samouverenost

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.200
kao uslolov za bogat i ispunjen seksualni zivot je jako bitna stvar kazu strucnjaci sa vise od deset hiljada medjunarodnih nezavisnih instituta za istrazivanje seksualnosti.
vise od 60 % od preko dve milijarde anketiranih oba pola tvrde da je samouverenost u top 3 najbitnija uslova za privlacnost suprotnog pola.

sta je to sto mora biti ispunjeno da bi neko bio samouveren
A ?

kao uslolov za bogat i ispunjen seksualni zivot je jako bitna stvar kazu strucnjaci sa vise od deset hiljada medjunarodnih nezavisnih instituta za istrazivanje seksualnosti.
vise od 60 % od preko dve milijarde anketiranih oba pola tvrde da je samouverenost u top 3 najbitnija uslova za privlacnost suprotnog pola.

A ?
"B" ...i tako redom!

pa to znamo svi, ali na cemu se po tebi temelji kvalitet jedne licnosti ?
i koji su to osnovni kvaliteti ? znaci ono sto je obavezno i ne spada u deo licnih kriterijuma
Pa šta god osoba odabere (a da ima univerzalno prepoznatljivu vrednost, ne može da odabere da bude krimos ili danguba ili hedonista i bude u fazonu da je vrhunski u tome i stoga mu je to kvalitet, jer te stvari ne znače ništa, ne stvaraju nikakvu vrednost)
Različite stvari ljudi biraju
Najvažnije je da postoji to nešto oko čega se organizuje cela ličnost i što vodi i usmerava osobu

A ?
Da bi neko bio samouveren,mora on sam,da je svestan svog dobrog izgleda,kao i da je svestan svih svojih prednosti,nad ostalim clanovima njegovog
drustva !

e onda ti nastupa instrumentalizacija samouverenosti i ona gubi inicijalni smisao tipa e jel bi mogo uraditi ovo za mene jer vidiim da ti ide od ruke a inicijalno ne bi ti palo na pamet da takve stvari radis

A ?

У конкретном случају самоувереност подразумева да умеш да приђеш девојци чак и ако постоји могућност да будеш одбијен и да то схватиш као нешто не страшно, јер не можеш ни да се допаднеш свакоме.

Са друге стране, девојке би требале да умеју да допусте упознавање а да умеју да одбију нешто више ако им не одговара.

Nisam uopšte.Sada ću da legnem da spavam,ko me probudi odgrižću mu nogu,jer sam lav.Posle ću da zovem Jami i šaljem joj moj mega pijenis,koji ne može da stane na ekran, u in bljoks.A posle toga ću da joj naredim da dodje kod mene na satatatiranje.Jedna ultra satatarizacija nje će da padne.Satatariška!

A ?
To kad vozi u makazice 120 po magistrali sa be ge tablama, dok mu je jedno 20 auta moralo prikociti da ne bi zakucao u kamijon, i na faci mu pise: ko je neiskusan nek se skloni sa puta.

Back