doticalo to? Ko zaista voli moje pisanje i ko me dugo čita tu, ti i takvi ljudi uvek shvate na pravi način. Ovo ostali, mi i nisu važni. Nisam nesigurna u ono šta pišem. Već sigurna. Moja slova su moja reč. I obraz. Stojim iza svega napisanog. A, kakav će imati odjek ili ne, to je manje važno.
Ti si moj idol!:cvet::cvet::cvet:

Back