Samouslužna perionica- biznis ideja

full coverage valjda pokriva sva ostecenja

mi cekamo u redu za cetke, valjke zapravo, ma kao neka uzad koja udaraju po autu, svog ga izbicuju, a ti stedis, pa peres samoposluzivanjem, dodjes kuci, pa se presvlacis

za krs sam ja dobio 3 soma od grada, ima mozda 10 godina, ceo auto nije toliko vredeo

Ko normalan će da koristi full coverage da bi pokrio štetu od nekoliko stotina dolara, pa posle ti osiguranje skoči.
Drugo ako voziš krš (a verujem da voziš) čisto sumnjam da imas plaćeno puno osiguranje sa pokrivanjem štete, jer to nema ekonomskog smisla.

A sto se tiče odštete za grad, ti mi zvucis kao onaj tipičan Srbin, muftara, gledaš samo koga mozes za dž da zavrnes ili ako imas sreće da tuzis za odštetu.
Drugim recima, znaš kad ljudi odlaze u inostranstvo, pa im kažu…samo izbegavaj naše..a taj si ti 🤙

Inače u temi govorimo o touchless tehnologiji pranja,
Why does touchless car wash not clean?

Yes, they use extremely harsh chemicals to try and remove the embedded dirt, since there's no contact wash. With there also being no contact wash, touchless won't remove all the dirt, and over time, the embedded dirt will etch further and further into your paint.Aug 28, 2024

Touchless tehnologija je predvidjena za redovno i normalno pranje vozila. Čuva farbu i keramičke zaštitne nanose znacajno bolje od cetki.
Logicno je da ako auto dodje pun blata i svačeg nečeg drugog, da ti vodeni džetovi ne nogu sve da skinu. U tim slučajevima, perionice nude predpranje, gde se manuelno skine sva ta “prljavština” pa onda ide na liniju.

Ko normalan će da koristi full coverage da bi pokrio štetu od nekoliko stotina dolara, pa posle ti osiguranje skoči.
pa mi ludaci koji ostecujemo farbu sa cetkama
lepo ja kazem, tebi je skupo i da platis pranje, pricas bajke za osiguranje, na kraju ce se ispostavitio da i ne vozis - ajde kako ce da mi skoci ako je pao grad, ili je neko drugi kriv?
i koje treba osiguranje da imam, i koristim?

Why does touchless car wash not clean?

Yes, they use extremely harsh chemicals to try and remove the embedded dirt, since there's no contact wash. With there also being no contact wash, touchless won't remove all the dirt, and over time, the embedded dirt will etch further and further into your paint.Aug 28, 2024

Šta si sad ti otkrio Google?

Problem je u pristupu…
Ti bi za $10 dolara da ti auto prodje kroz četke, skine svu stroku koja se talozika nedeljama, a možda i mesecima. Plus ako živiš negde gde nema asfaltnih puteva, naslage na autu postaju znacajno teze oprati.

Touchless tehnologija je za “gradske” uslove, gde prodjes jednom nedeljno/dve nedelje kroz liniju, i auto je uvek čist.

pa mi ludaci koji ostecujemo farbu sa cetkama
lepo ja kazem, tebi je skupo i da platis pranje, pricas bajke za osiguranje, na kraju ce se ispostavitio da i ne vozis - ajde kako ce da mi skoci ako je pao grad, ili je neko drugi kriv?
i koje treba osiguranje da imam, i koristim?

Tebi srpski jezik bas i ne ide najbolje?

Naravno da oštećene za koje je nastalo greškom treceg lica ne ide na teret tvog osiguranja.
Ja sam replicirao na tvoju rečenicu “ full coverage valjda pokriva sva ostecenja”- i rekao da niko neće da aktivira svoje osiguranje jer mu je nastala šteta od par stotina dolara. Ne znam šta tu nije jasno?

I brate dosadan si više, opet si mene nešto našao da smaraš…
Ne znaš ni da živim u Americi, a još sad si vidovit pa kažeš da ne vozim auto..ajde oladi malo od mene

Touchless tehnologija je za “gradske” uslove, gde prodjes jednom nedeljno/dve nedelje kroz liniju, i auto je uvek čist.
gluposti! blato se najlakse opere, a ostaju masne, uljane naslage, garez
Logicno je da ako auto dodje pun blata i svačeg nečeg drugog, da ti vodeni džetovi ne nogu sve da skinu.
pa da, i ti ces sada da peres kod njega obavezno svake nedelje
Kad perem na samousluznu prvo koristim ispiranje blata, prasine svega pa onda ide drugi program samponi i te zezancije pa onda opet ispiranje, voskovi i na kraju susenje.
samo gde je logika da ovaj moj drzi cetke i dalje? isto idu dzetovi

cetke su zakon, nemate vi pojma, samo stave kesu na zadnji brisac, ne znam zasto, valjda nekima otpadnu :D

cak ni antenu ne skidam na mini venu, kad teram na pranje
Nije ti ovo amerika pričao sam sa serviserom tih četki. Imaju nekoliko senzora kada otkaže prvi četka tj fen u stvari guma dodiruje šoferku. Tek kada otkaže i taj senzor, razbije šoferku oni ti nadoknade štetu i servisiraju mašinu.

Dakle ne znaš ti šta je srBski biznis.

Nije ti ovo amerika pričao sam sa serviserom tih četki. Imaju nekoliko senzora kada otkaže prvi četka tj fen u stvari guma dodiruje šoferku. Tek kada otkaže i taj senzor, razbije šoferku oni ti nadoknade štetu i servisiraju mašinu.

Dakle ne znaš ti šta je srBski biznis.
ma verujem ti, nego da ne ispadne da je "bez pipanja" - touchless sada neka tehnologija, a mi seljaci teramo kroz cetke i dalje u tunele
mesto ima benzisku pumpu i restoran, masa ljudi dolazi, ali mi smo rednecks, sta mi znamo , ...kiselo grozdje

ja sam ovde nastupio sa pozicije stranke, kupca, ali ako mislite da je bez pipanja:mrgreen: bolje, onda svakom svoje, ja mislim da je to sisanje ovaca, i onda kao mora svake nedelje

Poslednja izmena:

Back