samouverenost

kao uslolov za bogat i ispunjen seksualni zivot je jako bitna stvar kazu strucnjaci sa vise od deset hiljada medjunarodnih nezavisnih instituta za istrazivanje seksualnosti.
vise od 60 % od preko dve milijarde anketiranih oba pola tvrde da je samouverenost u top 3 najbitnija uslova za privlacnost suprotnog pola.

sta je to sto mora biti ispunjeno da bi neko bio samouveren
A ?
Mora biti ispunjen određeni stepen arogancije.

Iz mog ugla vidi se da je neko samouveren ako se ne bavi mnogo time šta o njemu/njoj misli xyz osoba. Uključujući tu značajnu drugu.
Već se orijentiše na svoje potrebe i potrebe i želje te druge osobe.
E sad kako se dolazi do toga. Na žalost, uglavnom se ta osobina stiče u detinjstvu i direktno zavisi od primljene ljubavi i iskustva u primarnoj porodici. Međutim, može se popraviti iskustvom. I radom na sebi. Biti zadovoljan sobom, koliko se to može. Bitno je i ne biti sujetan, već usmeren na konkretno rešavanje problema.
Meni nije nužno da je muškarac samouveren u svemu, čak mi je simpatično ako iznosi svoje slabosti. Međutim, važno mi je da vidim da je zrela osoba. I da ume da bude direktan.
Kada se ljudi ponašaju arogantno pomislim da je to baš maska za nedostatak samopouzdanja.

Poslednja izmena:
kao uslolov za bogat i ispunjen seksualni zivot je jako bitna stvar kazu strucnjaci sa vise od deset hiljada medjunarodnih nezavisnih instituta za istrazivanje seksualnosti.
vise od 60 % od preko dve milijarde anketiranih oba pola tvrde da je samouverenost u top 3 najbitnija uslova za privlacnost suprotnog pola.

sta je to sto mora biti ispunjeno da bi neko bio samouveren
A ?
da nije bio maltretiran u detinjstvu i da mu roditelji nisu govorili
glupsone sve ces da upropastis

Na žalost, uglavnom se ta osobina stiče u detinjstvu i direktno zavisi od primljene ljubavi i iskustva u primarnoj porodici. Međutim,

ne, ona u stvari direktno zavisi od fizickog izgleda. stice se u detinjstvu kad se prvi put primeti da se najvise devojcica u razredu gura da s tobom udje za ruku u ucionicu. i ne napusta te veci deo zivota.

isto ne vazi za zene posto je prilicno nemoguca misija neutralisati njihove strahove i nesigurnosti, priti mach bilo cime

mada simpaticna je to fantazijica

ne, ona u stvari direktno zavisi od fizickog izgleda. stice se u detinjstvu kad se prvi put primeti da se najvise devojcica u razredu gura da s tobom udje za ruku u ucionicu. i ne napusta te veci deo zivota.

isto ne vazi za zene posto je prilicno nemoguca misija neutralisati njihove strahove i nesigurnosti, priti mach bilo cime

mada simpaticna je to fantazijica
Nije uvek tako. upoznah muškarce prilično samouverene sasvim skromnog izgleda... Pogledaj samo Britance kao što im je PM i mnogi drugi, samouvereno jure žene mnogo moćnijeg izgleda od njih.. Ima tu i programa koji nam se usađuje od malena, kako se ophodimo prema sebi, koliko sebe cenimo, itd.
Isto važi i za žene. Ja nisam imla strahove i nesigurnosti. Otkuda si stekao takvo mišljenje da je za žene nemoguća misija? :)

Nije uvek tako. upoznah muškarce prilično samouverene sasvim skromnog izgleda... Pogledaj samo Britance kao što im je PM i mnogi drugi, samouvereno jure žene mnogo moćnijeg izgleda od njih.. Ima tu i programa koji nam se usađuje od malena, kako se ophodimo prema sebi, koliko sebe cenimo, itd.
Isto važi i za žene. Ja nisam imla strahove i nesigurnosti. Otkuda si stekao takvo mišljenje da je za žene nemoguća misija? :)
yebe im se. pjani od 8 ujutro za sank. i odma nasrcu na ruskinje.al njima placa 2 soma funti a ja ako izguram 50 soma dinara na konju sam. i jos pice u bugarsku na more badava.pa ti vidi.

Back